Eorl 23.12.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Witam, szukam opinii na temat kominków francuskiej firmy INVICTA. Czy ktoś kto ma taki kominek może się wypowiedzieć na temat tej firmy? Dziękuję&pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 24.12.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 nie no.... kolejny czy opcja szukaj się popsuła, dziwne bo u mnie działa, może mam lepszy internet http://www.google.pl/search?hl=pl&q=invicta+site%3Aforum.muratordom.pl&btnG=Szukaj+w+Google&lr=&aq=f&oq= inna sprawa to, że invicta produkuje kilka modeli wkładów i twoje pytanie brzmi mniej więcej tak Witam, szukam opinii na temat samochodów włoskiej firmy FIAT. Czy ktoś kto ma taki samochód może się wypowiedzieć na temat tej firmy? Dziękuję&pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eorl 24.12.2008 23:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 hmm ok opcja szukaj to jedno natomiast pytałem generalnie o wyroby tej firmy. Czy takie pytanie jest jakieś nie tak???? Może dla Ciebie. Ps. z tą motoryzacją podałeś dobry przykład. Jak dla mnie takie pytanie jest całkiem normalne - pytam o firmę a nie o konkretny wyrób.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.12.2008 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 do palenia czy "ozdoby" o ile się podoba to spełnia tylko to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eorl 25.12.2008 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 No wiesz nie każdy potrzebuje kominka do ogrzewania. Ogrzewanie mam z sieci miejskiej a kominek to ma być tylko "bajerek" na sobotni wieczór. Dlatego nie wiem czy jest sens wydawać kilka tysięcy na "mebel". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 25.12.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Eorl napisał No wiesz nie każdy potrzebuje kominka do ogrzewania. Ogrzewanie mam z sieci miejskiej a kominek to ma być tylko "bajerek" na sobotni wieczór. Dlatego nie wiem czy jest sens wydawać kilka tysięcy na "mebel". w jakim celu więc pytasz jak masz już wyrobione zdanie na ten temat ? pytasz co myślą forumowicze o takim wyrobie a następnie bronisz tego wyrobu ? Kupuj więc, nie pytaj o zdanie innych będziesz miał tani "mebelek" jak to piszesz wyżej. Obudowę też sobie zapodaj za kilka stówek no bo wiadomo nie warto wydawać kasy wszak masz ogrzewanie z sieci miejskiej no i do kompletu przed kominkiem proponuję dobre winko takie za 5 zł wiadomo też nie warto drożej płacić, a zamiast kieliszków do winka kubki jednorazowe myć nie trzeba Wybacz proszę moje ostre słowa ale tak mi się napisało a tak serio to jak bym ja miał kupić taki wyrób + tanią obudowę która nie wygląda najlepiej to kupił bym sobie piec kominkowy KOZA średniej klasy koza spełni twoje wymagania Powodzonka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 25.12.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 hmm ok opcja szukaj to jedno natomiast pytałem generalnie o wyroby tej firmy. Czy takie pytanie jest jakieś nie tak???? Może dla Ciebie. . i właśnie użycie szukaczki odpowiedziało by na twoje pytania - już jest kilka wątków generalnie o wyrobach firmy invicta i o poszczególnych wkładach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts