Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

widzę że temat samochodów a może któraś z Was jeździła lub jeździ Jeepem Cherokee lub Grand Cherokkee, bo małż chce zakupić, sam jeździ służbowym a ja mam Golfika a teraz mnie na takiego dużego chce przesadzić :roll: :p
Mi sie zdarzylo , w srodku to wcale nie takie duze auto .

Powiem Ci moze tak .

Jeszcze przed wyjazdem do stanow sporowadzlismy mini vana dla siebie , wtedy rarytas u nas to bylo takie auto , nowka .Moj Maz nigdy nie lubil tym jezdzic , woli jednak osobowki .

Mi pasowalo bo duzy , zawsze mamy duze auta .

Tyle ,ze amerykanskiego auta , a juz na pewno Granda bym nie chciala .

No ale to trzeba bylo mieszkac tam troche , zeby nie chciec . :D

Glosno nie bede pisala :roll: :oops:

Tam jezdzilismy europejczykiem , Saabem :D

To tak chyba jest , ze u nas amerykanskie to takie niby nie wiadomo co , a tam jezdza Audi , BMW , Mercedesami .

Taka ta przewrotnosc chyba .

Zupelnie jak z usmiechem , u nas jak ktos usmiechniety to wychodzi na to , ze falszywy , a tam norma :D

Oczywiscie to tylko moje odczucia :wink:

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Łomatko co ja narobiłam !!!!!!!!!!

Chciałam zmienić nazwę swojego dziennika - i zrobiłam to (kuźwa teraz żałuję) ale teraz nie mogę klikając na Zuz@nka-buduje wejść na swój dzienniki (wyswitla ze nie może znależć strony !!!!) co mam zrobić, chciałam to wszystko jakoś odkręcić i g.....no!!!

Błagam niech mi ktoś pomożę - bo się popłaczę zaraz !!!!!!!!

O O O O !!!

Widze ze kolezanki motolubne :D - jesli chodzi o duuuze samochody to ja w zasadzie kocham tylko takie :lol: . Przez jakis czas jezdzilam Land Roverem Discovery (wersja z USA) i uwazam ze chyba nie ma nic lepszego od duzego autka :p Teraz to i nawet czolgiem bym chciala jezdzic byle automatem hi hi hi i wcale nie chodzi o uzbrojenie :wink:

Chyba mi sie juz chce weekendu bo jakas glupawka mnie zaczyna dopadac :roll:

caluski ode mnie dla was!

Witam Drogie Panie i dołączam do grupy. :D

Budowę zaczynam w maju, a ponieważ w maju mam też ślub, już teraz zaczyna się robić gorąco. Luby trochę panikuje, ja nie. :) Multitasking to w końcu nasza kobieca specjalność. :wink:

Witamy serdecznie - na ślub juz się szykujemy :wink: :wink: :wink:

http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/024.gif

Informuj nas o wszystkim - chętnie podpowiemy, doradzimy, odradzimy...