MonikaC 25.02.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ooo i co tam jeszcze? aaaa i jak schudnąć 9 KILO No właśnie???? Nitu ale teraz będziesz bez autka czy kupujesz inne??? Ja tyś kocham 4 kółka ale czasem wolępociągiem podjechać niż się denerwować i stresować. Mój mąż od ponad dwóchlat jeżdzi do pracu pociągiem bo jest dużo szybciej. Pasie oj idzie idzie koty się u mnie w okolicy bzykają w nocy na potęgę - i jak tu się wyspać Dobroszko - to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.02.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 wiecie co wiosna idzie jak nic.................. bo wszystkie kobitki albo chcą się odchudzać, albo już się odchudzają Ja dołaczam od jutra.....a co trzeba zgubic co nie co.... zu@nko a Ty z czego się chcesz odchudzać ? ... nie mogę, ja to mam z czego i też chcę - 9 zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.02.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 I ja się witam a mój młodszy dzieć coś zaczyna kichać, smarkać ... oj, aby się nic gorszego nie przyplątało ... a tak się cieszyłam, że dzielny jest i nie choruje ostatnio ... muszę poczarować troszkę W kwestii samochodu to zawsze i wszędzie, bez względu na pogodę , bo lubię bardzo jeździć i już Dobrosiu teraz to już z górki będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ooo i co tam jeszcze? aaaa i jak schudnąć 9 KILO No właśnie???? Nitu ale teraz będziesz bez autka czy kupujesz inne??? yyyyy nie... to służbówka mojego Szanownego była... a że zmienia robote to i samochód trzeba oddać... a szkoda bo fajny ja se myślę, że może by się za czyms rozglądnąć ... podoba mi się golf V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.02.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Dziewczynki może wiecie jak daleko od siatki sąsiada może stać wymurowany śmietnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 poczytaj sobie tu http://forum.muratordom.pl/jak-daleko-od-granicy,t130003.htm http://forum.muratordom.pl/odleglosc-smietnika-od-plotu-sasiada,t139052.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.02.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 poczytaj sobie tu http://forum.muratordom.pl/jak-daleko-od-granicy,t130003.htm http://forum.muratordom.pl/odleglosc-smietnika-od-plotu-sasiada,t139052.htm dzięki Gosiek ... zabieram się za lekturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nitu o rzesz kurna olek to szkoda bo służbowe auto - to najlepsze auto - ja nigdy niemiałam No ale może sznowny dostanie jeszcze fajniesze w nowej pracy Tyż idę o tych śmietnikach poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nitu o rzesz kurna olek to szkoda bo służbowe auto - to najlepsze auto - ja nigdy niemiałam No ale może sznowny dostanie jeszcze fajniesze w nowej pracy Tyż idę o tych śmietnikach poczytać eeee nie ma tragedii, bo juz dostał takiego samiuśkiego forda - ino, że my przez miesiąc mieliśmy dwa, a teraz z jednym trzeba się rozstać - a było tak wygodnie noo ale.... a ponoc ten fordzik tyz ino na miesiąc bo potem flotę całą wymieniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.02.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 To pewnie jakieś nowsze autko się wam dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 To pewnie jakieś nowsze autko się wam dostanie nowe być nie musi... byle z tych większych było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.02.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 widzę że temat samochodów a może któraś z Was jeździła lub jeździ Jeepem Cherokee lub Grand Cherokkee, bo małż chce zakupić, sam jeździ służbowym a ja mam Golfika a teraz mnie na takiego dużego chce przesadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.02.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Pasie kupcie Mitsubishi pajero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.02.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 widzę że temat samochodów a może któraś z Was jeździła lub jeździ Jeepem Cherokee lub Grand Cherokkee, bo małż chce zakupić, sam jeździ służbowym a ja mam Golfika a teraz mnie na takiego dużego chce przesadzić ooooo a jakiego masz golfika...? bo ja własnie szukam coś małego, zwinnego, jak się takim jeżdzi? golfik V mi chodzi po głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.02.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nituś ja mam chyba IV, tylko, że sportową wersję z mocnym silnikiem, super się jeździło ale teraz trochę za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.02.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Nitu - IV rewelka brat miał dieselka po prostu boski a V też pewnie fajowa Pasie potem ci napiszę czemu nie Jeep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.02.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Monia napisz, napisz a Pajero to chyba jeszcze większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.02.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 wiecie co wiosna idzie jak nic.................. bo wszystkie kobitki albo chcą się odchudzać, albo już się odchudzają Ja dołaczam od jutra.....a co trzeba zgubic co nie co.... zu@nko a Ty z czego się chcesz odchudzać ? ... nie mogę, ja to mam z czego i też chcę - 9 zobaczyć a ja tylko lub aż 4kg kurna bo tyle mi jakoś ktoś dołorzył ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.02.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Motylem byłam ale utyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.02.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 widzę że temat samochodów a może któraś z Was jeździła lub jeździ Jeepem Cherokee lub Grand Cherokkee, bo małż chce zakupić, sam jeździ służbowym a ja mam Golfika a teraz mnie na takiego dużego chce przesadzić Kocham duuuuuuuuuże samochody !!!!! Pasie ty też pokochasz jak tylko się przejedziesz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts