aniawmuratorze 27.02.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Uwielbiam No ale potemrybkana kolację befsztyk z sałatą - dzisiaj same rarytasy czy to dieta kopenhaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.02.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Uwielbiam No ale potemrybkana kolację befsztyk z sałatą - dzisiaj same rarytasy czy to dieta kopenhaska yes yes yes A co do wizyty u Nitki to ja chętnie po diecie wpadnę z szarlotką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.02.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 cześć babeczki słodziaki a ja ide sobie mega xxl wielką kawę zrobić wczoraj zaszczepilam Dżerego a w nocy miał gorączkę i nie spał od 1 do 4 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.02.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Uwielbiam No ale potemrybkana kolację befsztyk z sałatą - dzisiaj same rarytasy czy to dieta kopenhaska yes yes yes A co do wizyty u Nitki to ja chętnie po diecie wpadnę z szarlotką cały czas mnie głowa z głodu bolała i spasowałam po 3 dniach ale jak Ty befsztyk wcinasz to gdzieś dalej już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.02.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Nitu idę zobaczyć czy u Ciebie zdjęcia widać bo u mnie niestety nie no nie wiem co robię nie tak wrzucam teraz zdjęcia na żabę bo się na picasę wkurzyłam ździebko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Nitu idę zobaczyć czy u Ciebie zdjęcia widać bo u mnie niestety nie no nie wiem co robię nie tak wrzucam teraz zdjęcia na żabę bo się na picasę wkurzyłam ździebko kobiety kochane... proszem się skrzykiwać i przyjeżdzać... ino cynk jakis mi dac wcześniej.... Kruelcia... mój mały zostaje w zerówce, ale chyba tylko dlatego, że prywatna jest.... ale muszę coś wywęszyć, bo dzis dostałam zawiadomienie, że wczoraj były dni otwarte Bartusia podstawówki chcę miec pewność, że jak nie będzie tam chodził do zerówki to potem nie będę miała kłopotów z przyjęciem do I klasy Ania - a co z picassą nie tak? moich zdjęć z fotosika tez nie ma dlatego zaczęłam się parać picasą właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.02.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 zdjęcia wklejone są niewidoczne nie wiem o co chodzi w dniu wklejania je widziałam a dzisiaj nie o dziwo zdjęcie w komentarzach które nie jest przypisane dożadnego albumu jest widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 zdjęcia wklejone są niewidoczne nie wiem o co chodzi w dniu wklejania je widziałam a dzisiaj nie o dziwo zdjęcie w komentarzach które nie jest przypisane dożadnego albumu jest widoczne ale to z picassy jest nie widoczne? eeeeee ja wczoraj widziałam Twój kolaż z fotek - podejrzewam właśnie że picassą robiony... ide do Ciebie polookac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.02.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 zdjęcia wklejone są niewidoczne nie wiem o co chodzi w dniu wklejania je widziałam a dzisiaj nie o dziwo zdjęcie w komentarzach które nie jest przypisane dożadnego albumu jest widoczne wklej tu link do swojego albumu, a aktywacje dostałaś do swojego konta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.02.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ania jestem na 5 dniu i mam 2kg na minusie. Ja tam działam na Imageshack i jetsem w miarę zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.02.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Nawet rano myślałam ile już zrzuciłaś i jak się czujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.02.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Mi córka poleciła photobucket i tam trzymam zdjęcia i jak narazaie nie mam powodu do narzekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ania jestem na 5 dniu i mam 2kg na minusie. Ja tam działam na Imageshack i jetsem w miarę zadowolona no dobra... koniec tego... ja tez tak chce. Mów mi tu zaraz jak to sie zwie i co sie z tym robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.02.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Kruelciu - nawet nieźle. Właśnie sobie piekę dorsza . Najgorzejjest ze szpinakiem.... Nitu - dieta kopenhaska wiesz ja lubię się dręczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 brzmi niegroźnie... ide coś wygooglać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 27.02.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Zaczyna bardzo groźnie brzmieć jak sobie menu poczytasz albo nie daj Boże policzysz kalorie - to jest poniżej 300 kalorii dziennie - ktoś, kto to wymyslił powinen odpowiadać za zbrodnie przeciwko ludzkości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.02.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 dzień dobry BetaGreta, przyjemnej podróży i weekendu we Wrocku MonikaC, super, że dieta przynosi efekty, ale takie głodzenie się to nie dla mnie. Zresztą obawiałabym się efektu jo-jo po jej zakończeniu. Wolę chudnąć mniej i dłużej, niż w szybkim tempie. Jednak życzę powodzenia i wytrwałości [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.02.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Lidszu po kopenhaskiej przechodzę na 1000 kalorii więc mam nadzieję że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.02.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 zdjęcia wklejone są niewidoczne nie wiem o co chodzi w dniu wklejania je widziałam a dzisiaj nie o dziwo zdjęcie w komentarzach które nie jest przypisane dożadnego albumu jest widoczne wklej tu link do swojego albumu, a aktywacje dostałaś do swojego konta? tak mam aktywację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.02.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 zdjęcia wklejone są niewidoczne nie wiem o co chodzi w dniu wklejania je widziałam a dzisiaj nie o dziwo zdjęcie w komentarzach które nie jest przypisane dożadnego albumu jest widoczne ale to z picassy jest nie widoczne? eeeeee ja wczoraj widziałam Twój kolaż z fotek - podejrzewam właśnie że picassą robiony... ide do Ciebie polookac no ten kolaż właśnie w picasie zrobilam i go widać ale reszty zdjęci niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts