Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a ja sorki ale nie potrafię zrozumieć jak można żyć bez słodkości... no chyba że to ja jestem uzależniona ;)

taaaak to jest uzależnienie. Juz mowilam ze chcialabym byc jak Kruela i mieć te jej śledzie zamiast serniczka w sercu.

Slodycze to lenistwo organizmu, który uwielbia dostawac cukier prosty bo sie nie musi wysilac zbytnio z przetwarzaniem.Tylko, ze jest to duza energia na raz która szybko sie konczy we krwi i znow trzeba cos przetrącic. Ja zauwazylam u siebie typowe objawy głodu. Jak odstawiam słodycze to najpierw mam chandre, ale po paru dniach takich tortur nie ciągnie mnie juz do ciasteczek.

Wiecie co jest dobrym wynalazkiem?

parowar.

Aaa tak wogole to jak sie robi albo co trzeba zrobic zeby zasluzyc na taki obrazek pod nickiem? Jak wy to tutaj nazywacie - avatar czy jakos tak :o ?

Chyba ze ktoras z was SIOSTRY KOCHANE pomoze sierotce i wstawi mnie jakiegos aniola jak na porządną Anielicę przystało :oops:

Bardzo ślicznie dziękuje :D .

musisz na necie znaleźć interesujący cię obrazek i umieścić go w swoim profilu.

tu może znajdziesz jakieś fajne avatary:

http://profile.imageshack.us/search.php?q=angel

I ja na kawkę i truskawki chętnie się skuszę :) ... dzień dobry Paniom :) ... nawet nie będę pisała ile mam schudnąć, po co mam sobie dzień od rana, i to już baaaardzo długiego, psuć :evil:

Wróciłam i jestem, i klawiatura działa :roll: może chwilowo :roll: Kruelko gdzie Ty byłaś kiedy Ciebie nie było 8)

W odchudzaniu pomaga obniżenie poziomu niedocukrzenia :roll: Czytaj im mniej cukru tym mniejsze łaknienie na niego. Udało mi się przez prawie dwa lata wyeliminować, a w zasadzie bardzo ograniczyć spożywanie węglowodanów i cukrów, stosując coś na kształt diety Atkinsa. Znacznie lepiej się czułam i nie musiałam bez przerwy podżerać słodkości :wink: Nadeszły święta - pierwsze przetrzymałam, ale po ostatnich popłynęłam z cukrem :evil:

Siostra !!! łaziku jeden, a do mnie nawet nie zajrzałaś :roll: a my tam chorzy, chorzusieńcy leżymy ;) :roll:

Lecę !!!!!!!!! rzucam w kąt moje rzygające dziecko i zaraz u Ciebie jestem

:wink: :lol:

Co to za cholera jakaś jest? ... nie szkrab ;) oczywiście, tylko to co meczy szkraba :evil: