bambus23 25.12.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Drogie Panie, do Was głównie kieruję to pytanie, jakie macie sposoby na tę bolesną dolegliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.12.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Drogie Panie, do Was głównie kieruję to pytanie, jakie macie sposoby na tę bolesną dolegliwość? masowanie stopek przez conajmniej godzinę pomaga w 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bambus23 25.12.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Dobry sposób, uskuteczniam go od daawna niezbyt pomaga jednak przy silnych bólach, trwaja nawet, nieustannie , do 3 dni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.12.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 hmmm. no to cieżka sprawa tu moze lekarz cosik pomoże ,ale sprobuj SOLPADEINĘ - kup musujace tabletki ( szybciej działają ) rozpuszczane w wodzie -mnie często pomaga przy moich ciezkich bólach głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bambus23 25.12.2008 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 hmmm. no to cieżka sprawa tu moze lekarz cosik pomoże ,ale sprobuj SOLPADEINĘ - kup musujace tabletki ( szybciej działają ) rozpuszczane w wodzie -mnie często pomaga przy moich ciezkich bólach głowy Dzięki Wielkie! Ten lek pomaga Ci przy naprawdę silnych bólach głowy? Jest dostępny bez recepty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.12.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 hmmm. no to cieżka sprawa tu moze lekarz cosik pomoże ,ale sprobuj SOLPADEINĘ - kup musujace tabletki ( szybciej działają ) rozpuszczane w wodzie -mnie często pomaga przy moich ciezkich bólach głowy Dzięki Wielkie! Ten lek pomaga Ci przy naprawdę silnych bólach głowy? Jest dostępny bez recepty? bez recepty tak ,ale czy na wielka migrenę to nie wiem ....udaj sie do apteki i powiedz ,że potrzbujesz cos silnego na straszny ból głowy ...na pewno Ci coś dadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 25.12.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Jest tylko jedno skuteczne panaceum: skuteczniejsza i dłuższa gra wstępna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 25.12.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Spróbuj dexak, chyba na receptę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.12.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Dobrze by było sprawdzić czy wszystko w porządku z odcinkiem szyjnym kręgosłupa. Dyskopatie w tym miejscu mogą powodować bóle głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.12.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 jakie dyskopatie, jakie dyskopatie... przestań się podwalać i ozdrowieje w moment. One jak nie chcą to tak mają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.12.2008 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 dupnij drzwiami na cztery dni... myślenie wyłączy migrenę...nawet tą, zwaną globusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.12.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 hmmm. no to cieżka sprawa tu moze lekarz cosik pomoże ,ale sprobuj SOLPADEINĘ - kup musujace tabletki ( szybciej działają ) rozpuszczane w wodzie -mnie często pomaga przy moich ciezkich bólach głowy Dzięki Wielkie! Ten lek pomaga Ci przy naprawdę silnych bólach głowy? Jest dostępny bez recepty? bez recepty tak ,ale czy na wielka migrenę to nie wiem ....udaj sie do apteki i powiedz ,że potrzbujesz cos silnego na straszny ból głowy ...na pewno Ci coś dadzą Miewam często migrenowe bóle - mnie pomaga SARIDON. Też można spróbować. Pozdrawiam i życzę zdrowia wszystkim migrenowcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 26.12.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 ...jakie macie sposoby na tę bolesną dolegliwość? Czasami pomaga mieszanka - środek przeciwbólowy+no-spa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 26.12.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 na migrenę dobra mieszanka p/bolowych i p/wymiotnych np. metoclopramid + saridon , no i święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 26.12.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Cierpie na bole migrenowe od wielu lat. Jest to pozostalosc po czyms co potocznie nazywaja pracoholizmem. Na bole biore Aspiryna Bayera ta migrenowa albo Solpadeine.Jedno i drugie w moim przypadku pomaga. I jest jeszcze cos co mi pomaga w poczatkowej fazie,kiedy bol sie zaczyna. Moze to sie wydac smieszne ale sa to surowe ziemniaki,pokrojone w grubsze plasterki i polozone na czole pod opaska np.z malego recznika.No ale nie zawsze jest mozliwosc takiej kuracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bambus23 26.12.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Jesteście wielkie. Wypróbuję Wasze porady. To naprawdę poważna sprawa. Rozpoczeliśmy nawet kurację u bioenergoterapeutki, narazie 1 wizyta. Pani ma naprawdę wielką moc. Myślę,że najważniejsze to wiara w taką medycynę.Co o tym sędzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 26.12.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 witam najpierw tomografia głowy, a jak wszystko w porządku to SUMAMIGRENlek na receptę- dwie tabletki kosztują ok. 36 złlek przerywa ból- działa na rozszerzone naczynia krwionośne- obkurcza je też miewałam migreny 72-u godzinne, teraz uwolniłam się od nichpzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszAER 26.12.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Niewiem co to ból głowy , ale jak to czytam chłopie to mnie zaczeła boleć, pełna konserwacja zony i będzie ok ,pomyliłeś myśle troche forum, przesyłam stronke dla ciebiehttp://www.poradylekarskie.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 27.12.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Ja tez mam migreny .Najpier mnie badano ,prześwietlano itd itd .Aż w koncu neurolog stwierdził migreny ;( Ostatni czyje sie juz wiele lepiej takie ostre napady miewam 2 razy w roku na łagodniejsze pomoaga zazwyczaj 2 tabletki nurofen max . Kurcze to straszna choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.12.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 ja zaobserwowałam ,że moje migreny pojawiaja sie też po spożyciu niektorych potraw np. orzechy ,żółty ser , czekolada ....ale w ilościach wiekszych niż jeden plaserek serka czy kostka czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts