fiki201 25.12.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Witam, mam do sprzedania mieszkanie 43 m + 5 m komórka vis a vis mieszkania (idealny schowek na wózek, rowery, itp.).Blok z 2005 roku, drugie piętro z czterech. Samo centrum Pruszkowa.Bardzo ciepłe mieszkanie (okna od strony południowej), internet, możliwość wynajęcia lub kupienia miejsca parkingowego. Winda, balkon.Blisko SKM, WKD, apteki, przedszkola, szkoły, sklepy, kościół, park.Czynsz ok. 300 PLN (już z funduszem remontowym). Zostawiam wyposażenie kuchni oprócz lodówki.Mieszkanie wolne od zaraz. Zapraszam bo naprawdę warto.Tel. kontaktowy: 0506-651-109 (Agnieszka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinania 27.12.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiki201 28.12.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Witam, myślałam o 315 000 PLN ale zdaję sobie sprawę jak wygląda obecna sytuacja na rynku. Nie chcę za długo zwlekać bo przede mną budowa, na którą w dużej części pójdą pieniążki ze sprzedaży mieszkania. Cena jest jak najbardziej do negocjacji. Myślę, że dopiero po obejrzeniu możemy porozmawiać na ten temat oraz na temat mebli, które możemy dorzucić w "promocji" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts