glowac 18.03.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Narazie tylko 1 parę wewnętrznych i zewnętrzne - panowie pracowali w pocie czoła od 9 rano i już dawno skończyli. A tych elektronicznych zapisów mam już dość - jutro rano lecę złożyć podanie do przedszkola 1 wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Narazie tylko 1 parę wewnętrznych i zewnętrzne - panowie pracowali w pocie czoła od 9 rano i już dawno skończyli. A tych elektronicznych zapisów mam już dość - jutro rano lecę złożyć podanie do przedszkola 1 wyboru to czekam na fotki nowych drzwi Aaaaa, ty zapisujesz do publicznego przedszkola, tak ? Słyszałam, że te elektroniczne zapisy, to jakaś wielka ruletka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.03.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Przyszłam obwieścić że zapodałam u siebie wizualki od pani archi i jestem nimi zachwycona O przedszkolach z Wami nie pogadam - jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.03.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Lecem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2009 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Przyszłam obwieścić że zapodałam u siebie wizualki od pani archi i jestem nimi zachwycona O przedszkolach z Wami nie pogadam - jeszcze Byłam, widziała, wypowiedziałam się. Lubię tak , bo to mój klimat :) A ja z kolei nie podagam o przedszkolach - już ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.03.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Narazie tylko 1 parę wewnętrznych i zewnętrzne - panowie pracowali w pocie czoła od 9 rano i już dawno skończyli. A tych elektronicznych zapisów mam już dość - jutro rano lecę złożyć podanie do przedszkola 1 wyboru byłam widziałam drzwi.... piękne są.... kiedys strasznie na takie chorowałam.... ale to strasznie.... a z przedszkolem to życze powodzenia... bo ja na przykład się nie dostałam.... ooo dooopa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 19.03.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Narazie tylko 1 parę wewnętrznych i zewnętrzne - panowie pracowali w pocie czoła od 9 rano i już dawno skończyli. A tych elektronicznych zapisów mam już dość - jutro rano lecę złożyć podanie do przedszkola 1 wyboru byłam widziałam drzwi.... piękne są.... kiedys strasznie na takie chorowałam.... ale to strasznie.... a z przedszkolem to życze powodzenia... bo ja na przykład się nie dostałam.... ooo dooopa.... Witam się porannie i dziękuję za miłe słowa - czekałam na te drzwi jak na .............. no sama nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.03.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Przyszłam obwieścić że zapodałam u siebie wizualki od pani archi i jestem nimi zachwycona Dorcia - ładne te wizualki dzień doberek śnieg pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dorcia byłam , wpisałam się , wizualki fajne U nas przedszkolna narada trwa , zobaczymy co z tego wyjdzie NO i dzień dobry w ogóle , dawno mnie tu nie było , ale powiadomienia tradycyjnie zastrajkowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.03.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witam się południowo. Pogoda paskudna Rano złożyliśmy podanie do przedszkola ale szanse marne . Już 6 miejsc jest zajętych dla dzieci których rodzeństwo chodzi już przedszkola i już są podanie matek "samotnie" wychowujących dzieci Dlaczego normalne rodziny są dyskryminowane??? Dobra lecę do Dorci i Glowaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 witam się, bo chyba jeszcze dzisiaj mnie tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.03.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 jessu ja chcę słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 jessu ja chcę słońce ja też, jutro ma się podobno pogoda poprawić pożyjemy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 właśnie spojrzałam na prognozę na 7 dni - jutro ma znowu snieżyc i 2 stopnie na plusie, sobota na złapanie oddechu , a potem do wtorku deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 właśnie spojrzałam na prognozę na 7 dni - jutro ma znowu snieżyc i 2 stopnie na plusie, sobota na złapanie oddechu , a potem do wtorku deszcz to się nazywa pocieszyć koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 no wiesz , lepiej wiedzieć jak będzie jeśli masz w planach paradowanie z krótkim rękawkiem - to patrząc na tę prognozę , jeszcze nie jest TEN moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dobrze, że sobota ma być znośna, bo mamy w planach odwiedzenie działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.03.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 gwarancji Ci nie dam na tę sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.03.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dobrze, że sobota ma być znośna, bo mamy w planach odwiedzenie działki Napisz jak sytuacja wygląda u was bo my mamy gratisowe oczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 gwarancji Ci nie dam na tę sobotę no wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts