Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

ooo i co tam jeszcze? aaaa i jak schudnąć 9 KILO

:o :o :o

No właśnie????

Nitu ale teraz będziesz bez autka czy kupujesz inne???

Ja tyś kocham 4 kółka ale czasem wolępociągiem podjechać niż się denerwować i stresować. Mój mąż od ponad dwóchlat jeżdzi do pracu pociągiem bo jest dużo szybciej.

Pasie oj idzie idzie koty się u mnie w okolicy bzykają w nocy na potęgę - i jak tu się wyspać :roll:

Dobroszko - to super

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wiecie co wiosna idzie jak nic..................

bo wszystkie kobitki albo chcą się odchudzać, albo już się odchudzają :D :D :D

Ja dołaczam od jutra.....a co trzeba zgubic co nie co....

zu@nko a Ty z czego się chcesz odchudzać ? ... nie mogę, ja to mam z czego i też chcę - 9 zobaczyć :roll:

I ja się witam :)

a mój młodszy dzieć coś zaczyna kichać, smarkać ... oj, aby się nic gorszego nie przyplątało :( ... a tak się cieszyłam, że dzielny jest i nie choruje ostatnio :) ... muszę poczarować troszkę :lol:

W kwestii samochodu to zawsze i wszędzie, bez względu na pogodę , bo lubię bardzo jeździć i już :)

Dobrosiu teraz to już z górki będzie :)

ooo i co tam jeszcze? aaaa i jak schudnąć 9 KILO

:o :o :o

No właśnie????

Nitu ale teraz będziesz bez autka czy kupujesz inne???

yyyyy nie... :oops: :oops:

to służbówka mojego Szanownego była... a że zmienia robote to i samochód trzeba oddać... a szkoda bo fajny :roll:

ja se myślę, że może by się za czyms rozglądnąć ... podoba mi się golf V

Nitu o rzesz kurna olek to szkoda bo służbowe auto - to najlepsze auto - ja nigdy niemiałam :( No ale może sznowny dostanie jeszcze fajniesze w nowej pracy :)

Tyż idę o tych śmietnikach poczytać

eeee nie ma tragedii, bo juz dostał takiego samiuśkiego forda - ino, że my przez miesiąc mieliśmy dwa, a teraz z jednym trzeba się rozstać - a było tak wygodnie :roll: noo ale....

a ponoc ten fordzik tyz ino na miesiąc bo potem flotę całą wymieniają :o

widzę że temat samochodów a może któraś z Was jeździła lub jeździ Jeepem Cherokee lub Grand Cherokkee, bo małż chce zakupić, sam jeździ służbowym a ja mam Golfika a teraz mnie na takiego dużego chce przesadzić :roll: :p

ooooo a jakiego masz golfika...? bo ja własnie szukam coś małego, zwinnego, jak się takim jeżdzi? :wink: golfik V mi chodzi po głowie...

wiecie co wiosna idzie jak nic..................

bo wszystkie kobitki albo chcą się odchudzać, albo już się odchudzają :D :D :D

Ja dołaczam od jutra.....a co trzeba zgubic co nie co....

zu@nko a Ty z czego się chcesz odchudzać ? ... nie mogę, ja to mam z czego i też chcę - 9 zobaczyć :roll:

a ja tylko lub aż 4kg kurna bo tyle mi jakoś ktoś dołorzył ??!! :lol:

widzę że temat samochodów a może któraś z Was jeździła lub jeździ Jeepem Cherokee lub Grand Cherokkee, bo małż chce zakupić, sam jeździ służbowym a ja mam Golfika a teraz mnie na takiego dużego chce przesadzić :roll: :p

Kocham duuuuuuuuuże samochody !!!!!

Pasie ty też pokochasz jak tylko się przejedziesz !!!!