lidszu 25.02.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 witam się z rańca nie wyspałam się okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.02.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Aaaaaa i jeszcze udało mi się trzasnąć nową stronkę W takim razie na dzień dobry serwuję: http://www.abcgospodyni.pl/herbata.jpg http://www.caffemania.com.pl/page_img/1173961977Cappuccino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.02.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 i ja się odmelduję , dobrego dnia dla wszystkich.Mój M. właśnie jest w Grodzisku i leci uzupełniać braki pieczątkowe.Mam nadzieję,że się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.02.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 i ja się odmelduję , dobrego dnia dla wszystkich.Mój M. właśnie jest w Grodzisku i leci uzupełniać braki pieczątkowe.Mam nadzieję,że się uda... trzymam kciuki i na pewno się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.02.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Lidszu ja toże. Normalnie załamka z tym naszym dzieckiem jest. Budzi się w nocu i musi iść do nas spać bo inaczej ryk okropny a mamy łóżko 120 szerokości więc dla trójki za mało.Wszystko mnie boli. Dobroszko - uda się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.02.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Tysz się Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.02.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Miło Was widzieć Pozdrawiam. Koniecznie muszę się napić kawy bo też powieki mi lecą. Zaraz jadę do Urzędu Skarbowego. I jeszcze mam dylemat czy w piątek jechać do Wrocławia autem czy pociągiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.02.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ja nie trawię jeździć pociągami !!!! http://supergify.pl/images/stories/Pociagi/pociagi14.gif są zwolennicy, którzy mówią że to wygodniej, taniej i niestresujaco - ja się właśnie w pociągu stresuję bo prowadzić autko UWIELBIAM http://supergify.pl/images/stories/Samochody%20,motory%20i%20rowery/1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.02.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Miło Was widzieć Pozdrawiam. Koniecznie muszę się napić kawy bo też powieki mi lecą. Zaraz jadę do Urzędu Skarbowego. I jeszcze mam dylemat czy w piątek jechać do Wrocławia autem czy pociągiem? Pociągiem bo to piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.02.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ja rzadko jeżdżę sama w dłuższe trasy więc pewnie stąd mój dylemat.Teraz to obawiam się pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.02.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Pociągiem bo to piątek Tylko ja bym chciała rano w piątek wyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.02.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 i ja się odmelduję , dobrego dnia dla wszystkich.Mój M. właśnie jest w Grodzisku i leci uzupełniać braki pieczątkowe.Mam nadzieję,że się uda... Ojej, czego im tam jeszcze brakuje??? Pieczątek im się zachciewa. Będzie dobrze, ja Ci to mówię. A tak w ogóle to dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.02.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Udało się , M. właśnie dzwonił,że pieczątki przybite , papiery odniesione...to znowu zaczynamy czekanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.02.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Udało się , M. właśnie dzwonił,że pieczątki przybite , papiery odniesione...to znowu zaczynamy czekanie.... Huuuuurrrrraaaaaa !!!! Teraz szybko zleci i będzie wasze wyczekane PnB MonikaC, a ja się wczoraj jakoś późno położyłam spać i za krótko spałam. Moja młodsza śpi w łóżeczku, ale nie ma wyjętych szczebelków, więc nie mamy problemów z przechodzeniem do naszego łóżka Idę na śniadanie, bo młoda zeszła już na dół, więc chyba głodna jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 25.02.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Cześć Laski kochane!!! to ja zacznę od tego że tak: 1. pociągi bardzo lubiem pod warunkiem ze sie nie wyglupią i jeżdżą w miare zgodnie z rozkładem a ze najszybciej to się zgadzam w 200 % - bo ja akurat z piaseczna jestem i pociągiem do pracy sobie jade tylko 30 minut a pierdzieloną puławską zdarza się zę i 1,5 godziny 2. w sprawie dietowej to sie moge pochwalic tak: po 6 tygodniach - 9 kg uwaga !!! zaznaczam MINUS 3. spac to mi się też chce okrutnie , chętnie bym wskoczyła z powrotem do łózia oj jak chętnie // Aniołek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.02.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 wreszcie i ja dotarłam hejka Kobitki Dobroś teraz to już poleci Beta ja też lubię jeździć pociągami ........ ale raz w roku i najlepiej Intercity w pierwszej kalsie Monia ja też jestem permanentnie niewyspana, ostatnio jak się kładę to Zu właśnie robi sobie przerwy w spaniu ( jej rekord do 1.30) gada, piszczy, płacze bawi się, oczywiście wszystko u nas w łóżku i już do rana z nami albo ze mną bo małż czasem dezerteruje do sralonu, śpi budząc się jeszcze ze 3 razy na cyckanie i wstaje rozkosznie wyspana ok. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.02.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Udało się , M. właśnie dzwonił,że pieczątki przybite , papiery odniesione...to znowu zaczynamy czekanie.... Zleci zobaczysz, ani się obejrzysz jak PnB zobaczysz !!!! Umilimi ci czas oczekiwania http://img99.imageshack.us/img99/1381/pic08405dl8ue7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ale koczeladka witam panie... Dobrosia teraz to już tylko dobrze ma być.... Lidszu - witaj z powrotem jak dla mnie to samochód i tylko samochód... właśnie jutro się będe rozstawać z moim ślicznym fokusikiem... bardzo mi go szkoda - bo to dobry samochodzik dla mnie był ooo i co tam jeszcze? aaaa i jak schudnąć 9 KILO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.02.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 wiecie co wiosna idzie jak nic.................. bo wszystkie kobitki albo chcą się odchudzać, albo już się odchudzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.02.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 wiecie co wiosna idzie jak nic.................. bo wszystkie kobitki albo chcą się odchudzać, albo już się odchudzają Ja dołaczam od jutra.....a co trzeba zgubic co nie co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts