Kruela 13.03.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 witam można się dołączyć? jestem "babą" budującą w Lesznowoli, ale na razie mieszkam w stolicy. tzm budujemy i mieszkamu - z małżem i synkiem WITAJ i ja witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.03.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Monika aż mnie ciarki przeszły ...brrrr ... ja się panicznie boje pobierania krwi i zawsze mdleję Ty za mnie - do dentysty. Ja za Ciebie - na pobieranie krwi - mogą ze mną robić co chcą umowa stoi OOO- to ja też chcę taki układ tylko oprócz dentysty to ja bym jeszcze chętnie ginekologa oddała ginekologa to i ja chętnie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Biorę wszystkich ginekologów za jednego dentystę Kruelcia najlepsiejsze życzenia urodzinowe dla córy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.03.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Biorę wszystkich ginekologów za jednego dentystę Kruelcia najlepsiejsze życzenia urodzinowe dla córy Dobrosia Kruelcia i ode mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.03.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Biorę wszystkich ginekologów za jednego dentystę Kruelcia najlepsiejsze życzenia urodzinowe dla córy dziękuję i przekażę starowinie to ja biorę dentystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Biorę wszystkich ginekologów za jednego dentystę Kruelcia najlepsiejsze życzenia urodzinowe dla córy Dobrosia Kruelcia i ode mnie też Nitu już gdzieś o tym pisałam - sama myśl o dentyście doprowadza mnie na skraj histerii , a co dopiero wizyta...ginekolog to dla mnie przy tym pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 13.03.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 To ja witam po małym odwyku od FM i zapraszam wszystkich na małą przekąskę http://img18.imageshack.us/img18/7965/19nalesnikizdzememw.jpg http://img18.imageshack.us/img18/7062/109org.jpg http://img18.imageshack.us/img18/8854/3650d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 13.03.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Kruelcia wszystkiego najlepszego dla córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.03.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Biorę wszystkich ginekologów za jednego dentystę Kruelcia najlepsiejsze życzenia urodzinowe dla córy Dobrosia Kruelcia i ode mnie też Nitu już gdzieś o tym pisałam - sama myśl o dentyście doprowadza mnie na skraj histerii , a co dopiero wizyta...ginekolog to dla mnie przy tym pikuś hm.... ja tam wole jak mi grzebią w górnej dziurce , a nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Biorę wszystkich ginekologów za jednego dentystę Kruelcia najlepsiejsze życzenia urodzinowe dla córy Dobrosia Kruelcia i ode mnie też Nitu już gdzieś o tym pisałam - sama myśl o dentyście doprowadza mnie na skraj histerii , a co dopiero wizyta...ginekolog to dla mnie przy tym pikuś hm.... ja tam wole jak mi grzebią w górnej dziurce , a nie ... NO co kto lubi moja miła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.03.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 .... ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Dzień dobry Kryśki som? I tak wszystkiego najlepszego http://www.wszim-sochaczew.edu.pl/www/download%5CPukEdT%5CGrzegorzDomanski%5CMaterialy%5Ckwiatek.jpg Kryśki i Bożeny ... a ja dla swojej córki kwiatka wezmę z okazji urodzin o to rybka ona całuski dla córy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.03.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Rybka Artystka ... czasem nawet pirania wyłazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Nie chcem straszyć Cię ale potrafią być paskuuuuuuuuudne ale na szczęście tylko niektóre, inne są pełne czułości i serca otwartego do innych Ponieważ Twoja jest Twoja to musi jak mamusia byś kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.03.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Gosiek i na Rybkach tez się znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.03.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Szukam swojego avatarka. Był i ni ma Ktokolwiek widział ktokolwiek wie proszę mi napisać gdzie go znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Szukam swojego avatarka. Był i ni ma Ktokolwiek widział ktokolwiek wie proszę mi napisać gdzie go znajdę. NIEAKTUALNE! Znalazł się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.03.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Helloł My wczoraj byliśmy cały dzienń na działce - rękąruszyć nie mogę bo nawoziłam ziemię tam gdzie woda stoi Pobranie krwi do powtórki bo się zrobił skrzep Miłęj niedzieli[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 o matko.... współczuje .... widzę, że też walczysz z wodą.... mnie też to czeka... niestety ... masz może jakąś studnię czy coś.... a może planujesz mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.03.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witam kochane Strasznie się za wami stęskniłam i przeraża mnie ilość postów do nadrobienia Szczęśliwie wróciliśmy z nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts