Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

Dzień dobry mówię :lol:

BetaGreta - mówią, że dibrymi radami wybrukowane jest piekło :wink: , ale , po pierwsze zrobiłambym badanie krwi, ze wskazaniem na poziom hormonów tarczycowych (nie wiem jakie to są, lekarz na pewno będzie wiedział), podwyższone hormony tarczycy objawiają się m.inn. ciągłym zmęczeniem, bezsilnością wręcz. Zwykły prysznic, może być nie lada wyczynem, po którym człowiek czuje się jakby zorał pół pola :-? .

Jeśli wyniki OK, to po prostu zrób plan dnia pracy - no i o tym to mogę bez końca opowiadać (w końcu to mój zawód :wink: ), jeśli jesteś tym zainteresowana, to daj znać wrzucę na priv.

Mnie też się nie chce :wink:

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A co ja mam zrobic ze swoim ze tak sie wyrazem pokaznym biustem ??? :cry: Blizej mi z tym do pameli anderson (tylko ze moje nie chca tak stac na bacznosc he he he :-? ) I co wy na to kolezanki?

NIektórzy to mają klawe życie - każdy facet sie na ulicy ogląda ...ehhh....:):)

BetaGreta, mam bardzo podobnie, ale u mnie to raczej zima.

Wstaję o 7.00 ( jak nie zaśpię)i o 19.00 już jestem w pozycji horyzontalnej. Budzę się o 24.00 i jestem aktywna do 3.00 rano. A potem abarot.

Ale dziś wstałam o 10.30 więc nie poszłam do pracy :roll: :wink:

Dzień dobry mówię :lol:

BetaGreta - mówią, że dibrymi radami wybrukowane jest piekło :wink: , ale , po pierwsze zrobiłambym badanie krwi, ze wskazaniem na poziom hormonów tarczycowych (nie wiem jakie to są, lekarz na pewno będzie wiedział), podwyższone hormony tarczycy objawiają się m.inn. ciągłym zmęczeniem, bezsilnością wręcz. Zwykły prysznic, może być nie lada wyczynem, po którym człowiek czuje się jakby zorał pół pola :-? .

Jeśli wyniki OK, to po prostu zrób plan dnia pracy - no i o tym to mogę bez końca opowiadać (w końcu to mój zawód :wink: ), jeśli jesteś tym zainteresowana, to daj znać wrzucę na priv.

Mnie też się nie chce :wink:

Dzięki za rady. Jutro pójdę zrobić badania bo i tak muszę to i faktycznie zaś hormony skontroluję i cukier.

Jeśli byś miała chwilkę i by Ci się chciało :D to wrzuć mi na priva to co możesz o planie dnia.

Nefer Ty mi się kojarzysz z wulkanem energii.

kobiecie na pewno dogodzić nie można :lol:

ja swój mały biust całe szczęście kocham i nie chciałabym większego. Za to zawsze miałam kompleksy z powodu moich piegów i kręconych włosów. No ale już je zaakceptowałam, chociaż czasami zazdroszczę innym prostych włosów i tych super fryzur, które mogą sobie zrobić

uciekam z Olgą na spacer, bo w końcu temperatura nie jak na Syberii

Dzieki Kobialki za slowa pokrzepienia ! ale jak to mowiom syty glodnego nie zrozumie i wierzcie mi to wcale nie dokonca taka frajda z tym duuuzym biustem (i ogladaniem sie za nim :oops: ).

Nefer ale jak to sie robi ze nie idziesz do pracy bo zaspalas :o ja nawet jak zaspie to i tak musze naginac do roboty bo by mnie Boss moj ubil a i kasy na waciki by nie bylo :lol:

buziaki !!

Nefer gdzieś mi umknął :oops: , ale już nadrabiam zaległości.

Jeś piękny, mój przy Twoim, to mały pikuś - z tą wielką szybą panoramiczną :lol:

Eeeeeeee tam zaraz pikuś. Dawaj swój - bo ja już Twoich zdjęć nie widzę :(

Szyba to nic - najpiękniejszy to ma komin :) I taki zostanie niezabudowany :)

http://images45.fotosik.pl/16/5336b12e59b097bamed.jpg

Za to zawsze miałam kompleksy z powodu moich piegów i kręconych włosów. No ale już je zaakceptowałam, chociaż czasami zazdroszczę innym prostych włosów i tych super fryzur, które mogą sobie zrobić

Wiesz co, durna jesteś :lol: Zamieniam się na piegi i włosy w 3 sekundy! :D

mówią, że dibrymi radami wybrukowane jest piekło

W moich stronach :wink: mówią że dobrymi chęciami... :lol: