Ariakan 23.10.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Ramkowa czy bezramkowa ? Ramkowa trudniej sie myje bo brud wchodzi w szczeliny miedzy ramką a płytą, natomiast bezramkowe słyszałem ze można obtłuc. Co o tym sądzicie ? Jakie macie płyty ?I jeszcze jedno, poszerzone pole grzewcze, przydaje sie ? Z góry dzięki za pomoc.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2003 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 poszeżone pole grzewcze przydaje się. Częściej się przydaje to okrągłe poszerzone, to podłużne znacznie zadziej. My mamy bezramkową płytę. Bardziej się bałem o to czy nie będzie wykipione mleko spływać niż o to że się obtłucze ( i faktycznie póki co nie ma problemów z obtłukiwaniem). Z obtłuczeniem się nie zauwazyłem żadnych problemów. Super sprawą są sensorowe włączniki. My mamy płytę Elektrolux i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni. Zwróć uwagę przede wszystkim na to aby pola grzewcze były maksymalnie różnej średnicy, a nie np 2 małe i 2 duże. Pole powinno być dość dokładnie dopasowane do garnka. u nas jest jedno malutkie, dwa wieksze, jedno jeszcze większe i to malutkie po rozszerzeniu pola daje w sumie największe. dodatkowo to średnie można powiększyć podłużnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.