Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam się

Byłam rano na pobraniu krwi i pierwszy raz odpłynełam :o ale już na wstępie miałam złe przeczucia. Pielęgniarka nie mogła krwi pobrać bo taka gęsta i prawie 10 minut siedziałam ze strzykawką w ręku. Mało pomagały wiercenia igła i pompowanie więc chyba większość by wymiękła.

Teraz to już jakaś padnięta jestem i nie mam już na nic ochotu ale Nitusi nie odmówię :lol:

http://www.abstyle.cz/images/set03-vodka.jpg

Oj kiepski z Was materiał na honorowych krwiodawców :lol:

Oby chociaż po tych mękach wyniki były w porządku - trzymam kciuki

A teraz w kwestii formalnej: Mam pytanie do tych, które mają juz kominek lub przynajmniej podpisana umowę na tenże - ile macie gwarancji na wykonanie - tzn. na całość poza wkładem?

Pobierania krwi nie lubię , ale nie mdleję.A honorowym próbowałam być , ale wtedy to już odpłynęłam :oops: :oops:

A pogoda paskudnicka , wcale mi się nie chce wychodzić z domu , a musze niestety :-?

Dziś naprawiliśmy ostatni mam nadzieję zonk naszego adaptatora projektowego i znowu kilka dni niepewności i czekania...

witam w ponury dzień.

no to jak częstujemy, to ja serwuję drugą moją specjalność: racuchy z jabłkami

http://th.interia.pl/11,oikuchnia,0a55079e44525/47e90a7979c65_440.jpg

chyba tylko ja dopiero startuję z tym całym budowlanym zamieszaniem :)

Od razu mam do Was pytanie o geodetę. Możecie polecić kogoś niedrogiego z okolic Halinowa/ Sulejówka do wyznaczenia fundamentów?

co do pobierania krwi, nie zazdroszcze, u mnie w ogóle żył nie widać w ogole, więc jak pobieraja to jest grzebanie igłą pod skórą :cry: