madzia.a 23.12.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Znalazłam sliczne meble łazienkowe http://galerkiwnetrz.pl/zdjecie/514.Klasyczne.meble.do.lazienki nie mam pojecia, jakiej są firmy, nic nie znajduje na internecie pod hasłem Arte Powera. Pisze tutaj, ze dostepne sa Leroy Merlin, ale niestety nie widziałam ich tam może wiecie coś więcej na temat tych mebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 23.12.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Przyda się znajomość włoskiego http://www.mobiliartepovera.it/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 23.12.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 hmm... czyli to są włoskie meble? Chcialabym je zamówić, tylko nie wiem gdzie, bo w marketach ich nie widze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 23.12.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 mnie się wydaję, że widziałam je właśnie w Leroy, w Krakowie. Nie wiem czy identyczne, bo te są chyba pod 60 a ja widziałam w umywalką 100 ale właśnie pod tą nazwą. Są rzeczywiście ładne. Nie pamietam czy były tez w castoramie, ale myślę że warto pochodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 23.12.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Na szafce nad umywalka na metce masz jak byk logo leroy merlin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 23.12.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 niech mnie zczyści jeżeli to nie jest chinol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 24.12.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 niech mnie zczyści jeżeli to nie jest chinol Dokladnie, chinska produkcja dla leroy merlin;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.12.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 niech mnie zczyści jeżeli to nie jest chinol Dokladnie, chinska produkcja dla leroy merlin;) ale i tak ladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 24.12.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 niech mnie zczyści jeżeli to nie jest chinol Dokladnie, chinska produkcja dla leroy merlin;) Potwierdzam... Z fabryki: 網頁更新 不便之處敬請見諒 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka.Cyganka 25.12.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Hej. Jakiś miesiąc lub dwa temu bardzo podobaly mi sie te meble. Zdecydowałam sie je kupic. Wtedy okazało sie że leroy sie z nich wycofuje i sa wyprzedaże tychz ekspozycji. Z przecenami. Ale niestety objezdziłam wszytskie Leroy w wawie i zawsze te meble byly pouszkadzane. Wiec co mi po obnizce ceny jak drzwiczki zniszczone bo jakis sprzedawca DEBIL przykleił na nich cene tak ze jak zdjeli to z lakierem. A juz wyjątkowy KRETYN pracuje w Leroy Al. Jerozilimskie , zamiast na ekspozycji powiesic lustro na haczykach to na chama kilkoma wielkimi wkretami przewiercil sie przez rame !! Jak mozna byc takim bezmózgiem? Chcieli mi na to obnizyc cene aleco mi z lustra z wielkimi dziurami w ramie?Ogólnie Leroy mnie bardzo wkurzył , w kilku probowałam kupic te meble to zawsze był jakiś bałągan : albo w komuterez niby byly a na magazynie nie , albo odwrotnie , albo zniszczone , albo na meblu była cena 1000 zł a na kwicie do kasy 1300 zł. Zrobiłam awanture az kierowniczka dzowniłą mnie udobruchac ale mam juz to w nosie , kupie inne Ogólnie odradzam , zarowno te meble , slabe wykonanie , zniszczenia , jak i Leroy - za totalny bajzel i traktowanie klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 25.12.2008 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Aniu, jak znajdziesz jakies inne meble łazienkowe w tym stylu, to daj znać. Bo ja od dłuższego czasu poszukuje czegoś ciekawego i niestety nie nie umiem znależć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.12.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 mnie się wydaję, że widziałam je właśnie w Leroy, w Krakowie. Nie wiem czy identyczne, bo te są chyba pod 60 a ja widziałam w umywalką 100 ale właśnie pod tą nazwą. Są rzeczywiście ładne. Nie pamietam czy były tez w castoramie, ale myślę że warto pochodzić. Potwierdzam - widziałam je tydzień temu w LM w Krakowie - Modlniczce Są rzeczywiście b.ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anka.Cyganka 25.12.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Madzia - widziałam kilka innych mebli w tym stylu , sporo maja na bartyckiej w yeti chyba.Są zdecydowanie porzadniej wykonane , zupelnie inna klasa , niestety cena tez inna , szafka z umywalka kosztuje 4 - 6 tysiecy.Te w Leroy kosztowały około 1500 , tyle ze wykonanie kiepskie.Wygladaly moze ładnie , ale jak sie dokladniej przyjrzało to chinska tandetaPonieważ uznałam ze nie dam 6000 zł to kupiłam umywalne oddzielnie i znalazłam firme gdzie moga mi zrobić jaka sobie wymyśle szafke , drewnianą do tego może być pieknie recznie malowana , a takie mi sie bardzo podobajaI taka szafka bedzie kosztowała około 2000 złPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 27.12.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 madzia.a świetne te mable!Ciekawe ile kosztuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts