BetaGreta 20.03.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Jaki miły piątek Kruelka, gratulacje! U nas PnB uprawomocniało się miesiąc. I to poniekąd przez mojego męża - zwrotka o zawiadomieniu o decyzji na PnB od niego szła przeszło 3 tygodnie. No ale już można odbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Jaki miły piątek Kruelka, gratulacje! U nas PnB uprawomocniało się miesiąc. I to poniekąd przez mojego męża - zwrotka o zawiadomieniu o decyzji na PnB od niego szła przeszło 3 tygodnie. No ale już można odbierać. A jak mój M.odebrał dzis osobiście PnB to co...dwa tygodnie czekamy i już...czy nam coś jeszcze będą przysyłac , czy my im mamy cos wysyłać..nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.03.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Jaki miły piątek Kruelka, gratulacje! U nas PnB uprawomocniało się miesiąc. I to poniekąd przez mojego męża - zwrotka o zawiadomieniu o decyzji na PnB od niego szła przeszło 3 tygodnie. No ale już można odbierać. A jak mój M.odebrał dzis osobiście PnB to co...dwa tygodnie czekamy i już...czy nam coś jeszcze będą przysyłac , czy my im mamy cos wysyłać..nie załapałam Zadzwoń do nich za dwa tygodnie z pytaniem czy decyzja jest już prawomocna. Wtedy musisz z tą decyzją udać się po pieczątkę. Możesz wtedy też od razu podbić u nich dziennik budowy (do niego musisz dołączyć wniosek). Podać Ci nr telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzięki , poradzę sobie.Do starostwa numer mam , a do Inspektoratu Budowlanego znajdę bez trudu na stronie internetowej.Ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.03.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Oo Beta Greta - gratki SSO Łe wróciłam ze spaceru zimno jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.03.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzięki , poradzę sobie.Do starostwa numer mam , a do Inspektoratu Budowlanego znajdę bez trudu na stronie internetowej.Ale dzięki Do Inspektoratu będzie Ci potrzebne jeszcze kilka papierków, szczególnie od kierbuda. Najlepiej jakby on Ci to skompletował, a Ty tylko zgłosisz w terminie nie krótszym niz 7 dni od rozpoczęcia budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzięki Edys , w razie czego będę Was podpytywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzień dobry - wygląda na dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.03.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzień dobry - wygląda na dobry Super dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.03.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzięki Edys , w razie czego będę Was podpytywac Kto pyta nie błądzi. Ale jestem mondra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.03.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dobroszka ... wracaj natychmiast !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 jestem przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ojej Dobrosia sie popsuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.03.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dobroszko widzę że zmieniłaś kolor włosów - bardzo stylowy i fryzura zresztą też taka typowo wiosenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.03.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dobroś oplułam monitor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.03.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dobroszko widzę że zmieniłaś kolor włosów - bardzo stylowy i fryzura zresztą też taka typowo wiosenna no i taki masz szczery uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 20.03.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 no wlasnie Neferce chodzilo o to ze ci sie pikczers pod nickiem popsul jakos tak ci fryzure rozwialo czy jak - chyba za duzo w okolicach kieleckich przebywalas ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.03.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 jestem przecież Wiem kochana, że tez już chcesz do lata na piechotę ... ale ta fryzura Ci nie pasuje ... leć się kochana na blond przefarbuj ... nie no nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.03.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dobroś oplułam monitor. Edyta nie Ty jedna ... nie mogę sie na Dobrosię patrzeć, bo śmieję się w głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 NO coooooo , nie odoba Wam się mój wiosenny imidż ???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts