pasie 26.02.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witam Wszystkie Baby a tę Nową to szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.02.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Dzieuchy - 3 mln dziś zgarniamy w Lotto !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 26.02.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ty mnie nie draznij lepiej tymi milionami Ostatnio jakis pajac albo pajacka zagarnol moje 9 baniek ,ktorymi sie mialam z wami podzielic A mialo byc tak pieknie No dobra te 3 tez sie zagospodaruje ino niech juz wreszcie do mnie wpadna Przeciez bylam grzeczna dziewczynka - zasluzylam chyba ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.02.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ty mnie nie draznij lepiej tymi milionami Ostatnio jakis pajac albo pajacka zagarnol moje 9 baniek ,ktorymi sie mialam z wami podzielic A mialo byc tak pieknie No dobra te 3 tez sie zagospodaruje ino niech juz wreszcie do mnie wpadna Przeciez bylam grzeczna dziewczynka - zasluzylam chyba ?! No właśnie - ja też myślałam że to któraś z nas zgarnie i się podzieli Zasłużyłaś !!!! Graj - Wygraj - Dziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baranki 26.02.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ech, 3 miliony... Działka w Komorowie i hacjenda z własnym kinem... Rozmarzyłam się w robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.02.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witam, dzisiaj ja z rana zaliczałam stomatologa z moimi pannami. Na szczęście odbył się tylko przegląd i lakowanie zębów. A ja kocham Fordy - Galaxy i Mondeo Jak ktoś chce super rabacik na Mitshubiski dam namiarki Galaxy mieliśmy - super rodzinny samochód. Mitsubishi mam teraz ale colta więc jak będę zmieniać na większy to się do Ciebie uśmiechnę Witam Drogie Panie i dołączam do grupy. Budowę zaczynam w maju, a ponieważ w maju mam też ślub, już teraz zaczyna się robić gorąco. Luby trochę panikuje, ja nie. Multitasking to w końcu nasza kobieca specjalność. Witam w grupie. A maj to cudowny miesiąc. Mnie w tym roku w maju czekają dwie Komunie - własnej córki i jej kuzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.02.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Baranki, witaj w grupie i powodzenia dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.02.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ech, 3 miliony... Działka w Komorowie i hacjenda z własnym kinem... Rozmarzyłam się w robocie. Miłośniczka Komorowa ??? Ja też - chciałam tak kupić działkę ale się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.02.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Gorzej jak mój małż wygra on chyba do dzielenia się taki chętny nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.02.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witam w grupie. A maj to cudowny miesiąc. Mnie w tym roku w maju czekają dwie Komunie - własnej córki i jej kuzynki. mnie tysz to czeka, mojego Kapera jest 10 maja o 8.40 właśnie jesteśmy na etapie szukania jakiejś knajpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.02.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witojcie Kochane Baby z nową Babą na czele Maj fajowy jest - urodziłam córę 5 maja , w tym roku stuknie jej trzy lata No i w maju to się już pewnie budowac będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.02.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Dzieuchy - 3 mln dziś zgarniamy w Lotto !!! prawdopodobieństwo wypadku samolotowego jest większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.02.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 aaaa tak na początek to cześć dziewczyny chciałam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.02.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ja tam dzisiaj idę maluchy moje zaszczepić Liwię na coś tam i coś jeszcze co wynika z kalendarza szczepień a Jeremiego na ospę wietrzną z rana upuściłam sobie nieco krwi coby się dowiedzieć co słychać u mnie w srodku jakiś medyczny dzień dzisiaj mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.02.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 mnie tysz to czeka, mojego Kapera jest 10 maja o 8.40 właśnie jesteśmy na etapie szukania jakiejś knajpy U nas na szczęście Komunia o 10tej. Knajpa zaklepana już we wrześniu. Natomiast muszę poszukać noclegu dla moich gości bo wszyscy przyjezdni. Może znacie jakieś niedrogie a przyzwoite noclegi najlepiej na Grochowie (Pradze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.02.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 No i w maju to się już pewnie budowac będziemy Też bym chciała w maju ruszyć z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.02.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ja znam tylko w naszej okolicy niestety ................. czyli nadarzyńkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.02.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 No i w maju to się już pewnie budowac będziemy Też bym chciała w maju ruszyć z budową. a jakoś bym chciała a boję się moją budowę z uspienia ruszać lenistwo jakieś się uwidacznia chyba i lęki przd wykończeniówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.02.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witojcie Kochane Baby z nową Babą na czele Maj fajowy jest - urodziłam córę 5 maja , w tym roku stuknie jej trzy lata No i w maju to się już pewnie budowac będziemy a ja syna 14 maja a córeczkę 26 maja - Dzień Matki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.02.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ja znam tylko w naszej okolicy niestety ................. czyli nadarzyńkiej To trochę daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts