Redakcja 21.12.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Czekamy na adresy!!! Pierwsza wysyłka już za nami. Karton aniołków i kartek czeka na kolejne adresy uczestników aukcji.Dziękujemy za udział w aukcji - Forumowiczom oraz niezawodnym Moderatorom. A teraz pierwsza informacja: Musimy wpłacić 600 zł - nie na konto Stowarzyszenia, ale na konto Rodziców Rafałka, by Ci mogli opłacić turnus (termin: luty). Ośrodek Caritasu, który wybrali, nie wystawia faktur(!), a te są niezbędne do wydawania pieniędzy zebranych na koncie Stowarzyszenia. Prosimy o deklarację - kto może wpłacić na konto Rodziców Rafałka. Zbieramy deklaracje Forumowiczów, aż uzbiera się kwota 600 zł. Czekamy na informację jako prywatną wiadomość do Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 21.12.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Moja wpłata już poszła na Stowarzyszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.12.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Moja wpłata już poszła na Stowarzyszenie Aleś Ty szybki Panda, nie szkodzi. Przecież wyszystkie pieniązki są dla Rafałka, przydadząc sie na coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.12.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Ja mogę, czekam na szczegóły od redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 22.12.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Ja też czekam na info od Redakcji . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.12.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Wasze deklaracje zamykają sprawę - na turnus już mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 22.12.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Ja też mogę na konto rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.12.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Dziękujemy, na Stowarzyszenie, bo sprawa opłacenia turnusu Rafała już jest załatwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 22.12.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Dziękujemy, na Stowarzyszenie, bo sprawa opłacenia turnusu Rafała już jest załatwiona. o.k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 22.12.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Pieniążki przelane. Pieniądze dojdą wg banku PKO BP jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.12.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Musimy wpłacić 600 zł - nie na konto Stowarzyszenia, ale na konto Rodziców Rafałka, by Ci mogli opłacić turnus (termin: luty). [...] Prosimy o deklarację - kto może wpłacić na konto Rodziców Rafałka. Wysłane zgodnie z umową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.12.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Musimy wpłacić 600 zł - nie na konto Stowarzyszenia, ale na konto Rodziców Rafałka, by Ci mogli opłacić turnus (termin: luty). [...] Prosimy o deklarację - kto może wpłacić na konto Rodziców Rafałka. Wysłane zgodnie z umową No to mamy komplet wpłat za rehabilitację, bo moja własnie poszła, no i Aniołek też już do Aka-jonka wyruszył. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts