jareko 23.12.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.dobreksiazki.pl/okladki/duze/6177.jpga wy sie martwicie o kredyty brać brać brać za trzy lata nic już nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.12.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Ale autorowi wątku trzeba przyznać że pomysł jest niezły. niezły pomysł to twój awatar - na treści skupić się nie można - oczy same ciągnie do niebieskiego Oj tak, tak! Ja mam jeszcze w domu takie mizerne A. No i głupne jak widzę takie WIELKIE RZECZY.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 23.12.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Ale autorowi wątku trzeba przyznać że pomysł jest niezły. niezły pomysł to twój awatar - na treści skupić się nie można - oczy same ciągnie do niebieskiego Oj tak, tak! Ja mam jeszcze w domu takie mizerne A. No i głupne jak widzę takie WIELKIE RZECZY.... couli... podobno pompowanie pomaga tylko jeszcze nie wiem jak jest, jak spuścisz powietrze po 40 tygodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 23.12.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Ale autorowi wątku trzeba przyznać że pomysł jest niezły. niezły pomysł to twój awatar - na treści skupić się nie można - oczy same ciągnie do niebieskiego Oj tak, tak! Ja mam jeszcze w domu takie mizerne A. No i głupne jak widzę takie WIELKIE RZECZY.... couli... podobno pompowanie pomaga tylko jeszcze nie wiem jak jest, jak spuścisz powietrze po 40 tygodniach Ale duży biust to tez kwestia charakteru. Tylko kobiety które noszą go od... hmmm... dawna wiedzą jak to robić Dlatego żadna operacja plastyczna nie pomoże... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.12.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 echhhh WIELKIE RZECZY to jest to co tygryski lubią najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 23.12.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 hmm... zawsze wiedziałem, ze jestem jakiś dziwny... ale ale... WIELKI to pojęcie względne EDIT: co do pompowania to miałem na myśli to naturlane nie chemię i inne swiństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.12.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 zbereźniki jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.12.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 hmm... zawsze wiedziałem, ze jestem jakiś dziwny... ale ale... WIELKI to pojęcie względne EDIT: co do pompowania to miałem na myśli to naturlane nie chemię i inne swiństwa naturalne WIELKIE jest piękne i jakie mile w dotyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 23.12.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 zbereźniki jedne jasneeeeee zbereźnik to takie mile zwierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 23.12.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 zbereźniki jedne Niejedne, niejedne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 23.12.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 zbereźniki jedne Niejedne, niejedne... mnogie bym rzekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.12.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 A może on się boi przebiegunowania ? Ostatnio jeden z moich znajomych trochę sie o tym naczytał ze 21grudnia2012 nastąpi na swięcie kolejne przebiegunowanie i moga dziać się różne rzeczy . Może w Polsce palmy będą rosły , a może pingwiny wędrowały zależy w którą stronę się to zmieni . Ale czy schron pomoże ? Pomoże, pomoże. Taki biegun zamknięty w schronie nigdzie nie ucieknie i się nie da prze...biegunkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 23.12.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 co on bierze? No właśnie, ex404 pochwal się co to bo też bym chciał Musi niezłego kopa dawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 23.12.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Czyżby w planie była SEKSMISJA II ? Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jrrzy 23.12.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Do przebywania w takim schronie przez dłuuugi czas potrzeba będzie dużo energii. Proponuję zakupić mini elektrownię jądrową,może być zakopana w ziemi a tylko turbiny na wierzchu. To całkiem niedroga inwestycja, tylko 25 milionów dolarów a starczy na 30 lat - paliwa nie trzeba uzupełniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 23.12.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Oki, przeżyjesz uderzenie załóżmy po miesiącu wyjdzesz na powierzchnie i zabije ci promieniowanie )))) Ale jaka satysfakcja Być ostatnim człowiekiem na ziemi to bezcenne. no co ty .... satysfakcja to jest, jesli sie komus mozna czyms pochwalic a tutaj ? komu ? no komu pytam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 23.12.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 ex404 napisał:Planuję budowę schronu przeciwatomowego zmień lekarza, za co mu płacisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosciu01 23.12.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 dajcie spokój, każdy widział z pewnością bardziej ekscentryczne hobby choćby takie - budownictwo stanęło na głowie, dosłownie i w przenośni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 23.12.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 a jasne .... co tu daleko szukac, np. w Austrii pewien pan .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.12.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 "tylko 25 milionów dolarów a starczy na 30 lat - paliwa nie trzeba uzupełniać." Kupiłbym, ale bez paliwa!Samo ruszy - jakby co!Że jest niefajnie to poznać się da po tym, że ruszyła...Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts