pasie 28.02.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Dzieńdoberek wpadłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.02.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Hej , hej , piekny dzisiaj dzien . Sloneczny , ale blota w polu co niemiara , wiem , bo moi chlopcy wroclili zabloceni , ze szok Milego wieczoru zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 28.02.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Witam weekendowo - w końcu się przebiłam przez cały tydzień. Maj ... maj ... kiedy się ten maj zacznie ... Jeszcze ze dwa tygodnie potrzebuję, żeby się w robocie obrobić i nie tylko w weekendy domy budować... ech A na maj już dostałam bombę, bo teściowe wymyślili tygodniowy wspólny urlop..., a ja myślałam, że się gdzieś w dwójkę romantycznie z małżem wymkniemy..., albo że w kwietniu wiązadło mi się zrośnie i jeszcze na lodowiec skoczymy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.02.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Przypominam 6 mln do zgarnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 28.02.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ja właśnie odkryłam sketch googal - to już się na śmierć zaszkicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.02.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ja właśnie odkryłam sketch googal - to już się na śmierć zaszkicuję. tylko wróć do nas po tym kreskowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzień doberek, słońce od rana po oczach daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Hejka szkoda tylko, że ten mrozik jest Już się nie mogę doczekać wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 02.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Zgadza sie mrozek byl dzisiaj raniutko nie maly i troszke mi nogi w spodniczce zamarzli Tez juz sie nie moge doczekac wiosny i wysokiej temperatury bo planujemy sie ogrodzic nareszcie a musze poczekac az mi sily natury przyjada z pomoca i sloneczko troche mi wysuszi to moje gliniaste bagno jakie mam obecnie na dzialce wokol domu Tak wiec niech juz bedzie to cieplo i to od razu nawet bardzo jak dla mnie ! Duzo slonka zycze wszystkim od poniedzialku pzdr, // Anielica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witajcie słonecznie to jakiś mrozik był, a ja myślałam, że jednak już wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 cześć kobietki no rano ponoć był, bo Szanowny jak wrócił ze świeżym pieczywkiem to cos tam wspominał, że słonko i zimno, czyli tak jak on lubi najbardziej oby to słono było cały tydzień to mi może dekarze przyjda na poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 U nas też roztopy, błotko i wszędzie brudno - ale jak jest słoneczko to jakoś tak inaczej na świat się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Witam wszystkie panie które jeszcze są w domu Słokno - jest Mrozek - był rano Teraz - 2 stponie na + ale troszku wieje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 02.03.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ale jak to słonko pozytywnie nastraja Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.03.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Wróciłam Było super! Miło było spotkać się ze swoją klasą z podstawówki. Super ludzi tam miałam. A i Wrocław taki ładny, że mi się zatęskniło. Niestety wiele dróg tak jak i w Warszawie pozostawia wiele do życzenia. A teraz muszę nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Super, witaj z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.03.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Cześć kobitki. Ja wczoraj miałam ciężki dzień związany z dietą ale dałam radę. Byliśmy na działce i musieliśmy wypompować wodę bo nam się w jednym rogu działki bajorko zaczęło robić. A dzisiaj sobie w domciu już siedzę i patrzę na te mini pączusie na talerzu które co chwilkę wącham - ale jeszcze 5 dni i laba. W sobotę wieczorem robię szarlotkę i ciasto rafaello a od poniedziłąku przechodzę na 1000kcl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Jakaś masochistka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dzielna Masochistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 nooo sorrrrrrrry mnie na widok szarlotki.... wszelkie chęci do odchudzania jakoś mijają zupełnie nie wiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts