Kruela 10.03.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A mój leży w łóżku i gada jakas straszna historia się dzieje a jutro rano go do przedszkola nie dobudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.03.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Przywitam się szybciutko, żeby potem nie było że znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witanko! Od rana mam dobry humor... .................................................................................... mimo, że już miałam telefon, że mi domek zalało! EEEEEEEEEEEE tam...................... dalej mam dobry humor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jak to zalało..... CZeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 11.03.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Aaaa dzien doberek A propos kaloszkow - to ja juz dawno nabylam , a i owszem bardzo gustowne (jedyne jakie na mnie pasowaly w sklepie) sa takie jakby biale w ... fioletowe kwiatki, serduszka Calkiem odlotowe szkoda ze nie maja obcasow Ale i tak zrobilam furore, jak z rozpedu sie zapomnialam i wparowalam w nich na poczte . Czlowieki mieli ubaw No a tego sloneczka jakos tak nie bardzo widac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.03.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Ja w oczekiwaniu na rozpoczęcie budowy kupiłam sobie kalosze do kolan , ze sprzączką z boku - są całe czarne w białe kropki. No i stoją sobie w kątku , czekają na budowlane rozdziewiczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.03.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Helooo to chyba ja też kaloszki nabędę możne ten zakup coś przyszpieszy tym bardziej, że ostatnio takie fajne w kratkę widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.03.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.03.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dzień doberek ja chyba też w końcu te kaloszki zakupię - jak patrzę na to błocko, które teraz jest wszędzie dookoła to mnie szlag trafia Co rusz mam butki brudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jak to zalało..... CZeść No zalało!!! W pomieszczeniu gospodarczym strzelił korek/zaślepka i tak sie chyba ze dwa dni lało, aż się do łazienki dolnej przelało, która jest poziom niżej... Hydraulik już jedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dzień doberek Rasieńka będzie gut Ja kaloszki ostatnio sobie zakupiłam ale takie zwykłe za to z ocieplaczem Wiecie co ostatnio znalazłam na Bartyckiej???? Stoisko z kratkami wentylacyjnymi na wymiar - no właśnie czegoś takiego mi trezeba było do kominów Juppi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.03.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jak to zalało..... CZeść No zalało!!! W pomieszczeniu gospodarczym strzelił korek/zaślepka i tak sie chyba ze dwa dni lało, aż się do łazienki dolnej przelało, która jest poziom niżej... Hydraulik już jedzie... Masz szczęście w nieszczęściu że drewna jeszcze nie masz na podłogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jak to zalało..... CZeść No zalało!!! W pomieszczeniu gospodarczym strzelił korek/zaślepka i tak sie chyba ze dwa dni lało, aż się do łazienki dolnej przelało, która jest poziom niżej... Hydraulik już jedzie... Masz szczęście w nieszczęściu że drewna jeszcze nie masz na podłogach No właśnie!!! Duszek zaczyna w poniedziałek! ......... ale całe szczęście od góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.03.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jak to zalało..... CZeść No zalało!!! W pomieszczeniu gospodarczym strzelił korek/zaślepka i tak sie chyba ze dwa dni lało, aż się do łazienki dolnej przelało, która jest poziom niżej... Hydraulik już jedzie... to dobrze, że teraz coś takiego wyszło a nie jak już mieszkacie. Teraz wszystko ładnie wyschnie i później nic nie będzie widać tzn. nie będziesz miała żadnych zacieków na ścianach. U mnie było podobnie z górnej łazienki woda przelała się do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.03.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jak to zalało..... CZeść No zalało!!! W pomieszczeniu gospodarczym strzelił korek/zaślepka i tak sie chyba ze dwa dni lało, aż się do łazienki dolnej przelało, która jest poziom niżej... Hydraulik już jedzie... Masz szczęście w nieszczęściu że drewna jeszcze nie masz na podłogach No właśnie!!! Duszek zaczyna w poniedziałek! ......... ale całe szczęście od góry! http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/012.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.03.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Witam Szanowne Panie wchodzę i co widze rasia zalana a gosiek z kuflem ... dziewczynki tak od rana? ... rasia jak nie urok to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.03.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jeden z moich ulubionych seriali młodości, Wy to za młode chyba jesteście na Jetsonów ale to dobry odcinek dla gospodyń domowych http://www.kreskoweczki.pl/kreskowka/8860/jetsonowie_odcinek-1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.03.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Niektórym to nie dogodzisz - darmowy basen o wymiarach olimpijskich i też źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.03.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Niektórym to nie dogodzisz - darmowy basen o wymiarach olimpijskich i też źle Hi hi i to dwu-poziomowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.03.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 witam się.... Rasia a Ty gumiaki masz? no mam nadzieje, że pan hydraulik powódź opanował... w moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts