rasia 12.03.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 witam można się dołączyć? jestem "babą" budującą w Lesznowoli, ale na razie mieszkam w stolicy. tzm budujemy i mieszkamu - z małżem i synkiem Witamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.03.2009 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Monika aż mnie ciarki przeszły ...brrrr ... ja się panicznie boje pobierania krwi i zawsze mdleję Ty za mnie - do dentysty. Ja za Ciebie - na pobieranie krwi - mogą ze mną robić co chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.03.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.03.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Słonecznie się witam w piątkowy poranek i kawkę przyniosłam http://www.lifemastering.com/images/020_coffee2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.03.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.03.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 witanko... ja zaklepuję tę z pianką... nie ma to tamto ... aaaaaaaaaa i witam nową babę budującą i jakby co to ja mogę Wam oddać obie te przyjemności i dentystę i pigułę z igłą brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Dzień dobry Kryśki som? I tak wszystkiego najlepszego http://www.wszim-sochaczew.edu.pl/www/download%5CPukEdT%5CGrzegorzDomanski%5CMaterialy%5Ckwiatek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.03.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Oooooooooooooo Kasia widzę, że zaczynasz kawkę pić Zuch dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.03.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 no nnie wiem... ale jak ma dużo mleka, pianki i cukru... to się skuszam... by aspołeczna nie zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.03.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Dzień dobry Kryśki som? I tak wszystkiego najlepszego http://www.wszim-sochaczew.edu.pl/www/download%5CPukEdT%5CGrzegorzDomanski%5CMaterialy%5Ckwiatek.jpg Biorę kwiatka ... z płatków sobie wróżę, potem wkładam do koperty, wysyłam mojej mamie, a słupek - teściowej! OBIE MAM KRYŚKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 A co Wy tak od rana świergolicie Ja jestem mało przytomna i gardło mnie boli.Już się zainhalowałam i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 A co Wy tak od rana świergolicie Ja jestem mało przytomna i gardło mnie boli.Już się zainhalowałam i lecę dalej To zaleć do mnie Dobrosiu i powiedz, co mam ze schodami robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 13.03.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.03.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 witam można się dołączyć? jestem "babą" budującą w Lesznowoli, ale na razie mieszkam w stolicy. tzm budujemy i mieszkamu - z małżem i synkiem Zapomniałam przywitać nową babeczkę Ja niestety na imprezowanie się dzisiaj nie nadaję. Tylko ciepła herbatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 A co Wy tak od rana świergolicie Ja jestem mało przytomna i gardło mnie boli.Już się zainhalowałam i lecę dalej To zaleć do mnie Dobrosiu i powiedz, co mam ze schodami robić??? Nie czekałam ,aż mnie zaproszisz tylko się zaszarogęsiłam sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.03.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Wpadam i ja dzień dobry powiedzieć ale u nas ładna pogoda Witam nową Kobitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 13.03.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 witam można się dołączyć? jestem "babą" budującą w Lesznowoli, ale na razie mieszkam w stolicy. tzm budujemy i mieszkamu - z małżem i synkiem WITAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.03.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Monika aż mnie ciarki przeszły ...brrrr ... ja się panicznie boje pobierania krwi i zawsze mdleję Ty za mnie - do dentysty. Ja za Ciebie - na pobieranie krwi - mogą ze mną robić co chcą umowa stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 13.03.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Monika aż mnie ciarki przeszły ...brrrr ... ja się panicznie boje pobierania krwi i zawsze mdleję Ty za mnie - do dentysty. Ja za Ciebie - na pobieranie krwi - mogą ze mną robić co chcą umowa stoi OOO- to ja też chcę taki układ tylko oprócz dentysty to ja bym jeszcze chętnie ginekologa oddała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.03.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Dzień dobry Kryśki som? I tak wszystkiego najlepszego http://www.wszim-sochaczew.edu.pl/www/download%5CPukEdT%5CGrzegorzDomanski%5CMaterialy%5Ckwiatek.jpg Kryśki i Bożeny ... a ja dla swojej córki kwiatka wezmę z okazji urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts