asmo 22.12.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 proszę was o polecenie mi jakieś zmywarki z firmy Ariston do zabudowy o szerokości 45cm z ukrytym panelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dreikainnen 23.12.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Hmm Ariston nie posiadałem, mam od trochę ponad roku bosha (najprostszy model - z większości funkcji i tak się nie korzysta to po co płacić za nie) i jak na razie bezawaryjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 26.12.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Hej!Mam u siebie zmywarkę Indesit (Ariston to inna linia tego samego włoskiego producenta- Merloni), model DI 450a, szerokość 45 cm, zabudowany panel. Kupując miałem do wyboru Indesit lub Ariston LI 470- identyczny ale z powodu braku promocji- nieco droższy. Od roku funkcjonuje bez zarzutu, jedyna wada to stosunkowo głośna praca - miałem wczesniej malutką zmywarkę Boscha i mimo iż nie była zabudowana- pracowała z podobnym natężeniem dźwięku.Mimo to - jak na razie - uważam, że był to dobry wybór. Pozdr.Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts