Asiek i Jacuś 03.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ło Matko - ale tu rozpusta odchodzi.... ale jaka pyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 03.03.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 SPOX !!! ja tam wam moge to wszystko popiec no problem - mnie juz nic nie rusza - po 7 tygodniach diety naprawde mozna sie ODZWYCZAIC OD JEDZENIA . Teraz robiem rodzince obiadek (np. gulasz piwny z makaronem - podobno byl pycha ?!) a sama swoje "dziwactwa" wpie.... przepraszam zjadam. A dla tych z was ktore majom problemy ze slodyczami - polecam batony cambridge'a : 300 % gwarancji ze po paru dniach na tych "batonikach" i juz czlowiek nie ma ochoty nigdy wiecej w zyciu na batonika. Chocby nie wiem z czego byl i jaki pyszny !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Torcik na zlot Forumowiczów http://extras.mnginteractive.com/live/media/site36/2007/0910/20070910_082015_babybirkhead_300.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 SPOX !!! ja tam wam moge to wszystko popiec no problem - mnie juz nic nie rusza - po 7 tygodniach diety naprawde mozna sie ODZWYCZAIC OD JEDZENIA . Teraz robiem rodzince obiadek (np. gulasz piwny z makaronem - podobno byl pycha ?!) a sama swoje "dziwactwa" wpie.... przepraszam zjadam. A dla tych z was ktore majom problemy ze slodyczami - polecam batony cambridge'a : 300 % gwarancji ze po paru dniach na tych "batonikach" i juz czlowiek nie ma ochoty nigdy wiecej w zyciu na batonika. Chocby nie wiem z czego byl i jaki pyszny !!!! Cambridge - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ochyda po pierwszym gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 03.03.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Zuzanko ! ohyda to i tak calkiem mile slowo - ale za to jakie efekty som. Ale to niestety moze teraz troche nieskromnie zabrzmi, dieta wylacznie dla baaaardzo silnych i wytrwalych osobowosci ktore nie maja problemu z trzymaniem sie raz zaprogramowanego celu . Po prostu mus jest wytrzymac na tej diecie i trzymam Ot i caly sekret jest - a przy okazji niezle przygotowanie do tego aby diametralnie zmienic styl i ilosc pochlanianego pozywienia. Dlatego to jeszcze troche potrwa ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 03.03.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Hm. jakie tu pyszności!Cześć dziewczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.03.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Zuzanko ! ohyda to i tak calkiem mile slowo - ale za to jakie efekty som. Ale to niestety moze teraz troche nieskromnie zabrzmi, dieta wylacznie dla baaaardzo silnych i wytrwalych osobowosci ktore nie maja problemu z trzymaniem sie raz zaprogramowanego celu . Po prostu mus jest wytrzymac na tej diecie i trzymam Ot i caly sekret jest - a przy okazji niezle przygotowanie do tego aby diametralnie zmienic styl i ilosc pochlanianego pozywienia. Dlatego to jeszcze troche potrwa ...... na Cambridge kilka lat temu byłam przez 3 tyg potem przerwa i znowu 2 tyg tylko czekoladowe koktajle (przez te 5 tyg) to jest chyba masochizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 03.03.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Czesc Magnolia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.03.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Anielica gdzie masz dziennik ??http://i.peperonity.com/c/5419E5/992994/ssc3/home/001/kisses.for.you/albums/aniolek.gif_320_320_256_9223372036854775000_0_1_0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.03.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 znalazłam anioła stróża naszych dziennikówniech tylko ktoś nam podskoczy !!!!http://student.wszia.edu.pl/~mm2/aniolek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 03.03.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Łaaał to ja cem tego anioła stróża pod moim Anielskim nickiem mieć !!! Co do dziennika to nasz pisze małżonek moj kochany ale tak skutecznie go chowa przede mna ze az ostatnio kolejny zeszyt ...... mu zaginął A tak na serio to powinnam zasiąść przed kompem w jakis bardzo dłuuuugi weekend i przeklepać to wszystko do sieci Tylko skąd ja wezmę długi weekend tylko i wylącznie do pisania ??? a cała reszta wtedy to co !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.03.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Łaaał to ja cem tego anioła stróża pod moim Anielskim nickiem mieć !!! Co do dziennika to nasz pisze małżonek moj kochany ale tak skutecznie go chowa przede mna ze az ostatnio kolejny zeszyt ...... mu zaginął A tak na serio to powinnam zasiąść przed kompem w jakis bardzo dłuuuugi weekend i przeklepać to wszystko do sieci Tylko skąd ja wezmę długi weekend tylko i wylącznie do pisania ??? a cała reszta wtedy to co !!! kcesz nam zabrać jedynego anielca jakiego mamy na naszej Warszawskiej Babskiej - nie bądź zachłanna no dobra pożycz go ale oddaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 03.03.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ale tu słodko od rana a Kawkę to ja chętnie bo jakoś nie mogę się ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.03.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Anielica , ale na FM jest już dziewczyna , która ma tego anioła jako avatar , może poszukaj jakiegoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 zmykam - do wieczorka MIŁEGO DNIA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.03.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Helloł Ja już po kawce teraz śmigam na zakupy. Ważę już 58,5kg . Może dojdę do 57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.03.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Monika - już niewiele Ci zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.03.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 o w morde. Temu aniołkowi cos tam wychodzi spopod kusej spódniczki. Zaczynam wierzyc mitom jakoby faceci lecieli na spódniczki Wpierniczam wlasnie drożdzówke oczywiscie z serem i popijam kawą. To mi dobrze- a jak patrze na te wszystkie ciacha to sie malo tą swoją drożdzóweczką nie udławie . Ja schudlam 4 kilo ostatnio - ale nie przejmuje sie budową, żeby nie było. Co gorsza nie znam metody i nie wiem jak zrzucic jeszcze ze 4 zwlaszcza z opony. Ale dieta - o nie, to nie dla mnie jednak. Raz próbowalam - mialo byc bez alkoholu oczywiscie - wysokobialkowa(wydaje sie rozsądna) i powiedzialam sobie ze zaczynam ją od kolacji - a za chwile zadzwonil telefon ze znajomi przychodzą. Sami wiecie - decyzja była szybka, bo jak tu siedziec o suchym pysku jak sie wszyscy bawią? Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.03.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 witam się z rana ja chciałabym się na pyszną herbatkę załapać, bo za słodkości bardzo dziękuję . Ja się odzwyczaiłam od słodyczy i jakoś mi ich nie brakuje MonikaC, gratulacje wagi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.03.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 a ja sorki ale nie potrafię zrozumieć jak można żyć bez słodkości... no chyba że to ja jestem uzależniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts