Asiek i Jacuś 11.03.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 no mam nadzieje, że pan hydraulik powódź opanował... w moment. Albo chociaż nadał się na kelnera donoszącego drinki z parasolką do tego basenu conajmniej takie http://www.mielno.com/barman/drink1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.03.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 noooo Asiek - fajny bajerek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Hi, hi... woda przedostała się przez wylewki pod styropian i wypłynęła ... w donicach na kwiaty w zimowym ogrodzie... To mam już rozwiązane podlewanie roślinek, co nie? To mam basen pierwsza klasa, bo lało się w grabkarni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.03.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Asiek, dziękuję. Drinio cud miód na mój basen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.03.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Asiek, dziękuję. Drinio cud miód na mój basen! rasia mam juz kostium, czepek i okularki ... chetnie wykupię karnet na basen może mnie to zdyscyplinuje do codziennego pływania ... a potem takiego drinka chetnie wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 11.03.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 ja chyba też kaloszki zakupię, bo te koparki nieźle mi zaorały ziemię rasia, ja to wpadłabym na ten basenik bo po porodzie mi jeszcze się ostało do spalenia MonikaC, zaczeliśmy w sumie 2 tygodnie temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jeżeli chodzi o kalosze to jestem passe ;( ... moje kalosze mają 100 lat ... były to pierwsze gadżety zawiezione na naszą działkę ..są zwykłe czarne i jak na moja wieś super extra ... nie będę sie w nich wybierać na zakupy ... ale marzę o fajnych, odlecianych kaloszkach ... ale kto sie będzie im przyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.03.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jeżeli chodzi o kalosze to jestem passe ;( ... moje kalosze mają 100 lat ... były to pierwsze gadżety zawiezione na naszą działkę ..są zwykłe czarne i jak na moja wieś super extra ... nie będę sie w nich wybierać na zakupy ... ale marzę o fajnych, odlecianych kaloszkach ... ale kto sie będzie im przyglądał No jak to kto????!!!!????!!!! MY!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Zobaczcie jakie w Auchan mają fajne kaloszki:http://gazetki.auchan.pl/gazetka-magiczne-ceny/04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 11.03.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 super są te kaloszki z Auchan, musze nabyć moga byc nawet ruszofe [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jeżeli chodzi o kalosze to jestem passe ;( ... moje kalosze mają 100 lat ... były to pierwsze gadżety zawiezione na naszą działkę ..są zwykłe czarne i jak na moja wieś super extra ... nie będę sie w nich wybierać na zakupy ... ale marzę o fajnych, odlecianych kaloszkach ... ale kto sie będzie im przyglądał No jak to kto????!!!!????!!!! MY!!!!!!! Dobroś ciesze sie, że się objawiłaś bo nawet dzisiaj wracając z pracy zastanawiałam sie jak Cię ściągnąć na FM ... a moje kalosze nie muszą być the mode ... sa piękne i wygodne mimo, że mają 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 11.03.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Jeżeli chodzi o kalosze to jestem passe ;( ... moje kalosze mają 100 lat ... były to pierwsze gadżety zawiezione na naszą działkę ..są zwykłe czarne i jak na moja wieś super extra ... nie będę sie w nich wybierać na zakupy ... ale marzę o fajnych, odlecianych kaloszkach ... ale kto sie będzie im przyglądał No jak to kto????!!!!????!!!! MY!!!!!!! Dobroś ciesze sie, że się u mnie objawiłaś bo nawet dzisiaj wracając z pracy zastanawiałam sie jak Cię ściągnąć do mnie na FM ... a moje kalosze nie muszą być the mode ... sa piękne i wygodne mimo, że mają 100 lat Ja Cię Kochana śledzę na bieżąco , ale ostatnio jestem taka jakaś zjechana ,że nie zawsze mam siłę pisać A z tymi kaloszami to mi nie ściemniaj ,że Twoje - jak mają sto lat to tam je już kilka pokoleń stóp wydeptało - powinny się dawno rozpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.03.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dzień Dobry miłego poranka życzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.03.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 dzień dobry... jestem... u nas dziś rano sypał śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 12.03.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Dzień dobryano sypał - szaro, buro, chłodno - nie podoba mi się.... nic a nici jeszcze w ogóle humorek mam dziś niecenzuralny... Macie coś na pocieszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.03.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 nie wiem czy nie za wcześnie, ale co tam... http://images43.fotosik.pl/82/ff4c6e0a22b1ebc1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.03.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Dzień dobry niedługo tak będzie http://img12.imageshack.us/img12/7566/jarzebina.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 12.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 nie wiem czy nie za wcześnie, ale co tam... http://images43.fotosik.pl/82/ff4c6e0a22b1ebc1.jpg Hmmmm wygląda smakowicie, ale obawiam się, że złapanie mnie na zamroczeniu w pracy nie bardzo ostatecznie by się przyczyniło do poprawienia nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.03.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 no tak.... w pracy nie teges..... to może choć torcik? http://images42.fotosik.pl/33/c36747c2530cba25.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts