Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

firma Gebauer

Gość jas

Recommended Posts

Gość jas
moze zaskocze uczestnikow rozmowy ale na razie okna gebauer (meranti) wypadaja ponizej cen urzedowskiego i kilku innych firm znanych w wielkopolsce, poniewaz zamawiam okna z okiennicami gebauer chyba nie ma konkurencji, inne firmy biora zamowienie nie majac pojecia o okiennicach a potem zlecaja wykonanie ..... firmie Gebauer a ja place 10-20% wiecej niz w przypadku bezposredniego zamowienia, ale jeszcze sie zastanawiam przed ostateczna decyzja

• 2 weeks później...
Gość jas

okna z okiennicami no i ze szprosami drewnianymi to prawie najdrozszy wariant z mozliwych, mowi sie trudno! Albo sie rezygnuje z okiennic i szprosow i ma sie taniej, w naszym przypadku same okna meranti to koszt ok 14,5tys zl a ze szprosami i okiennicami 25tys (w domu mamy 15 okien w tym 2 pary drzwi balkonowych) uzyskane rabaty okna 13%, okiennice i szprosy 8%, chemy zaplacic wczesniej aby zamrozic ceny. Nie za bardzo rozumiem dlaczego ludzie narzekaja na ceny gebauer, ja mam 9 ofert i nie widze strasznych roznic w cenie samych okien (max 1000zl na calosci)

jas, ja też zamawiam u gebauera z okiennicami. Można wiedzieć, jaki dostałeś rabat? Ja póki co nie jestem usatysfakcjonowana, a koszt tych okien z okiennicami jest horrendalny...

Pozdrawiam,

gaga2

witam,

muszę powiedzieć, że firma Gebauer była droższa od innych o jakieś 5tpln. (okna ze szprosami bez okiennic).

To zadecydowało, że ich nie wybrałem. Ale dzisiaj muszę napisać, że po przejściach jakie miałem z firmą od której kupiłem okna zapłacił bym te 5 tys więcej aby mieć spokój. (patrz wątek Firma ferno).