Kruela 03.03.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 I ja na kawkę i truskawki chętnie się skuszę ... dzień dobry Paniom ... nawet nie będę pisała ile mam schudnąć, po co mam sobie dzień od rana, i to już baaaardzo długiego, psuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.03.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 a ja sorki ale nie potrafię zrozumieć jak można żyć bez słodkości... no chyba że to ja jestem uzależniona taaaak to jest uzależnienie. Juz mowilam ze chcialabym byc jak Kruela i mieć te jej śledzie zamiast serniczka w sercu. Slodycze to lenistwo organizmu, który uwielbia dostawac cukier prosty bo sie nie musi wysilac zbytnio z przetwarzaniem.Tylko, ze jest to duza energia na raz która szybko sie konczy we krwi i znow trzeba cos przetrącic. Ja zauwazylam u siebie typowe objawy głodu. Jak odstawiam słodycze to najpierw mam chandre, ale po paru dniach takich tortur nie ciągnie mnie juz do ciasteczek. Wiecie co jest dobrym wynalazkiem? parowar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 03.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Aaa tak wogole to jak sie robi albo co trzeba zrobic zeby zasluzyc na taki obrazek pod nickiem? Jak wy to tutaj nazywacie - avatar czy jakos tak ? Chyba ze ktoras z was SIOSTRY KOCHANE pomoze sierotce i wstawi mnie jakiegos aniola jak na porządną Anielicę przystało Bardzo ślicznie dziękuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.03.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Aaa tak wogole to jak sie robi albo co trzeba zrobic zeby zasluzyc na taki obrazek pod nickiem? Jak wy to tutaj nazywacie - avatar czy jakos tak ? Chyba ze ktoras z was SIOSTRY KOCHANE pomoze sierotce i wstawi mnie jakiegos aniola jak na porządną Anielicę przystało Bardzo ślicznie dziękuje . musisz na necie znaleźć interesujący cię obrazek i umieścić go w swoim profilu. tu może znajdziesz jakieś fajne avatary: http://profile.imageshack.us/search.php?q=angel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 03.03.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ok rozumiem, to zobacze co tam mieszka i moze uda mi się coś przypasować do siebie Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.03.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ok rozumiem, to zobacze co tam mieszka i moze uda mi się coś przypasować do siebie Dzieki. nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 03.03.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 cholercia , chyba troche przesadzilam z rozmiarem Jak to teraz zmniejszyć ??? Aaaa podoba się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.03.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 cholercia , chyba troche przesadzilam z rozmiarem Jak to teraz zmniejszyć ??? Aaaa podoba się??? podoba się, tylko musisz rzeczywiście go zmniejszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.03.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 nooo fajny, ale musisz go przepuścić przez jakąś zmniejszarkę do fotek... a jak nie to napisz do ponurego - on Ci pomoże... mnie pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.03.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Helloł Jesssu sumiecia nie macie czy co????? Mogłyście poczekać z tymi pysznościami do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.03.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Helloł Jesssu sumiecia nie macie czy co????? Mogłyście poczekać z tymi pysznościami do niedzieli twarda musisz być jak się naoglądasz do woli, to już nawet nie będzie cię ciągnęło, aby coś wszamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baranki 03.03.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 No to mnie załatwiłyście. Po lanczu skusiłam się na ciacho... A fitnesik dopiero w czwartek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 03.03.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 no to chyba sie udało prawda? teraz rozmiar jest w porząsiu, tak myślę Niniejszym się przedstawiam : oto ja wasza Anielica i Strażnica w jednym hi hi hi ale mi się rymnęło ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.03.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Anielica gratulacje , jest bardzo ok ty nasz Stróżu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.03.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Anielica gratulacje , jest bardzo ok ty nasz Stróżu... potwierdzam fajowośc avatara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 I ja na kawkę i truskawki chętnie się skuszę ... dzień dobry Paniom ... nawet nie będę pisała ile mam schudnąć, po co mam sobie dzień od rana, i to już baaaardzo długiego, psuć Wróciłam i jestem, i klawiatura działa może chwilowo Kruelko gdzie Ty byłaś kiedy Ciebie nie było W odchudzaniu pomaga obniżenie poziomu niedocukrzenia Czytaj im mniej cukru tym mniejsze łaknienie na niego. Udało mi się przez prawie dwa lata wyeliminować, a w zasadzie bardzo ograniczyć spożywanie węglowodanów i cukrów, stosując coś na kształt diety Atkinsa. Znacznie lepiej się czułam i nie musiałam bez przerwy podżerać słodkości Nadeszły święta - pierwsze przetrzymałam, ale po ostatnich popłynęłam z cukrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.03.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Siostra !!! łaziku jeden, a do mnie nawet nie zajrzałaś a my tam chorzy, chorzusieńcy leżymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.03.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Gosiek siedziałam w swojej samotni ... ale zaczynam znowu nosek z niej wystawiać ... jak to miło jak sie ktoś o człowieka pyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.03.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Siostra !!! łaziku jeden, a do mnie nawet nie zajrzałaś a my tam chorzy, chorzusieńcy leżymy Lecę !!!!!!!!! rzucam w kąt moje rzygające dziecko i zaraz u Ciebie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.03.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Siostra !!! łaziku jeden, a do mnie nawet nie zajrzałaś a my tam chorzy, chorzusieńcy leżymy Lecę !!!!!!!!! rzucam w kąt moje rzygające dziecko i zaraz u Ciebie jestem Co to za cholera jakaś jest? ... nie szkrab oczywiście, tylko to co meczy szkraba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts