Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

SPOX !!!

ja tam wam moge to wszystko popiec :) no problem - mnie juz nic nie rusza - po 7 tygodniach diety naprawde mozna sie ODZWYCZAIC OD JEDZENIA :wink: :lol: :lol: . Teraz robiem rodzince obiadek (np. gulasz piwny z makaronem - podobno byl pycha :roll: ?!) a sama swoje "dziwactwa" wpie.... przepraszam zjadam.

A dla tych z was ktore majom problemy ze slodyczami - polecam batony cambridge'a : 300 % gwarancji ze po paru dniach na tych "batonikach" i juz czlowiek nie ma ochoty nigdy wiecej w zyciu na batonika. Chocby nie wiem z czego byl i jaki pyszny !!!!

SPOX !!!

ja tam wam moge to wszystko popiec :) no problem - mnie juz nic nie rusza - po 7 tygodniach diety naprawde mozna sie ODZWYCZAIC OD JEDZENIA :wink: :lol: :lol: . Teraz robiem rodzince obiadek (np. gulasz piwny z makaronem - podobno byl pycha :roll: ?!) a sama swoje "dziwactwa" wpie.... przepraszam zjadam.

A dla tych z was ktore majom problemy ze slodyczami - polecam batony cambridge'a : 300 % gwarancji ze po paru dniach na tych "batonikach" i juz czlowiek nie ma ochoty nigdy wiecej w zyciu na batonika. Chocby nie wiem z czego byl i jaki pyszny !!!!

Cambridge - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ochyda po pierwszym gryzie :o

Zuzanko !

ohyda to i tak calkiem mile slowo - ale za to jakie efekty som. Ale to niestety moze teraz troche nieskromnie zabrzmi, dieta wylacznie dla baaaardzo silnych i wytrwalych osobowosci ktore nie maja problemu z trzymaniem sie raz zaprogramowanego celu :oops: . Po prostu mus jest wytrzymac na tej diecie i trzymam :roll:

Ot i caly sekret jest - a przy okazji niezle przygotowanie do tego aby diametralnie zmienic styl i ilosc pochlanianego pozywienia. Dlatego to jeszcze troche potrwa ......

Zuzanko !

ohyda to i tak calkiem mile slowo - ale za to jakie efekty som. Ale to niestety moze teraz troche nieskromnie zabrzmi, dieta wylacznie dla baaaardzo silnych i wytrwalych osobowosci ktore nie maja problemu z trzymaniem sie raz zaprogramowanego celu :oops: . Po prostu mus jest wytrzymac na tej diecie i trzymam :roll:

Ot i caly sekret jest - a przy okazji niezle przygotowanie do tego aby diametralnie zmienic styl i ilosc pochlanianego pozywienia. Dlatego to jeszcze troche potrwa ......

na Cambridge kilka lat temu byłam przez 3 tyg potem przerwa i znowu 2 tyg tylko czekoladowe koktajle (przez te 5 tyg) to jest chyba masochizm :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Łaaał :lol:

to ja cem tego anioła stróża pod moim Anielskim nickiem :oops: mieć !!!

Co do dziennika to nasz pisze małżonek moj kochany ale tak skutecznie go chowa przede mna ze az ostatnio kolejny zeszyt ...... mu zaginął :cry: :cry:

A tak na serio to powinnam zasiąść przed kompem w jakis bardzo dłuuuugi weekend i przeklepać to wszystko do sieci :o :o Tylko skąd ja wezmę długi weekend tylko i wylącznie do pisania ??? a cała reszta wtedy to co :roll: !!!

Łaaał :lol:

to ja cem tego anioła stróża pod moim Anielskim nickiem :oops: mieć !!!

Co do dziennika to nasz pisze małżonek moj kochany ale tak skutecznie go chowa przede mna ze az ostatnio kolejny zeszyt ...... mu zaginął :cry: :cry:

A tak na serio to powinnam zasiąść przed kompem w jakis bardzo dłuuuugi weekend i przeklepać to wszystko do sieci :o :o Tylko skąd ja wezmę długi weekend tylko i wylącznie do pisania ??? a cała reszta wtedy to co :roll: !!!

kcesz nam zabrać jedynego anielca jakiego mamy na naszej Warszawskiej Babskiej - nie bądź zachłanna :wink: :wink: :D :D

no dobra pożycz go ale oddaj :lol: :lol: :lol:

o w morde. Temu aniołkowi cos tam wychodzi spopod kusej spódniczki. Zaczynam wierzyc mitom jakoby faceci lecieli na spódniczki ;)

Wpierniczam wlasnie drożdzówke oczywiscie z serem i popijam kawą. To mi dobrze- a jak patrze na te wszystkie ciacha to sie malo tą swoją drożdzóweczką nie udławie :).

Ja schudlam 4 kilo ostatnio - ale nie przejmuje sie budową, żeby nie było. Co gorsza nie znam metody i nie wiem jak zrzucic jeszcze ze 4 zwlaszcza z opony. Ale dieta - o nie, to nie dla mnie jednak.

Raz próbowalam - mialo byc bez alkoholu oczywiscie - wysokobialkowa(wydaje sie rozsądna) i powiedzialam sobie ze zaczynam ją od kolacji - a za chwile zadzwonil telefon ze znajomi przychodzą. :D :o Sami wiecie - decyzja była szybka, bo jak tu siedziec o suchym pysku jak sie wszyscy bawią?

Miłego dnia