Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no to pojechałam do tego skubanego Liroya popołudniem a tu co : niespodzianka łopat i szufli do odgarniania śniegu zabrakło :o a nowa dostawa jeszcze nie dotarła bo .... ulice przecie zawalone śniegiem :D

pooglądałam sobie za to rózne światełka i jeszcze płyteczki bo potrzebuje tez ostatnie pomieszczenie sobie wypłytkować .....

witam,

czy ja też się mogę dołączyć ? :oops:

chyba jako jedyna jestem na początku drogi do wymarzonego domku, ale mam nadzieję, że będziecie służyć dobrą radą i pomocą :D

oj nie tylko Ty jesteś na początku. ja zaczynam od wiosny.

witajcie drogie forumowiczki!

jestem na etapie poszukiwania ekipy budowlanej. Czy któraś z Was korzystała z usług Pana Z. Relidzyńskiego (firma Rez-Bud).

pozdrawiam

Cześć Laski - sprawa jest.

Czerwony alarm !!!!

Zbieramy kasę na tonę węgla dla jednej kobitki, u ktorej jest teraz - 30 ale ona nie ma kasy na opał więc grzeje raz na 3 dni :o :o :o

Ja tam nikomu nie życzę - u mnie z 5 pętli na parterze grzeje jedna to wiem co mówię - tylko sobie brykietu dorzucam do kominka - nie pytajcie mnie dlaczego, bo sie już wystarczająco nawkurzałam :evil:

ALe wracając do tematu.

Zajrzyjcie do linak poniżej, dobra ? I podrzućcie grosik - albo kontakt na

Maćka - Myszę - albo jak kto woli mogę dać swojej konto.

Każdy grosz na wagę złota.

• 2 weeks później...

Zaglądacie tu jeszcze?

Bo mam problem :(

Dziecko płacze, a moja ekipa się ślimaczy... A ja chcę do domku!!!

No i dlatego chcę wziąć drugą ekipę wykończeniową równolegle, to chociaż mi się naraz będzie robiło kilka łazienek czy co...

Macie kogoś do polecenia może???

Heeeeeelp!!!

Zaglądacie tu jeszcze?

Bo mam problem :(

Dziecko płacze, a moja ekipa się ślimaczy... A ja chcę do domku!!!

No i dlatego chcę wziąć drugą ekipę wykończeniową równolegle, to chociaż mi się naraz będzie robiło kilka łazienek czy co...

Macie kogoś do polecenia może???

Heeeeeelp!!!

Witaj serdecznie, szczerze odradzam brania drugiej ekipy. Dwie pracujace równolegle konkurencyjne ekipy zrobią Ci z domu pobojowisko i pole bitwy. Bedą się wzajemnie oskarżać o spartolenie roboty, braki maeriałów i narzedzi... nie dojdziesz do ładu poza tym jak jedna ekipa zobaczy że tak pobłażnliwie odnosisz się do poprzedników to też zaczną robotę olewać

Pobojowisko i tak jest :) Zreszta mam tyle miejsca, ze sobie w droge wchodzic nie powinni: parter, poddasze, piwnica...

A braki materialow to przeciez tylko przy zalozeniu ze beda robic z tego samego, a nie beda.

Jedynie podkradanie narzedzi moze byc grane faktycznie :-?

Mowisz ze tylko negatywna motywacja dziala? A ze zobacza ze skoro pierwsza ekipa sie slimaczyla, to wzielam druga, to nie pomysla ze jak sie beda slimaczyc to tez wyleca? Jakos chyba mam wiecej wiary w ludzi :p

Troche nie w temacie budowlanym , ale moze ktos jest juz po budowie i szuka rozrywek :D :wink:

Troche tez obciach miec psa nie szkolonego :wink:

Szkoleniowe Dni Otwarte dla psow .

w dniach 16 17 i 18 kwietnia 2010 .

Zajecia zaczna sie w piatek po poludniu okolo godz.15 . Zakonczenie w niedziele po poludniu .

Zajecia prowadzic bedzie Martin Barjak i Magda Barjak .

Mozna wrzucic w google :wink: :D

Szkoleniowcy nie dosc , ze sa profesjonalistami to do tego perfekcjonistami .

Bedzie mozna sie sporo dowiedziec i sporo nauczyc .

Kazdy pies bedzie potraktwany indywidualnie . Bedzie mozna pytac do woli i z pewnoscia otrzyma sie odpowiedzi .

Zajmowac bedziemy sie przygotowaniem do PT przygotowaniem do IPO .

Oczywiste jest , ze nie koniecznie trzeba cwiczyc przygotowujac sie do zawodow , mozna robic to dla samej radosci psa i naszej dla rozrywki zeby zobaczyc jak to jest .

W czasie tych 3 dni szkoleniowcy pokaza co i jak wyglada , ocenia psy , opowiedza o tym .

Mysle , ze opowiedza i pokaza jak robi sie slady beda po seminarium w tym temacie .Sami wciaz , pomimo ogromej wiedzy w temacie szkolen ucza sie .

Slady sa dobrym zajeciem dla kazdego psa .

Liczba miejsc bedzie ograniczna , kazdy musi dostac ze szkolenia jak najwiecej .Nie ma mozliwosci , zeby wygladalo to jak w szkolkach niedzielnych ze im nas wiecej tym lepiej .

Kazdy pies i jego pan bedzie musial poczuc sie wazny

Koszt tego wynosi 150 pln . D dla osob spoza Warszawy bedziemy organizowali nocleg .Mozna bedzie oczywiscie zorganizowac sobie nocleg samemu .

Planujemy ogniska i grill . Z pewnoscia bedzie ktos kto podjedzie do sklepu po kielbase , inne miesa na grilla dla wszystkich i zrobi salatki /salatki bardziej do miejscowych / .

Co do miejsca zajec to bedzie to albo plac w Zlotoklosie albo Goscienczyce .

Zapisywac mozna sie tutaj . Numer konta do wplat podam w miedzyczasie .

Z cala pewnoscia nie napisalam wszystkiego , prosze pytac , byc moze dla niektorych podane skroty sa magiczne , co jest zrozumiale , chetnie wyjsnie .

Podam oczywiscie tez co trzeba ze soba zabrac i jakie linki smycze , tasmy szelki itd .d

Zapraszam serdecznie w imieniu Szkoleniowcow .

Wiecej w temacie w Dziale Zwierze tez czlowiek.

http://forum.muratordom.pl/16-18-04-2010-szkoleniowe-dni-otwarte-piaseczno,t180265.htm

Kruelko :)

Jezeli chce sie Tobie cos z nim porobic , to na pewno bedzie co .

Przeciez nie zawsze i nie kazdy pakuje kase w psy tylko po to , zeby miec repa w domu :D :wink: Jako i ja latam na plac dla przyjemnosci :p

Jesli nie ma klopotow z kregoslupem to dostanie szmatke , pewnie i klina dla zabawy :D

Zalete tego dla Ciebie widze taka , ze popatrzysz sobie jak pracuje rewelacyjny pozorant i szkoleniowiec , nauczysz sie czegos na pewno i wykorzystasz to pozniej . Beda szczenieta , popatrzysz .

Ja Ci powiem tak , Martina sie uwielbia , za to , ze dla Niego wazny jest Twoj pies i to z nim On gada i ma kontakt :p

I warto w tym uczestniczyc :D

Nef

Ty chyba chcesz koniec swiata zrobic i taka "szmatke" podac :lol:

Juz to widze :lol:

Może ktoś w końcu nakopałby w dupe temu sierściuchowi.... Ona od Wigilii jest w niebie bo WSZĘDZIE KUŹWA JEST GRZANIE specjalnie dla kotka. Więc lepiej jej nie dotykać jak leży do góry kołami na podłogówce , bo może upierdzielić. Trochę ruchu by jej się przydało :wink:

• 1 month później...
  • 1 month później...