Żelka 04.10.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ja tam sobie pozeranie czekolady wyjasniam naukowo i mam spokoj. Organizm potrzebuje i juz, magnezu, zelaza moze.., co ja na to poradze, trzeba sluchac wlasnego ciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 04.10.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ja tam miewam migreny, ale jak nie zjem czekolady albo innej słodkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.10.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 O to, to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 04.10.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ja tam sobie pozeranie czekolady wyjasniam naukowo i mam spokoj. Organizm potrzebuje i juz, magnezu, zelaza moze.., co ja na to poradze, trzeba sluchac wlasnego ciala Tylko co zrobić, jak twoje ciało woła "czekolady... z orzechami... magnezu... chromu..." A potem łeb ci pęka, a twoje ciało stęka "nigdy więcej... w takiej ilości to chyba przesada..." Jak tylko ból minie zaczyna się wszystko od nowa I potwierdza się tu chyba zasada, że kobieta nie potrafi się zdecydować ... co dla niej lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.10.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Wtedy nie jesc. Mnie na szczescie czekolada nie rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 04.10.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 To szczesliwa jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Tylko co zrobić, jak twoje ciało woła "czekolady... z orzechami... magnezu... chromu..." A potem łeb ci pęka, a twoje ciało stęka "nigdy więcej... w takiej ilości to chyba przesada..." Jak tylko ból minie zaczyna się wszystko od nowa na szczęście fanką czekolady nie jestem, ale słyszałam ,że ludzie takie objawy to mają po przedawkowaniu ognistych trunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 05.10.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Tylko co zrobić, jak twoje ciało woła "czekolady... z orzechami... magnezu... chromu..." A potem łeb ci pęka, a twoje ciało stęka "nigdy więcej... w takiej ilości to chyba przesada..." Jak tylko ból minie zaczyna się wszystko od nowa na szczęście fanką czekolady nie jestem, ale słyszałam ,że ludzie takie objawy to mają po przedawkowaniu ognistych trunków mi czasem jedna lampka czerwonego wytrawnego wystarczy, by zafundowac sobie migrenę przerzuciłam sie więc na białe, a jak się czasem zapomnę i wypiję czerwone to migrena murowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 05.10.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Po czekoladzie głowa mi pęka, po czerwonym - pęka! Wczoraj białe - nie pęka, ale daje o sobie znać! Mięso na jakiś czas odstawiam A ja jestem wielkim fanem schaboszczaków! A najzabawniejsze jest to, że mnie w pracy głowa boli strasznie - od hałasu maszyn... smrodu smarów... klejów... rozpuszczalników... wtrysków z tworzywa... Niestety w naszej okolicy jest mi ciężko znaleźć pracę w tym przedziale zarobkowym! Choć lubię co teraz robię, chętnie bym zmieniła, gdybym tylko od tego bólu się mogła uwolnić! I co tu zrobić, kiedy ani szef, ani lekarz nie chcą zrozumieć że alergia na pracę to nie jest fikcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bambus23 22.10.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A Żonka moja w...2mc ciąży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 23.10.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Gratulacje Bambus23 ! To znaczy, że 2 mce temu migreny nie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 26.10.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 E, no, Bambus, gratuluję! Ależ wyleczyłeś tę swoją żonkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bambus23 27.10.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 E, no, Bambus, gratuluję! Ależ wyleczyłeś tę swoją żonkę! Dzięki wielkie! Ale teraz są nudności i brzuszek boli. Ponoć tak się zdarza do 3 mc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.10.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 dupnij drzwiami sam sie dupnij AŁA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.10.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 E, no, Bambus, gratuluję! Ależ wyleczyłeś tę swoją żonkę! Dzięki wielkie! Ale teraz są nudności i brzuszek boli. Ponoć tak się zdarza do 3 mc... Nonono... leczył, leczył, aż wyleczył (z pomocą Forumowiczów ). Gratulacje. PS - mi na migrenę - tylko Ketonal, ale kobietom w ciąży chyba nie wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.10.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Migrenę to miewa królowa Anglii, a Was kobiety to po prostu łeb na..... boli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.10.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 U mnie ataki migrenowe pojawiaja sie co kilka msc i trwaja od 7 do 14 dni z przerwami.Wlasnie teraz od 10 dni mam bole migrenowe, zazwyczaj podczas takiego ciagu dwa dni boli, pozniej jeden dzien slabo albo wcale i wraca ponownie bol.Zawsze boli mnie jedna czesc glowy, oczodoly, cala szczeka, razi mnie swiatlo, kreci mi sie w glowie, slabiej widze podczas takiego bolu tzn. rozmawiajac z kims czuje sie jakbym byla oddzielona szklana szyba, a najgorsze sa mdlosci i wymioty. Nie pomagaja ani tabletki ani czopki - musze przetrzymac po prostu. W takie dni w pracy ledwo siedze, a po powrocie do domu tylko jestem w stanie lezec i nic nie robic w ciszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tagalog 29.10.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Migrena to bardzo przykra dolegliwość. Zdecydowanie na poczatek wybrałabym się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 29.10.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 A mnie dzisiaj dopadła obudziłam się już z tym typowym obezwladniającym bólem i juz było za późno, aby tabletki pomogły wziełam panadol z kofeiną, typowych na migrenę nie mogę, bo biorę inne, przy których nie mozna tych substancji, które w przeciwmigrenowych są. I pewnie bedzie trzymać znow tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.10.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 A mi mam nadzieje juz przechodzi po prawie 2 tygodniach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts