artus1 23.12.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Czy ktos z forumowiczow probowal legalnie powiekszyc powierzchnie swojej piwnicy/komorki? Piwnica przypisana do mojego mieszkania (wlasnosc) znajduje sie w slepym korytarzu i az prosi sie zeby w czesci wspolnej postawic scianke i w ten sposob powiekszyc piwnice Plan modyfikacji: http://img208.imageshack.us/my.php?image=39299062iz8.png (img)kolor zielony to planowana scianka, moja piwnica to #2, sasiad: #1. Uprzedzajac pytanie, nowe drzwi nie beda kolidowac z drzwiami sasiada. Interesuja mnie wasze proby "zalatwienia" tego u zarzadcy budynku. Czy trzeba miec zgode wiekszosci lokatorow budynku (kilka niezaleznych "klatek") czy wszystkich lokatorow danej "klatki" czy jeszcze inna opcja? W jaki sposob jest to rozwiazywane? Wynajem? Wykup tej powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artus1 23.12.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 "mala" poprawka: 1 - moja piwnica2 - sasiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts