MonikaC 19.03.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Lidszu tu masz coś na poprawę humoru http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|PL|PL007|WARSAW&metric=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.03.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Cośmi się nie chce pełny adres wkleić noale od przyszłej soboty ocieplenie a za dwa tygodnie 10 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.03.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 jesooo oby... b mam już dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.03.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dziś jeszcze tu nie byłam, więc wpadam teraz listę podpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.03.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja tez listę podpiszę i lecę do łóżka ... dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witojcie w piątkowy ranek.Komentów własnych nie mam , to tu się pochwalę. W końcu mamy Pozwolenie na Budowę M.dziś rano pojechał do Grodziska i odebrał Jupiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.03.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dobroszko - w końcu GRATUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzięki kochany Maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.03.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 a nie ma za co Dobroszko - fajnie, że w końcu masz to pozwolenie i możecie zaczynać budować To kiedy mamy wpaść na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Zaczniemy pewnie po Świętach Wielkanocnych , bo nasza ekipa buduje teraz u Myszki A wpadać możesz kiedy tylko chcesz Aż normalnie nie wierzę , że w końcu mamy ten papiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.03.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 To przed Świętami musimy się gdzieś spotkać i opić ten papiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A Ty będziesz u Neferki w tę sobotę na szybkie macanko trawertynowe? Opić powiadasz...pomyślimy...pomyślimy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 20.03.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 glowac a ile kosztowaly te twoje boskie drzwi jesli to nie tajemnica?! Se je obejrzalam w tym dzienniczku i teraz kurteczka jestem wsciekla dlaczego ja cie wczesniej nie znalam to bym tez takie drzwi miala bo mi sie cholernie podobaja witrazowe a juz roze w szczegolnosci No chyba ze cena ktora podasz mnie ostudzi i bede sie musiala zachwycac nadal moimi "ukochanymi" gerdami ! // Anielica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.03.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 cześć cześć cześć cześć cześć cześć cześć cześć cześć wszystkim DOBROSIA.... GRATULACJE - teraz to już z górki ale się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.03.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 glowac a ile kosztowaly te twoje boskie drzwi jesli to nie tajemnica?! Se je obejrzalam w tym dzienniczku i teraz kurteczka jestem wsciekla dlaczego ja cie wczesniej nie znalam to bym tez takie drzwi miala bo mi sie cholernie podobaja witrazowe a juz roze w szczegolnosci No chyba ze cena ktora podasz mnie ostudzi i bede sie musiala zachwycac nadal moimi "ukochanymi" gerdami ! // Anielica ja czekam na wieści w tej samej sprawie... fajne te dzrwi, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.03.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A Ty będziesz u Neferki w tę sobotę na szybkie macanko trawertynowe? Opić powiadasz...pomyślimy...pomyślimy..... będę i możemy opijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A Ty będziesz u Neferki w tę sobotę na szybkie macanko trawertynowe? Opić powiadasz...pomyślimy...pomyślimy..... będę i możemy opijać No wiesz , ale w 45 minut to chyba będzie rekord szybkiego zgruzowania się...zróbmy to pod kapliczką,żeby potwierdzis swój imidź u sąsiadów Nituśka dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.03.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Bry ................. przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.03.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A Ty będziesz u Neferki w tę sobotę na szybkie macanko trawertynowe? Opić powiadasz...pomyślimy...pomyślimy..... będę i możemy opijać No wiesz , ale w 45 minut to chyba będzie rekord szybkiego zgruzowania się...zróbmy to pod kapliczką,żeby potwierdzis swój imidź u sąsiadów może być pod kapliczką Jak z gwinta strzelimy to 45 min kilka buteleczek obsuszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ło dżizas , tylko jak ja potem do dom wrócę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts