Gość jas 23.10.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 chcialam poznac opinie nt stolarki okiennej firmy Gebauer, chetnie przeczytam uwagi inwestora, ktory juz skorzystal z uslug tej firmy, dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 23.10.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Firma OK, tylko droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aa1719499282 23.10.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Ja nie mam ale moi znajomi tak. I sobie chwalą. Okna mają prawie 3 lata i żadnych problemów. Też się dowiadywałem u Gebauera o okna i drzwi ale niestety, te ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 23.10.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Zajrzyj tutaj:http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2695&highlight=gebauerwątek jest długi, ale warto poczytać, Gebauer jest tam uznany za jednego z najlepszych producentów. I jeden z najdroższych...Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jas 23.10.2003 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 moze zaskocze uczestnikow rozmowy ale na razie okna gebauer (meranti) wypadaja ponizej cen urzedowskiego i kilku innych firm znanych w wielkopolsce, poniewaz zamawiam okna z okiennicami gebauer chyba nie ma konkurencji, inne firmy biora zamowienie nie majac pojecia o okiennicach a potem zlecaja wykonanie ..... firmie Gebauer a ja place 10-20% wiecej niz w przypadku bezposredniego zamowienia, ale jeszcze sie zastanawiam przed ostateczna decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 23.10.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Mam Gebauera od maja 2003. Jak na razie jest bardzo OK. WAZNE - mają świetny serwis - nie robią problemów i przyjeżdżają jak coś się dzieje (u mnie np. wymiana naroznika w zawiasach drzwi przesównych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 23.10.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 jas, ja też zamawiam u gebauera z okiennicami. Można wiedzieć, jaki dostałeś rabat? Ja póki co nie jestem usatysfakcjonowana, a koszt tych okien z okiennicami jest horrendalny... Pozdrawiam,gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.10.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Mam Gebauera od sierpnia tego roku. Jak na razie jestem bardzo zadowolona Jak pisał AM serwis mają w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jas 10.11.2003 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 okna z okiennicami no i ze szprosami drewnianymi to prawie najdrozszy wariant z mozliwych, mowi sie trudno! Albo sie rezygnuje z okiennic i szprosow i ma sie taniej, w naszym przypadku same okna meranti to koszt ok 14,5tys zl a ze szprosami i okiennicami 25tys (w domu mamy 15 okien w tym 2 pary drzwi balkonowych) uzyskane rabaty okna 13%, okiennice i szprosy 8%, chemy zaplacic wczesniej aby zamrozic ceny. Nie za bardzo rozumiem dlaczego ludzie narzekaja na ceny gebauer, ja mam 9 ofert i nie widze strasznych roznic w cenie samych okien (max 1000zl na calosci) jas, ja też zamawiam u gebauera z okiennicami. Można wiedzieć, jaki dostałeś rabat? Ja póki co nie jestem usatysfakcjonowana, a koszt tych okien z okiennicami jest horrendalny... Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sirma 12.11.2003 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 witam,muszę powiedzieć, że firma Gebauer była droższa od innych o jakieś 5tpln. (okna ze szprosami bez okiennic).To zadecydowało, że ich nie wybrałem. Ale dzisiaj muszę napisać, że po przejściach jakie miałem z firmą od której kupiłem okna zapłacił bym te 5 tys więcej aby mieć spokój. (patrz wątek Firma ferno). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts