Anielica 05.03.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Zgadzam się , musi musi Po pierwsze potrzebuje zeby mi to bagienko zaczeło wysychac wreszcie to raz a dwa się przymierzam do samodzielnego malowania kominka i też trochę ładnej pogody by się przydało zebym dobrze wszystko widziała w świetle dziennym. Tylko trzymajcie za mnie kciuki coby mi to jakoś wyszło i ładnie wyglądało - bo koncepcję wymyśliłam zupełnie sama i ...chciałabym być z tego dumna no i troche się pochwalić przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witajcie, w weekend tak ma być i już http://www.clapsiq.rst.com.pl/img/wiosennie1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.03.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Weekend będzie piękny, bo to będzie weekend w którym Was opuszczę.... na tydzień bo na nartki jadę i już ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 05.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Może być i jeszcze , żeby było tak chociaż 15 stopni na PLUSIE !!! Rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.03.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 oby nie wiało !!!!!!! i żeby świeciło słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Może być i jeszcze , żeby było tak chociaż 15 stopni na PLUSIE !!! Rzecz jasna oby nie wiało !!!!!!! i żeby świeciło słonko ale macie wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.03.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ja mam prawo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 05.03.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Zgadzam się , musi musi Po pierwsze potrzebuje zeby mi to bagienko zaczeło wysychac wreszcie to raz a dwa się przymierzam do samodzielnego malowania kominka i też trochę ładnej pogody by się przydało zebym dobrze wszystko widziała w świetle dziennym. Tylko trzymajcie za mnie kciuki coby mi to jakoś wyszło i ładnie wyglądało - bo koncepcję wymyśliłam zupełnie sama i ...chciałabym być z tego dumna no i troche się pochwalić przy okazji No to trzymamy mocno kciuki i na zdjątka pięknego anielskiego kominka czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 cześć kobiałki fajnie się już robi, nie? bazie juz są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ale opon nie zmieniam. Ma jeszcze być mróz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ale opon nie zmieniam. Ma jeszcze być mróz... a tfu... wyplułam za Ciebie.... wiosna ma być ! folia ma się mi robić... a nie zima jakaś.... na narty jedziesz, że nas straszysz czy ki ciort ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Słucham prognoz W niedzielę w W-wie -2 w nocy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.03.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ja już się umówiłam na zmianę opon po powrocie na 17-go I ma mi wtedy być już wiosna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 dzień doberek przy wszystkich walecznych dziewczętach czuję się jak grzeczna wiedźma ... ale narazie nie będę się zmieniać bo jestem spokojnym osobnikiem i póki co nie mam z kim iść na wojnę ... czego wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 05.03.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Kruelcia ! nie jestes sama, przecie ja tez - uosobienie dobroci i spokoju jestem przynajmniej z nicka tak wychodzi a i zdjecie tez pokazuje istote raczej nie konfliktowa tylko dobrocia do ludzia przemawiajacym zdaje sie byc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Anieliczko masz raję zdecydowanie Ty jesteś z fotki bardziej pokojowo nastawiona, bo ja jednym okiem łypię i w razie czego kotem postraszę ... może powinnam przywdziać wiosenną kapotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 05.03.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 I ja się przyłączam do grupy broniącej łagodnego wizerunku kobiet z FM A co się kryje głębiej, jak ktoś coś za mocno podskoczy........może się zdziwić - i to też ma swój urok, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 no dobra, ja się też wiosennie zmieniłam...............kolorów sobie dodałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Zu śliczna biedroneczka w kropeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 pięknie wyglądacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts