rrmi 24.12.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Święta to czas, gdy zwierzęta mówią ludzkim głosem. A gdybyśmy my mieli impowiedzieć coś w ich języku? Co byśmy powiedzieli? Gdybym ja mógłpowiedzieć do moich psów coś, co jest szczególnie ważne, chciałbym abyzrozumiały, że są dla mnie jak rodzina. Staram się o nie troszczyćnajlepiej jak potrafię. Nigdy ich nie zostawię i nie porzucę. Będą ze mnągdy jest dobrze i gdy jest źle. Zawsze będziemy się cieszyć swoimtowarzystwem. Będę cieszył się z ich powitania gdy wchodzę do domu i z ichciepłego jęzora liżącego moją twarz. Nawet gdy się zestarzeją i nie będąmogły chodzić na długie spacery przykryję je kocykiem, żeby było im ciepłoi będę im szeptać do ucha, że je kocham. I mam nadzieję, że zawsze będą dlamnie przynajmniej tak ważne, jak ja jestem ważny dla nich. Czasami myślę,że Stwórca pozwolił aniołom zamieszkać w psich sercach, żeby nauczyć nasczym jest bezinteresowna miłość. Życzę Wam z całego serca abyśmy umieli chociaż trochę być takimi jak naszepsy. Bezpośrednimi, spontanicznymi, cieszącymi się chwilą, która jest iktóra nigdy się nie powtórzy. Niech te Święta będą dla Was takim właśnieczasem odkrywania prostoty i radości w codziennych chwilach. Dziękuję zato, że jesteście, że kochacie swoje zwierzaki i staracie się je jaknajlepiej poznać i zrozumieć. Życzę Wam samych wspaniałych chwil w NowymRoku 2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.12.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Święta to czas, gdy zwierzęta mówią ludzkim głosem. A gdybyśmy my mieli im powiedzieć coś w ich języku? Co byśmy powiedzieli? Gdybym ja mógł powiedzieć do moich psów coś, co jest szczególnie ważne, chciałbym aby zrozumiały, że są dla mnie jak rodzina. Staram się o nie troszczyć najlepiej jak potrafię. Nigdy ich nie zostawię i nie porzucę. Będą ze mną gdy jest dobrze i gdy jest źle. Zawsze będziemy się cieszyć swoim towarzystwem. Będę cieszył się z ich powitania gdy wchodzę do domu i z ich ciepłego jęzora liżącego moją twarz. Nawet gdy się zestarzeją i nie będą mogły chodzić na długie spacery przykryję je kocykiem, żeby było im ciepło i będę im szeptać do ucha, że je kocham. I mam nadzieję, że zawsze będą dla mnie przynajmniej tak ważne, jak ja jestem ważny dla nich. Czasami myślę, że Stwórca pozwolił aniołom zamieszkać w psich sercach, żeby nauczyć nas czym jest bezinteresowna miłość. Życzę Wam z całego serca abyśmy umieli chociaż trochę być takimi jak nasze psy. Bezpośrednimi, spontanicznymi, cieszącymi się chwilą, która jest i która nigdy się nie powtórzy. Niech te Święta będą dla Was takim właśnie czasem odkrywania prostoty i radości w codziennych chwilach. Dziękuję za to, że jesteście, że kochacie swoje zwierzaki i staracie się je jak najlepiej poznać i zrozumieć. Życzę Wam samych wspaniałych chwil w Nowym Roku 2009. Podpisuje sie pod tym choc nie umie tak ladnie pisac o uczuciach. Kocham moje zwariowane psiaki, niektorzy pukaja sie w glowe i nie rozumia jak mozna kochac psy, a ja im z usmie chem odpowiadam, ze je kocham i juz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.01.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ja dopisuję się również rrmi pięknie napisane!!!! http://img74.imageshack.us/img74/7209/dsc08174us4.jpg http://img74.imageshack.us/img74/dsc08174us4.jpg/1/w816.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.01.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Sama az tak pieknie nie umiem pisac , ale dokladnie tak samo mysle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 02.01.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 pieknie napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.01.2009 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 pieknie napisane Bardzo . I jeszcze bardziej chcialabym , zeby kazdy kto ma swoje zwierzatko tak myslal . Czego kazdemu zycze w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.01.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ja tak mysle Moje trzy koty i pies o tym wiedza Pies w pierwszy dzien Nowego Roku zostal potracony przez jadace nasza wiejska droga audii. Wlasciciel samochodu nie przejal sie zlamana lapka mojego Burka - zazadal za to od nas 500 PLN w ramach rekompensaty za niewidoczna wg mnie szkode na zderzaku swojego wypasionego audii. A pies ma zlamana lapke w stawie skokowym. W poniedzialek operacja PS. Nawet nie wiedzialam, ze powinnam miec OC od szkod wyrzadzonych przez psa - teraz juz wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts