Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

glowac

a ile kosztowaly te twoje boskie drzwi jesli to nie tajemnica?! Se je obejrzalam w tym dzienniczku i teraz kurteczka jestem wsciekla :cry: dlaczego ja cie wczesniej nie znalam :roll: to bym tez takie drzwi miala bo mi sie cholernie podobaja witrazowe a juz roze w szczegolnosci :D No chyba ze cena ktora podasz mnie ostudzi i bede sie musiala zachwycac nadal moimi "ukochanymi" gerdami !

// Anielica

glowac

a ile kosztowaly te twoje boskie drzwi jesli to nie tajemnica?! Se je obejrzalam w tym dzienniczku i teraz kurteczka jestem wsciekla :cry: dlaczego ja cie wczesniej nie znalam :roll: to bym tez takie drzwi miala bo mi sie cholernie podobaja witrazowe a juz roze w szczegolnosci :D No chyba ze cena ktora podasz mnie ostudzi i bede sie musiala zachwycac nadal moimi "ukochanymi" gerdami !

// Anielica

ja czekam na wieści w tej samej sprawie... fajne te dzrwi, nie ?

A Ty będziesz u Neferki w tę sobotę na szybkie macanko trawertynowe?

Opić powiadasz...pomyślimy...pomyślimy..... :wink:

będę :D i możemy opijać :D

No wiesz , ale w 45 minut to chyba będzie rekord szybkiego zgruzowania się...zróbmy to pod kapliczką,żeby potwierdzis swój imidź u sąsiadów :wink: :wink:

Nituśka dzięki 8)

A Ty będziesz u Neferki w tę sobotę na szybkie macanko trawertynowe?

Opić powiadasz...pomyślimy...pomyślimy..... :wink:

będę :D i możemy opijać :D

No wiesz , ale w 45 minut to chyba będzie rekord szybkiego zgruzowania się...zróbmy to pod kapliczką,żeby potwierdzis swój imidź u sąsiadów :wink: :wink:

może być pod kapliczką :D Jak z gwinta strzelimy to 45 min kilka buteleczek obsuszymy 8) :lol: :lol: