dariusz_s 21.12.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Witam Instalator zaproponował mi grzejnik z dolnym podejściem firmy IMMERGAS.Ponieważ nie znam tej firmy proszę o opinię.Ewentualnie propozycję innych grzejników jeśli sa lepsze za porównywalna cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna_darek 20.07.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Znalazłem Pana zapytanie o grzejniki imergas.Proszę napisać coś na ich temat jeśli zakupił je Pan [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hood 29.07.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 WitamSam handluje grzejnikami również immergasem lecz już nie polecam mieli dużo wpadek (miesiąc czasu użytkowania i rdza na lakierze) tumaczyli się taką partią grzejników....... polecam RADSON,PURMO,KERMI, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 29.07.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 A jak się mają do innych Brugmany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hood 29.07.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 równie dobry grzejnik POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 30.07.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Na parterze miałem zainstalowane grzejniki Webermanna 6 lat temu, a 2 lata temu zamontowałem Immergas na poddaszu. Wyglądają podobnie, ajkościowo nie widzę różnicy. Żadnych zastrzeżeń nie mam ani do jednych, ani do drugich. Przy Webermmanach zaczęła się korozja w miejscach, gdzie obita była farba przez ekipę montażową, ale na razie nie stanowi to problemu (wyczyściłem i zamalowałem). Może na jednym z grzejnków farba odpadała w jednym miejscu bez winy montażystów i użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts