zuznka 23.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Cześć i czołem moje miłe ja zaczęłam tydzień od mega wkur.wu Zadzwoniłam sobie spokojnie do starostwa , bo istniało duże prawdopodobieństwo,że dziś się coś wyklarue w sprawie PnB. Noo i się wyklarowało... Dzwonię tam od dziesięciu dni i nic nikt nie wie...a dziś okazało się ,że na dwóch papierkach brakuje nam po pieczątce , w dodatku muszę być one wystawione z datą wsteczną , bo inaczej będziemy musieli wstrzymać procedurę PnB.I że list o tym wysłali nam 8 dni temu List wysłali , a przez tel. nc nie wiedzą grrrrrr A dodatkowo wściekłam się na naszego architekta adaptującego , bo przecież 10 razy podobno sprawdzał papiery , a to już druga jego wpadka - wcześniej dał kartkę z inną nazwą domu i pracowni.Niby nic , ale latał wymieniać. No nie znosze poniedziałków.W środę będziemy to prostować To ściskam kciuki żeby w środę "poszło jak po maśle" i walinij w łeb tgo architekta- należy mu się, a tobie może ulży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.02.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Poszukuję hydraulika, mam awarię w firmie i potrzebny na gwałt. Dajacie namiary na jakiegoś w miarę szybkiego - ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.02.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Helloł Ehhh u mnier ciężko. Zczełam dzisiaj dieteę kopenhaską więc od rana jestem na kawce z kostką cukru a teraz szykuję sobie pyszny lunch - 2 jajkana twardo, szpinak i pomidor. Trzymajcie kciuki żebym wytrzymała te 13 dni Dobroszka - będzie dobrze. ble jaki ten szpinak paskudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.02.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Helloł Ehhh u mnier ciężko. Zczełam dzisiaj dieteę kopenhaską więc od rana jestem na kawce z kostką cukru a teraz szykuję sobie pyszny lunch - 2 jajkana twardo, szpinak i pomidor. Trzymajcie kciuki żebym wytrzymała te 13 dni Dobroszka - będzie dobrze. ble jaki ten szpinak paskudny Trzymam kciuki ... zwłaszcza, że mam zamiar się za nią zabrać za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.02.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Kurcze Kruelciu szkoda że się nie zgadałyśmy byłoby nam łatwiej - wpierałbyśmy się w niedoli . Byłam w sklepie i wszystkie towary z półek wołały mnie - kup mnie kup i zjedz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.02.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Kurcze Kruelciu szkoda że się nie zgadałyśmy byłoby nam łatwiej - wpierałbyśmy się w niedoli . Byłam w sklepie i wszystkie towary z półek wołały mnie - kup mnie kup i zjedz!!!!! To przenieś się na za tydzień ...moja rodzina będzie musiała sobie sama gotować obiady chyba, że będą befsztyk z sałatą jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.02.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Nie no twarda już będę ale w przyszłym tygodniu będziemy razem . Koleżanka skończyła 2 tygodnie temu i ma -6kg. U mnie dzisiaj są pierogi ruskie - dobrze że mam taki sklep pod nosem gdzie są domowe przysmaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.02.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Bozziu ale ten szpinak fuj.... Kupiłam taki rozdrobniony Hortexu może w liściach byłby lepszy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.02.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Nie no twarda już będę ale w przyszłym tygodniu będziemy razem . Koleżanka skończyła 2 tygodnie temu i ma -6kg. U mnie dzisiaj są pierogi ruskie - dobrze że mam taki sklep pod nosem gdzie są domowe przysmaki. Za mną od rana chodzą ruskie pierogi ... będę Cię w takim razie wspierać , a TY mnie potem podtrzymywać na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.02.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Rany jak sobie pomyślę o niedzieli ......... tylko befsztyk. Trzeba będzie jakiś wyjazd do marketu zaplanować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.02.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Dziewczyny ja Was podziwiam za tą Kopenhaską ja bym w życiu nie dała rady tak się głodzić to chyba też średnio zdrowe dużo chudnąc w krótkim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.02.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 pasie jak weźmiesz moje zbędne to odpuszczam dietę ... Ty to już chyba z kości na ości miałabyś się odchudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.02.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Rany jak sobie pomyślę o niedzieli ......... tylko befsztyk. Trzeba będzie jakiś wyjazd do marketu zaplanować Ja już sobie listę zrobiłam i zakupię wszystko, żeby potem już nie chodzić po sklepach i się nie ślinić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.02.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Cześć i czołem moje miłe ja zaczęłam tydzień od mega wkur.wu Zadzwoniłam sobie spokojnie do starostwa , bo istniało duże prawdopodobieństwo,że dziś się coś wyklarue w sprawie PnB. Noo i się wyklarowało... Dzwonię tam od dziesięciu dni i nic nikt nie wie...a dziś okazało się ,że na dwóch papierkach brakuje nam po pieczątce , w dodatku muszę być one wystawione z datą wsteczną , bo inaczej będziemy musieli wstrzymać procedurę PnB.I że list o tym wysłali nam 8 dni temu List wysłali , a przez tel. nc nie wiedzą grrrrrr A dodatkowo wściekłam się na naszego architekta adaptującego , bo przecież 10 razy podobno sprawdzał papiery , a to już druga jego wpadka - wcześniej dał kartkę z inną nazwą domu i pracowni.Niby nic , ale latał wymieniać. No nie znosze poniedziałków.W środę będziemy to prostować Współczuję. Ja też nanosiłam poprawki i to też takie o których w sumie architekt powinien wiedzieć. Na szczęście bardziej życzliwe panie miałam w starostwie bo telefonicznie dało się wszystko dogadać. I po złożeniu poprawek wszystko szybko poszło. Czego Tobie też życzę. MonikaC podziwiam i życzę wytrwałości. Nie będziemy wklejać tu żadnych kuszących przepisów A pogoda dzisiaj paskudna i jeździ się faktycznie fatalnie. Szybko się to topi i kałuże niezłe się porobiły w niektórych miejscach. Samochód uświniony. Blee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.02.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Kiedyś stosowałam, schudłam i co i jojo Dla mnie skuteczniejsza i przyjemniejsza bezwęglowodanowa Głodzić się nie trzeba a i zmniejsza się znacznie zapotrzebowanie na słodycze które wrogiem moim są, a szczególnie czekolada http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_hysteric.gif http://emoty.blox.pl/resource/zla.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.02.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Wiem, że najzdrowsza to MŻ i wtedy efektu jo-jo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.02.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Pasie - ja wiem czy to taka głodówka. W sumie jest sporo jedzenia tylko najgorsze jest to że nie wolno stosować soli i wszystko jest bez smaku. Kruelciu - dokładnie zrób zakupy żeby potem jak najmniej chodzić po sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.02.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Jest jeszcze jeden plus mniej będę wydawać, jak przez dwa tygodnie nie będę latać po sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 23.02.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Dziewczyny podziwiam za kopenhaską. ja po porodzie mam jeszcze połowę do schudniecia,czyli 10 kg. Na razie jem jak... bo chcę karmić, ale za jakieś 6 miesięcy też pomkyślę o diecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.02.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Dziewczyny podziwiam za kopenhaską. ja po porodzie mam jeszcze połowę do schudniecia,czyli 10 kg. Na razie jem jak... bo chcę karmić, ale za jakieś 6 miesięcy też pomkyślę o diecie. dla mnie karmienie to najlepsza dieta w ciąży przytyłam 17 kg a 9 miesięcy karmienia to już minus 17 kg ciążowe i jeszcze minus 4kg, aż mi gadają, że za dużo schudłam ale jak przestanę karmić to znowu troszkę wskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts