mpb1971 08.01.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dzień dobry mówię BetaGreta - mówią, że dibrymi radami wybrukowane jest piekło , ale , po pierwsze zrobiłambym badanie krwi, ze wskazaniem na poziom hormonów tarczycowych (nie wiem jakie to są, lekarz na pewno będzie wiedział), podwyższone hormony tarczycy objawiają się m.inn. ciągłym zmęczeniem, bezsilnością wręcz. Zwykły prysznic, może być nie lada wyczynem, po którym człowiek czuje się jakby zorał pół pola . Jeśli wyniki OK, to po prostu zrób plan dnia pracy - no i o tym to mogę bez końca opowiadać (w końcu to mój zawód ), jeśli jesteś tym zainteresowana, to daj znać wrzucę na priv. Mnie też się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A co ja mam zrobic ze swoim ze tak sie wyrazem pokaznym biustem ??? Blizej mi z tym do pameli anderson (tylko ze moje nie chca tak stac na bacznosc he he he ) I co wy na to kolezanki? NIektórzy to mają klawe życie - każdy facet sie na ulicy ogląda ...ehhh....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 BetaGreta, mam bardzo podobnie, ale u mnie to raczej zima. Wstaję o 7.00 ( jak nie zaśpię)i o 19.00 już jestem w pozycji horyzontalnej. Budzę się o 24.00 i jestem aktywna do 3.00 rano. A potem abarot. Ale dziś wstałam o 10.30 więc nie poszłam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.01.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dzień dobry mówię BetaGreta - mówią, że dibrymi radami wybrukowane jest piekło , ale , po pierwsze zrobiłambym badanie krwi, ze wskazaniem na poziom hormonów tarczycowych (nie wiem jakie to są, lekarz na pewno będzie wiedział), podwyższone hormony tarczycy objawiają się m.inn. ciągłym zmęczeniem, bezsilnością wręcz. Zwykły prysznic, może być nie lada wyczynem, po którym człowiek czuje się jakby zorał pół pola . Jeśli wyniki OK, to po prostu zrób plan dnia pracy - no i o tym to mogę bez końca opowiadać (w końcu to mój zawód ), jeśli jesteś tym zainteresowana, to daj znać wrzucę na priv. Mnie też się nie chce Dzięki za rady. Jutro pójdę zrobić badania bo i tak muszę to i faktycznie zaś hormony skontroluję i cukier. Jeśli byś miała chwilkę i by Ci się chciało to wrzuć mi na priva to co możesz o planie dnia. Nefer Ty mi się kojarzysz z wulkanem energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nefer Ty mi się kojarzysz z wulkanem energii. Taaaa w ograniczony, zakresie czasowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.01.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A ja lubię duże biusta To tak właśnie jest... masz mały biust, to chciałoby sie większy i odwrotnie...masz proste włosy, to się ubolewa, że nie kręcone... Weź tu kobiałce dogodź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 08.01.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 BetaGreta - dziś napiszę. Nefer - jak to nie poszłaś do pracy , to tak można hi, hi ja też nie poszłam - pracuję od dziś w domu I zgadnijcie co najpierw zrobiłam z zadań firmowych? - posprzątałm sobie dom, oczywiście po to, żeby lepiej się skupić na innych zadaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.01.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja mam miseczkę E i marzę o mniejszym rozmiarze Ale mąż by mnie ubił , gdybym sobie pomniejszyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 kobiecie na pewno dogodzić nie można ja swój mały biust całe szczęście kocham i nie chciałabym większego. Za to zawsze miałam kompleksy z powodu moich piegów i kręconych włosów. No ale już je zaakceptowałam, chociaż czasami zazdroszczę innym prostych włosów i tych super fryzur, które mogą sobie zrobić uciekam z Olgą na spacer, bo w końcu temperatura nie jak na Syberii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 BetaGreta - dziś napiszę. Nefer - jak to nie poszłaś do pracy , to tak można Nie można Ale jak mnie leń dopadnie albo zaśpię to tak sobie robię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.01.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dzięki Gohna, czekam na wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 08.01.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nefer to pokaż ten kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nefer to pokaż ten kominek NIE WIDZIAŁAŚ ????? Koniec świata :) http://images26.fotosik.pl/281/a40933c23a28b322med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 08.01.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dzieki Kobialki za slowa pokrzepienia ! ale jak to mowiom syty glodnego nie zrozumie i wierzcie mi to wcale nie dokonca taka frajda z tym duuuzym biustem (i ogladaniem sie za nim ). Nefer ale jak to sie robi ze nie idziesz do pracy bo zaspalas ja nawet jak zaspie to i tak musze naginac do roboty bo by mnie Boss moj ubil a i kasy na waciki by nie bylo buziaki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 08.01.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nefer gdzieś mi umknął , ale już nadrabiam zaległości. Jeś piękny, mój przy Twoim, to mały pikuś - z tą wielką szybą panoramiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nefer ale jak to sie robi ze nie idziesz do pracy bo zaspalas ja nawet jak zaspie to i tak musze naginac do roboty bo by mnie Boss moj ubil a i kasy na waciki by nie bylo buziaki !! Wychowuje się szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nefer gdzieś mi umknął , ale już nadrabiam zaległości. Jeś piękny, mój przy Twoim, to mały pikuś - z tą wielką szybą panoramiczną Eeeeeeee tam zaraz pikuś. Dawaj swój - bo ja już Twoich zdjęć nie widzę Szyba to nic - najpiękniejszy to ma komin I taki zostanie niezabudowany http://images45.fotosik.pl/16/5336b12e59b097bamed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 08.01.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 komin jak na siekierkach , ile ciepła będzie roztaczał... hmm.... rozmarzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ciepły jest to fakt, ale da sie dotknąć ręką nawet przy sporym hajcowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Za to zawsze miałam kompleksy z powodu moich piegów i kręconych włosów. No ale już je zaakceptowałam, chociaż czasami zazdroszczę innym prostych włosów i tych super fryzur, które mogą sobie zrobić Wiesz co, durna jesteś Zamieniam się na piegi i włosy w 3 sekundy! mówią, że dibrymi radami wybrukowane jest piekło W moich stronach mówią że dobrymi chęciami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts