Renka Grabow 23.12.2008 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Od "wybudowanych" znajomych dostałam roczniki Muratora z lat: 1995, 1999, 2000, 2001 i 2002. Jeśli zainteresuje was lektura Muratora z tamtych lat to chętnie oddam Informacje są nadal aktualne i przystępne. Dodatkowo będzie trochę pism wnętrzarskich. Z uwagi na ciężar w grę wchodzi raczej odbiór osobisty w Warszawie. Zachęcam do lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 23.12.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Te pisma wnętrzarskie chętnie bym przygarnął (jeżeli jest ich tyle, że warto Ci się dla nich fatygować/umawiać). Na Muratora to już ciut dla mnie za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 08.01.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dzięki za zainteresowanie, ale właśnie tych wnętrzarskich pism jest niewiele i dlatego wspomniałam o nich jako o dodatku do Muratorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 15.01.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Muratory już zarezerwowane, bardzo mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts