Nefer 05.03.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Aleeee Biedrona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 jaka biedrona idę zobaczyć ale ale dziewczyny o co chodzi z wykańczaniem balkonu jakąś wygiętą blachą musze ten temat ugryźć a nie wiem jak w poniedziałek przyjdą dachowcy z giętarką i mogliby mi to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 u mnie tak jest... chodzi o to, że można ten brzeg zatynkować, ale ja widziałam osobiście jeden piękny domek, ale właśnie to miał skopane - po prostu tynk odpada i świeci se taki styro a blachę załozysz i z bani... tylko już mi Nefcia powiedziała, że musi był ładnie dogięta... i tylko czasem będzie trzeba ja pomalować... ot wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 u mnie tak jest... chodzi o to, że można ten brzeg zatynkować, ale ja widziałam osobiście jeden piękny domek, ale właśnie to miał skopane - po prostu tynk odpada i świeci se taki styro a blachę załozysz i z bani... tylko już mi Nefcia powiedziała, że musi był ładnie dogięta... i tylko czasem będzie trzeba ja pomalować... ot wsio dobra Nitu a jak ta blacha się trzyma balkonu może ktoś fotkę ma jakąś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.03.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witam, witam jakie bojowe nastawienie avatarowe Na wojnę się szykujemy ???? Jak tak to ja was wszystkie kochaniutkie wyleczę Kruelciu czy ty w końcujesteś na kopenhaskiej od poniedziałku czy nie??? Pasie - śliczne zdjęcie. Macierzyństwo piękna sprawa tylko czasami trzeba mieć nerwy ze stali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Monika ja od poniedziałku na żołądkowej jem duuużo mniej niż Ty na kopenhaskiej ... mam totalny jadłowstręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 u mnie tak jest... chodzi o to, że można ten brzeg zatynkować, ale ja widziałam osobiście jeden piękny domek, ale właśnie to miał skopane - po prostu tynk odpada i świeci se taki styro a blachę załozysz i z bani... tylko już mi Nefcia powiedziała, że musi był ładnie dogięta... i tylko czasem będzie trzeba ja pomalować... ot wsio dobra Nitu a jak ta blacha się trzyma balkonu może ktoś fotkę ma jakąś coś zaraz postaram się pokazać... ale blacha trzyma się na pewno na nitach... a czy na czymś jeszcze od spodu, to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 no to jestem.... przed blachą http://lh5.ggpht.com/_YmcjH4RBKlk/SaV2uJSPNhI/AAAAAAAAAQ8/oL7RFH65ZQA/s640/domek%20front.JPG i już po... z tyłuhttp://lh4.ggpht.com/_YmcjH4RBKlk/Sa5NULsBQZI/AAAAAAAAAgU/xFee45SgBfI/s640/IMG_8072.JPG i z przodu...http://lh6.ggpht.com/_YmcjH4RBKlk/SZ8PeskQ5gI/AAAAAAAAAJ0/i9FJ3PIiYWY/s512/IMG_9017.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witam, witam jakie bojowe nastawienie avatarowe Na wojnę się szykujemy ???? Jak tak to ja was wszystkie kochaniutkie wyleczę Kruelciu czy ty w końcujesteś na kopenhaskiej od poniedziałku czy nie??? Pasie - śliczne zdjęcie. Macierzyństwo piękna sprawa tylko czasami trzeba mieć nerwy ze stali wiem niestety, mam w domu 9 latka o baaardzo silnym charakterku podobno wdał się w mamusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Jak tak to ja was wszystkie kochaniutkie wyleczę Oj House już cię znam, jak nie wyleczysz to na pewno potem pokroisz żeby sprawdzić co nam było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.03.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Jak tak to ja was wszystkie kochaniutkie wyleczę Oj House już cię znam, jak nie wyleczysz to na pewno potem pokroisz żeby sprawdzić co nam było Ale obiecuję ze potem zszyję ładniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Oj, a tego to nikt nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Nitusia wielkie dzięki http://lh6.ggpht.com/_YmcjH4RBKlk/SZ8PeskQ5gI/AAAAAAAAAJ0/i9FJ3PIiYWY/s512/IMG_9017.JPG a co jest nad blachą płytki?[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 tak, na balkonie są płytki i z nich jest zrobiony mały cokolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.03.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Przynajmniej problemy balkonu mnie ominą A Ty Monisia nie płakusiaj, bo Ty też masz kilerski awatar, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ja za to dobrze się przyjrzę, bo mam jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Kurcze ja mam dwa a do tej pory nie zdecydowałam jakie balustrady mamy mieć nie mówiąc o zabezpieczającej blasze. Myślałam, że płytki wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Gosiu ja tez tak myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mam nadzieję, że jak dojdzie co do czego to już mądrzejsza będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dobrze, że wiem o co mam zapytać dekarza, który w poniedziałek albo wtorek wejdzie na mój dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts