dobroszka 08.01.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja tez się zamienię , uwielbiam kręciołki na głowie i piegi też uwielbiam , a jestem prostak włosowy bezpiegowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.01.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nefer gdzieś mi umknął , ale już nadrabiam zaległości. Jeś piękny, mój przy Twoim, to mały pikuś - z tą wielką szybą panoramiczną Eeeeeeee tam zaraz pikuś. Dawaj swój - bo ja już Twoich zdjęć nie widzę Szyba to nic - najpiękniejszy to ma komin I taki zostanie niezabudowany http://images45.fotosik.pl/16/5336b12e59b097bamed.jpg Nefcia uwielbiam ten widoczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Wiesz co, durna jesteś Zamieniam się na piegi i włosy w 3 sekundy! no teraz to już bym się nie zamieniła , chociaż trochę piegów chętnej zawsze mogę oddać, bo mam ich bardzo dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.01.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 idę obiad gotować wrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nefer, piękny kominek a rura naprawdę robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nefer, piękny kominek a rura naprawdę robi wrażenie Wpadniesz to sobie oblookasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nefer, piękny kominek a rura naprawdę robi wrażenie Wpadniesz to sobie oblookasz Możesz nawet przy niej zatańczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.01.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ale żądamy sesji foto z tego performansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nefer, piękny kominek a rura naprawdę robi wrażenie Wpadniesz to sobie oblookasz Możesz nawet przy niej zatańczyć pozarzucam trochę moimi lokami i wszyscy padną z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 eeeeeeee no jak impreza się szykuje to ja też się piszę.... też mogę czymś zarzucić, ale to nie będą loki, niestety.... choć za młodu i ja loczki miałam.... kiedys może Wam fote zapodam, bo w życiu byście nie uwierzyły, że ja takie baranki miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 choć za młodu i ja loczki miałam.... kiedys może Wam fote zapodam, bo w życiu byście nie uwierzyły, że ja takie baranki miałam to dawaj ja wtedy zapodam moje zdjęcie obecne z loczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 łoooo teraz nie da rady.... musze je najpiwerw zeskanować, bo jeszcze go nie mam w wersji elektronicznej bo to było jakieś 7 lat temu ale na Twoje czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.01.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ja tez chcę Wasze loczki zobaczyć. Takie kędziorki są bardzo urocze. Nie to co ja....proste druty i gdyby nie parę zabiegów fryzjerskich, to wyglądałabym jakby mnie krowa liznęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 TAAADAAAM: ... to oczywiście ja PS/proszę się napatrzeć, bo później usunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.01.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Oooooo.... dżizas.... To Twoje naturalne??????? Dawaj zaraz Ci zerwę te loczki........ jak dla mnie stworzone. W takich włosach właściwie zawsze się dobrze wygląda. I w rozpuszczonych, i w kucyku, i w koczku. Po prostu bardzo twarzowe. A co najważniejsze Tobie jest w nich kapitalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 zajebiste loczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 no ja się zaraz poryczę.... miałam takie samiuśkie.... no takie samiuśkie.... a jakie wzięcie miałam za młodu.... chłopcy lubia takie głaskać, miziać i .... no same wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.01.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Kasiu, a co się stało, że teraz takich nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 no ja się zaraz poryczę.... miałam takie samiuśkie.... no takie samiuśkie.... a jakie wzięcie miałam za młodu.... chłopcy lubia takie głaskać, miziać i .... no same wiecie nie płacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts