Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No dobra ale wieje 8)

Ehh ja się wyspałam ale jakoś tak budziłam się co chwilkę. AS mały wstał o 8.30 :)

to i tak ładnie, moja ostatnio budzi się codziennie o 7:50 :evil:

coś się przestawiła przez ten tydzień, który spędziła z moją mamą, bo wcześniej wstawała między 8:30 a 9:00 :-?

Cześć dziewczyny

Nie będe już pisać o kolejnej nocy z kaszlem- fajnie że już po niej.

Anielica- Argentyt to najlepszy ośrodek w Dąbkach, inne są z lekka PRl-owskie. Ten jest super- czysty i sliczny (my tam byliśmy). A wiesz kto szefuje sanatorium? Pani mama Gosiewska, dumna matka swego syna ( zresztą po niej odziedziczył urodę i wdzięk). Jak dziecko palec złamało to nie rozpoznała, nie za bardzo słyszy bo wiekowa, albo może ignoruje rodziców. Ale każdą duszność wybada-to jej trzeba oddać, tu jest bezbłędna.

Jedźcie i cieszcie się morzem-ładne jest i kutry rybackie tam są. No i śliczne jezioro. Może traficie na fajna ekipę. Acha- wożą tam na basen- świetny, z wodą morską.

Tymek od singularu nie był pobudzony, ale duży niepokój nosi ze sobą duszność u niego. No i jak dostaje sterydy dłużej to nie chce jeść i przestaje rosnąć.

Kurcze, rzeczywiscie wieje

Lidszu - u mnie u mnie :) To drzwi ADeco na profilu Shuco :)

No mały zapisany do przedszkola. Tatuś jutro idzie do przedszkola złożyć podanie :)

to już lecę do dziennika :D muszę je sobie zapisać :D

super, że młody zapisany do przedszkola - Pod Dębami ?

moja też się dostała, jupiiiiiii, ale będzie chodzić do ABC