MonikaC 18.03.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dzień doberek. Ale piździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.03.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 jak cholera spać mi się chce dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 po jakiemu to kawką dziś częstuję http://www.threadbombing.com/data/media/20/cup_of_LOL.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Kto dziś zarabia w kryzysie? tanie knajpy (czytaj fastfoodowcy) i producenci prezerwatyw tak właśnie w radio usłyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 18.03.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Że "piździ" znaczy sie? Tak sie mówi w slangu kieleckiem np. albo generalnie sie mówi że piździ jak w kieleckim - ot po prostu Ja z Radomia pochodzę to o Kielcach troche wiem nie wiem czemu ale oni nie lubiom nas a my ich - podobno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.03.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Kto dziś zarabia w kryzysie? tanie knajpy (czytaj fastfoodowcy) i producenci prezerwatyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Że "piździ" znaczy sie? Tak sie mówi w slangu kieleckiem np. albo generalnie sie mówi że piździ jak w kieleckim - ot po prostu Ja z Radomia pochodzę to o Kielcach troche wiem nie wiem czemu ale oni nie lubiom nas a my ich - podobno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Kto dziś zarabia w kryzysie? tanie knajpy (czytaj fastfoodowcy) i producenci prezerwatyw tak właśnie w radio usłyszałam dzień dobry nie wyspałam się okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.03.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 No dobra ale wieje Ehh ja się wyspałam ale jakoś tak budziłam się co chwilkę. AS mały wstał o 8.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 No dobra ale wieje Ehh ja się wyspałam ale jakoś tak budziłam się co chwilkę. AS mały wstał o 8.30 to i tak ładnie, moja ostatnio budzi się codziennie o 7:50 coś się przestawiła przez ten tydzień, który spędziła z moją mamą, bo wcześniej wstawała między 8:30 a 9:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 18.03.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Cześć dziewczynyNie będe już pisać o kolejnej nocy z kaszlem- fajnie że już po niej. Anielica- Argentyt to najlepszy ośrodek w Dąbkach, inne są z lekka PRl-owskie. Ten jest super- czysty i sliczny (my tam byliśmy). A wiesz kto szefuje sanatorium? Pani mama Gosiewska, dumna matka swego syna ( zresztą po niej odziedziczył urodę i wdzięk). Jak dziecko palec złamało to nie rozpoznała, nie za bardzo słyszy bo wiekowa, albo może ignoruje rodziców. Ale każdą duszność wybada-to jej trzeba oddać, tu jest bezbłędna.Jedźcie i cieszcie się morzem-ładne jest i kutry rybackie tam są. No i śliczne jezioro. Może traficie na fajna ekipę. Acha- wożą tam na basen- świetny, z wodą morską.Tymek od singularu nie był pobudzony, ale duży niepokój nosi ze sobą duszność u niego. No i jak dostaje sterydy dłużej to nie chce jeść i przestaje rosnąć. Kurcze, rzeczywiscie wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.03.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Zrobiłam sobie przerwę na kawkę i usiłuję nadrobić zaległości ale chyba wszystkiego nie dam rady. Jak Wy to robicie, że tak dużo piszecie? I czemu ten wiatr tak wieje. Głowę mi rozsadza a pracy mam, że hoho. A wieczorem idę z córą na próbę spowiedzi przed Komunią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Zrobiłam sobie przerwę na kawkę i usiłuję nadrobić zaległości ale chyba wszystkiego nie dam rady. Jak Wy to robicie, że tak dużo piszecie? Witaj. Jak przy kompie pracujemy i i uszczknąć się da trochę czasu na czytanie i pisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 18.03.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ja tylko tak na probe - chcialam zobaczyc czy umim juz wklejac pikczersy ? proba bedzie na mojej koteczce - jak sie uda oto ona ponizej http://i707.photobucket.com/albums/ww71/Anielica1/IMG_0228.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 18.03.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 no to chyba musze to jeszcze udoskonalic - bo na razie wyszla mi tylko linkownia - ale obejrzec kocine tam mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Anielicaaby było widać zdjęcie, to musisz wstawić ten link pomiędzy ... Słuchajcie widziałam chyba u którejś z was piękne drzwi zew (ukradzione z jakiegoś dziennika), z takimi kwadratami ze szkłem mlecznym. Czy możecie mi przypomnieć u której ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.03.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Lidszu - u mnie u mnie To drzwi ADeco na profilu Shuco No mały zapisany do przedszkola. Tatuś jutro idzie do przedszkola złożyć podanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Lidszu - u mnie u mnie To drzwi ADeco na profilu Shuco No mały zapisany do przedszkola. Tatuś jutro idzie do przedszkola złożyć podanie to już lecę do dziennika muszę je sobie zapisać super, że młody zapisany do przedszkola - Pod Dębami ? moja też się dostała, jupiiiiiii, ale będzie chodzić do ABC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 18.03.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Widzę, że nie tylko ja dziś zapisuję małą do przedszkola U nas dziś montaż drzwi i jeszcze to przedszkole - paranoja A do tego ten wiatr - okropny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Widzę, że nie tylko ja dziś zapisuję małą do przedszkola U nas dziś montaż drzwi i jeszcze to przedszkole - paranoja A do tego ten wiatr - okropny moja już zapisana od połowy lutego, więc mam już luzik Montują ci drzwi wew ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts