Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja nie trawię jeździć pociągami !!!!

http://supergify.pl/images/stories/Pociagi/pociagi14.gif

są zwolennicy, którzy mówią że to wygodniej, taniej i niestresujaco - ja się właśnie w pociągu stresuję bo prowadzić autko UWIELBIAM

http://supergify.pl/images/stories/Samochody%20,motory%20i%20rowery/1.gif

Udało się :D :D :D , M. właśnie dzwonił,że pieczątki przybite , papiery odniesione...to znowu zaczynamy czekanie.... :roll:

Huuuuurrrrraaaaaa !!!! Teraz szybko zleci i będzie wasze wyczekane PnB :D

MonikaC, a ja się wczoraj jakoś późno położyłam spać i za krótko spałam. Moja młodsza śpi w łóżeczku, ale nie ma wyjętych szczebelków, więc nie mamy problemów z przechodzeniem do naszego łóżka :wink:

Idę na śniadanie, bo młoda zeszła już na dół, więc chyba głodna jest ? :wink: :lol:

Cześć Laski kochane!!!

to ja zacznę od tego że tak:

1. pociągi bardzo lubiem pod warunkiem ze sie nie wyglupią i jeżdżą w miare zgodnie z rozkładem :lol: a ze najszybciej to się zgadzam w 200 % - bo ja akurat z piaseczna jestem i pociągiem do pracy sobie jade tylko 30 minut a pierdzieloną puławską zdarza się zę i 1,5 godziny :evil: :evil:

2. w sprawie dietowej to sie moge pochwalic tak: po 6 tygodniach - 9 kg :D uwaga !!! zaznaczam MINUS :wink:

3. spac to mi się też chce okrutnie , chętnie bym wskoczyła z powrotem do łózia :roll: oj jak chętnie

// Aniołek.

wreszcie i ja dotarłam

hejka Kobitki :p

Dobroś teraz to już poleci :D

Beta ja też lubię jeździć pociągami ........ ale raz w roku i najlepiej Intercity w pierwszej kalsie :D

Monia ja też jestem permanentnie niewyspana, ostatnio jak się kładę to Zu właśnie robi sobie przerwy w spaniu ( jej rekord do 1.30) gada, piszczy, płacze bawi się, oczywiście wszystko u nas w łóżku i już do rana z nami albo ze mną bo małż czasem dezerteruje do sralonu, śpi budząc się jeszcze ze 3 razy na cyckanie i wstaje rozkosznie wyspana ok. 7 :o :o :o

ale koczeladka :)

witam panie...

Dobrosia teraz to już tylko dobrze ma być....

Lidszu - witaj z powrotem :)

jak dla mnie to samochód i tylko samochód... właśnie jutro się będe rozstawać z moim ślicznym fokusikiem... bardzo mi go szkoda - bo to dobry samochodzik dla mnie był :(

ooo i co tam jeszcze? aaaa i jak schudnąć 9 KILO

:o :o :o