rrmi 25.02.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 widzę że temat samochodów a może któraś z Was jeździła lub jeździ Jeepem Cherokee lub Grand Cherokkee, bo małż chce zakupić, sam jeździ służbowym a ja mam Golfika a teraz mnie na takiego dużego chce przesadzić Mi sie zdarzylo , w srodku to wcale nie takie duze auto . Powiem Ci moze tak . Jeszcze przed wyjazdem do stanow sporowadzlismy mini vana dla siebie , wtedy rarytas u nas to bylo takie auto , nowka .Moj Maz nigdy nie lubil tym jezdzic , woli jednak osobowki . Mi pasowalo bo duzy , zawsze mamy duze auta . Tyle ,ze amerykanskiego auta , a juz na pewno Granda bym nie chciala . No ale to trzeba bylo mieszkac tam troche , zeby nie chciec . Glosno nie bede pisala Tam jezdzilismy europejczykiem , Saabem To tak chyba jest , ze u nas amerykanskie to takie niby nie wiadomo co , a tam jezdza Audi , BMW , Mercedesami . Taka ta przewrotnosc chyba . Zupelnie jak z usmiechem , u nas jak ktos usmiechniety to wychodzi na to , ze falszywy , a tam norma Oczywiscie to tylko moje odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.02.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Pasie w jakiś rocznikach był problem z hamulcami, łożyskami dyferencjału i jeszcze czegoś. Ogólnie poczytajcie jakieś forum jeepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.02.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Łomatko co ja narobiłam !!!!!!!!!! Chciałam zmienić nazwę swojego dziennika - i zrobiłam to (kuźwa teraz żałuję) ale teraz nie mogę klikając na Zuz@nka-buduje wejść na swój dzienniki (wyswitla ze nie może znależć strony !!!!) co mam zrobić, chciałam to wszystko jakoś odkręcić i g.....no!!! Błagam niech mi ktoś pomożę - bo się popłaczę zaraz !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 spoko, spoko wszystko jest, widzę i dziennik i komentarze poczekaj chwilę i co najwyżej zresetuj komputer jeśli odmówił posłuszeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.02.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Oki - dobrze że dzieci nie ma nie słyszą jak mama brzydko mówiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.02.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Łodwołuję alarm - Sysko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.02.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 http://media4.mojageneracja.pl/oiooptiper/mediumk111rg56482f302c432af15659.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Twoja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 26.02.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 O O O O !!! Widze ze kolezanki motolubne - jesli chodzi o duuuze samochody to ja w zasadzie kocham tylko takie . Przez jakis czas jezdzilam Land Roverem Discovery (wersja z USA) i uwazam ze chyba nie ma nic lepszego od duzego autka Teraz to i nawet czolgiem bym chciala jezdzic byle automatem hi hi hi i wcale nie chodzi o uzbrojenie Chyba mi sie juz chce weekendu bo jakas glupawka mnie zaczyna dopadac caluski ode mnie dla was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.02.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Twoja ? nie, moja ma 5 latków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Pasie kupcie Mitsubishi pajero Oooo...rozmarzyłam się. Mitsubishi to najlepsze co mogło mnie spotkać. Co prawda nie pajero, a carisma, ale i tak tę markę prowadzi się jak lalkę. dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.02.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 A ja kocham Fordy - Galaxy i Mondeo Jak ktoś chce super rabacik na Mitshubiski dam namiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 witam się ja też lubię duże samochody ... największym jakim jeździłam to przedłużany Ford Transit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.02.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Gdzie ty go parkowałaś ?? to chyba jest największym problemem duzych aut że miejsca standardowe są dla nich ciut, ciut niedopasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Całe szczęście nie był mój:) bo jakbym miała zaparkować u siebie pod blokiem zajmując kilka miejsc parkingowych to by mnie sąsiedzi przechrzcili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.02.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Albo i cosik innego ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baranki 26.02.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witam Drogie Panie i dołączam do grupy. Budowę zaczynam w maju, a ponieważ w maju mam też ślub, już teraz zaczyna się robić gorąco. Luby trochę panikuje, ja nie. Multitasking to w końcu nasza kobieca specjalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.02.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witam Drogie Panie i dołączam do grupy. Budowę zaczynam w maju, a ponieważ w maju mam też ślub, już teraz zaczyna się robić gorąco. Luby trochę panikuje, ja nie. Multitasking to w końcu nasza kobieca specjalność. Witamy serdecznie - na ślub juz się szykujemy http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/024.gif Informuj nas o wszystkim - chętnie podpowiemy, doradzimy, odradzimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.02.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ja też nową babę budowniczą witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts