Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam weekendowo - w końcu się przebiłam przez cały tydzień. Maj ... maj ... kiedy się ten maj zacznie ... Jeszcze ze dwa tygodnie potrzebuję, żeby się w robocie obrobić i nie tylko w weekendy domy budować... ech

A na maj już dostałam bombę, bo teściowe wymyślili tygodniowy wspólny urlop..., a ja myślałam, że się gdzieś w dwójkę romantycznie z małżem wymkniemy..., albo że w kwietniu wiązadło mi się zrośnie i jeszcze na lodowiec skoczymy ...

Zgadza sie mrozek byl dzisiaj raniutko nie maly :roll: i troszke mi nogi w spodniczce zamarzli :wink:

Tez juz sie nie moge doczekac wiosny i wysokiej temperatury bo planujemy sie ogrodzic nareszcie :lol: a musze poczekac az mi sily natury przyjada z pomoca i sloneczko troche mi wysuszi to moje gliniaste bagno jakie mam obecnie na dzialce wokol domu :evil: Tak wiec niech juz bedzie to cieplo i to od razu nawet bardzo jak dla mnie !

Duzo slonka zycze wszystkim od poniedzialku 8)

pzdr,

// Anielica.

cześć kobietki :)

no rano ponoć był, bo Szanowny jak wrócił ze świeżym pieczywkiem to cos tam wspominał, że słonko i zimno, czyli tak jak on lubi najbardziej :)

oby to słono było cały tydzień to mi może dekarze przyjda na poprawki :x

Cześć kobitki.

Ja wczoraj miałam ciężki dzień związany z dietą ale dałam radę.

Byliśmy na działce i musieliśmy wypompować wodę bo nam się w jednym rogu działki bajorko zaczęło robić.

A dzisiaj sobie w domciu już siedzę i patrzę na te mini pączusie na talerzu które co chwilkę wącham - ale jeszcze 5 dni i laba. W sobotę wieczorem robię szarlotkę i ciasto rafaello a od poniedziłąku przechodzę na 1000kcl