mcmagda 26.03.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A ja jak patrze na swoje okna to chetnie bym skorzystala z pomocy pani przy ich myciu tylko u nas na tym zadupiu kogo ja znajde. Kryzys jest, na zadupiu pewnie jest parę osób bez pracy. Na pewno znajdzesz. A jak znajdziesz to już nigdy nie będzie Ci się chciało samej okien umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmx 26.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A ja jak patrze na swoje okna to chetnie bym skorzystala z pomocy pani przy ich myciu tylko u nas na tym zadupiu kogo ja znajde. Kryzys jest, na zadupiu pewnie jest parę osób bez pracy. Na pewno znajdzesz. A jak znajdziesz to już nigdy nie będzie Ci się chciało samej okien umyć Wystarczy poszukać. 10zł/h i jestesmy burzujem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts