nitubaga 16.03.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Nituś - dawaj podkop pod drogą nie kuś, nie kuś zaczynam na serio rozpartywać studnię i dodatkowe dwa dreny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.03.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 podkopu to chyba nie można, po pierwsze droga gminna czy państwowa, więc cokolwiek zrobić na niej bez zezwolenia to kryminał, a poza tym w warunkach zabudowy jest powiedziane jak należy zagospodarować wodę opadową i czy można ją do rowu lać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.03.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 podkop może i można... ale trzeba miec wszelkie pozwoleństwa a z tym jak wiadomo schodzi... u mnie jest zapis, ze woda ma się po działce rozsączać... ale jak ona mi się tak rozsącza to się tam wejść nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.03.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Oj Nitu to współczuję ci. Ja właśnie wróciłam z działki i normalnie załamka. Znowu mamy basen - a raczej oczko wodne przy garażu. Jak przestanie padać to będziemy musieli zrobić tam porządek i nawieźć ziemi. Posprzątałam cały parter prócz garażu i mały nawet się dobrze bawił. Tylko ten bidulek nawdychał się tego kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.03.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 u mnie przy garażu jest oki... tam mam szambo... i kochę i jest good.... ale trawa.. to masakra chyba pójdzie na zmarnowanie, niestety.... a nawet jak przeżyje, to kopanie rowu pod drenaż ją zabije na bank... chociaz widziałam, że można wyciąć darń, ziemię z wykopów kłaść na folii.... a potem z folii z powrotem do dołka i tę darń na koniec.. i że po 4 tygodniach to ponoc śladu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.03.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Mój małż zawsze jak coś musi kopać pod ładną murawą, to najpierw ją łopatą zdejmuje i takie kawałki przenosi na inne miejsce, podlewa, i trawka zawsze się przyjmuje, najlepiej w jakieś zacienione miejsce jeśli upał jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.03.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Nitu szkoda trawy lepiej ją powycinać tak jak pisze Gosiek a układaliście geowłókninę?[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.03.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 nie... tyle się naczytałam o tej geowłókninie, że w końcu nie dałam aczkolwiek póki co nie jest mi potrzebna... bo chwaściory się nie przedostają.... a darń właśnie myśle wykopać i potem spróbowac wkopać na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.03.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dobry dzień, witam się popołudniową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.03.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Helloł kobitki Normalnie ledwo się wyrga podniosłam po tych porządkach. A jeszcze mnie poddasze czeka Czy któraś planuje do swojego domku drzwi na wypełnieniu ADECO? Ja się zakochałam i chyba drewnianym powiem pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.03.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 a co to takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.03.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Cześć dziewczynki Cholerka znowu pada Mam już dosyć tego błocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.03.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Nituś - http://www.adeco.pl Ukradłam drzwi od Majkiego - piękne http://img90.imageshack.us/img90/9083/000101.jpg I czy możecie looknąc do mojego dziennika - nie wiem co począć zkuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.03.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 super są te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witam się wiosennie - leszczynowo - na złość tej zimie http://lh4.ggpht.com/_ms5LDRO-Qns/SYa43B4BfiI/AAAAAAAAAO0/7NGz5YjWW_I/s640/leszczyna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 17.03.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Cześć dziewczyny.Za moim oknem też pada, a w domu muszę zostać bo najmłodszy paskudnie kaszle. Kurcze, jak on tak kaszle to spać nie możemy- robił nam już parę razy w swoim życiu akcję duszność - kto raz ją przeżył, ten wie jaki to stres. Ale mimo nie wyspania ruszają mnie wiosenne obrazki- Gosiek śliczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Niestety wiem coś o tym, podaj stodal homeopatyczny syrop działa rozkurczowo na oskrzela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.03.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witanko Cześć dziewczyny. Za moim oknem też pada, a w domu muszę zostać bo najmłodszy paskudnie kaszle. Kurcze, jak on tak kaszle to spać nie możemy- robił nam już parę razy w swoim życiu akcję duszność - kto raz ją przeżył, ten wie jaki to stres. Ale mimo nie wyspania ruszają mnie wiosenne obrazki- Gosiek śliczne! kurcze współczuję, ja kaszle starszaka wspominam jako koszmar, on miał tylko raz zapalenie oskrzeli z dusznościami ale salbutamol w domu miałam tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.03.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ooooooooo u mnie tez te kaszle są ... ja podaję claritinę... i fixotide... niestety ale za to pomaga niemal od ręki czy u Was tez pada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 toż to astma prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts