dobroszka 10.03.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cześć Dziewczynki , Córa mi wstała jak zwykle o 8 i energią tryska , a ja się czuję jakby mnie walcec przejechał ...chyba cisnienie jest nieciekawe. Niech juz przestanie padać i snieżyć i niech przyjdzie prawdziwa wiosna.Tęsknię za swieżą zielenią na drzzewach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.03.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 sprawdziłam - nie pada ale szaro jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witaj BetaGreta witajcie wszystkie babeczki na dobry dzionek http://www.youtube.com/watch?v=l8nqGg3He4E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.03.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witanko! Nie nadrobię, tyle napisałyście, ale grzecznie się przywitam i dedykuję wszystkim MMMmmmamusiom!!! http://www.youtube.com/watch?v=ESe-AysF9mw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witanko! Nie nadrobię, tyle napisałyście, ale grzecznie się przywitam i dedykuję wszystkim MMMmmmamusiom!!! http://www.youtube.com/watch?v=ESe-AysF9mw Cudne, energii nabrałam że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 10.03.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Witanko! Nie nadrobię, tyle napisałyście, ale grzecznie się przywitam i dedykuję wszystkim MMMmmmamusiom!!! http://www.youtube.com/watch?v=ESe-AysF9mw Mamusią jeszcze nie jestem, ale bardzo mi się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.03.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Helloł A ja myślałam że tylko ja dzisiaj taka przybita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 10.03.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cholera cholera cholera I gdzie to slonko i ciepelko ? zamiast mi bagno wysychac to sie jeszcze powiekszy i za chwile to bede mogla kaczki tam dokarmiac i inne takie wodolubne stworzenia . Koniecznie cem suchosci w pogodzie i troche ciepla ! Plizzz chociaz tydzien - czy sie da cos z tym zrobic Dołączam się do Anielicy z prośbą o słoneczną i suchą pogodę. Jak tak dalej pójdzie to zostane w błodzie przed brama wjazdową ( tak bardzo rozjeździła się droga żuzlowa ) W temacie błocka i innych mokradeł, od wczoraj w Lidlu w Piasecznie ( pewnie w innych też) jest oferta na super kolorowe kaloszki - czerwone w kwiatuszki i zielone w wieksze kwiatuszki, długośc nieco za kostkę z bocznymi gumkami do łatwgo zakładania. Idę sobie kupić żeby nawet na wsi jakos wyglądać i buty zabłocone żeby ładne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 10.03.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dołączam się do Anielicy z prośbą o słoneczną i suchą pogodę. Jak tak dalej pójdzie to zostane w błodzie przed brama wjazdową ( tak bardzo rozjeździła się droga żuzlowa ) W temacie błocka i innych mokradeł, od wczoraj w Lidlu w Piasecznie ( pewnie w innych też) jest oferta na super kolorowe kaloszki - czerwone w kwiatuszki i zielone w wieksze kwiatuszki, długośc nieco za kostkę z bocznymi gumkami do łatwgo zakładania. Idę sobie kupić żeby nawet na wsi jakos wyglądać i buty zabłocone żeby ładne były Fajnie, że mi przypomniałaś Też sobie miałam je sprawić, ale kompletnie o tym zapomniałam. Mam nadzieję, że jeszcze będzie, bo ostatnio u mnie strasznie szybko rozchodzą się fajne rzeczy z gazetek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ja dziś kombinuję jak koń pod górę właśnie w temacie błota. Jak tu najmniejszym kosztem odprowadzić wodę opadową z dachu gdzieś na ogródek. Wymyśliłam odprowadzenie rurami z rynien do oczka wodnego zrobionego z pozostałych nam dwóch kręgów studziennych, które wkopać można w ziemię (ok. 1 m w głąb), zaizolować dno choćby betonem, obok wyprofilować trochę większy od cembrowiny kształt też z betonu. To obsadzić roślinnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.03.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 jest słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 jak w marcu trochę słońca, trochę deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.03.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 dzień dobry.... nie wiem dlaczego tak dawno mnie tu nie było a dziś przebijało się słonko - to dobrze dla moich krokusków... już zaczynają wyrastać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.03.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Nitu opuszczasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.03.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dobry wieczór! Tak jak sobie założyłam wieczór spędzam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.03.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 wieczornie sie witam małego próbuję uśpić coś czuję że mi zejdzie z tym trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 He he a moja gadzinka na szczęście śpi od godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 He he a moja gadzinka na szczęście śpi od godzinki szczęściara mój leży i śpiewa w lóżeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 śpiewajcie razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 właśnie zasnął tak się konczą moje późno popołudniowe wyjazdy z młodym on śpi w samochodzie do 17 bo jedzie a potem wieczorem nie chce spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts