MonikaC 23.03.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Magnolia - buziaki dla ciebie i ogromne dzięki. Magda Michał - gratuluję tynków. Biedna psinka całus w łapkę. Oby szybko się wyleczyła. Jessu jak unas wieje. Mąż był rano na dziłace - wczoraj wodę wypompowaliśmy a dziśiaj znowu mamy basenik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.03.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ten trójklapowy bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 23.03.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 No pewnie! Ja jestem zakochana w trójklapowym ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja kompletny laik jestem... a ten trójklapek zimozielony jest, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 23.03.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Niestety nie. Ale jesienia pięknie się przebarwia- w pomarańczowy, czerwony .Z zimozielonych pnączy to włąsciwie tylko hedera czyli bluszcz ( czasem są jakieś wiciokrzewy, ale są delikatne i czasem zrzucają liście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Doberek witam się popołudniowo i stawiam http://j.luxlux.pl/l449/5288a71300156e0848d4faa8/152912.jpg http://img.interia.pl/koneser/nimg/Najdrozszy_szampan_swiata_2408703.jpg bo odebrałam PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.03.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Doberek witam się popołudniowo i stawiam http://j.luxlux.pl/l449/5288a71300156e0848d4faa8/152912.jpg http://img.interia.pl/koneser/nimg/Najdrozszy_szampan_swiata_2408703.jpg bo odebrałam PnB GRATULACJE http://www.sgh.waw.pl/kolegia/kes/aktualnosci/zyczenia_noworoczne/szampan.jpg A ja właśnie skończyłamoglądać film - siedem dusz i się zryczałam jak goopia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.03.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Pasie gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dzięki Kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.03.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzień doberek A co tu tak pusto ostatnio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.03.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Pasie - gratulki :D miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Hejka dzięki Maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 24.03.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A bo ta pogoda jakas taka beznadziejna ! nic sie czlowiekowi nie chce nie moze sie odnalezc a jeszcze leje mi sie ta woda na dzialke bez opamietania i za chwile sobie karpia na swieta bede mogla hodowac Szlag by to wszystko trafil Generalnie to chyba jakas deprecha mnie lapie albo przesilenie wiosenn - jak zwal tak zwal ale moj lajf jest brutal and full of zasadzkas !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 witam kobietki pasie, gratuluję PnB ManikaC, współczuję wody na działce. Ja się bałam, że u nas będzie tak samo, bo jesteśmy w dołku między sąsiadami, ale nawet nie jest najgorzej i woda nie stoi Byliśmy w sobotę na działce z naszym wykonawcą i przy okazji oglądaliśmy Topaza, który się wybudował dwie ulice od nas. Współczuję tym właścicielom, bo dom jest wykonany masakrycznie. Nadproża nad drzwiami powyginane, schody nie wiadomo na czym się trzymają, wylewki popękane. Koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 pasie, gratuluję PnB ManikaC, współczuję wody na działce. Ja się bałam, że u nas będzie tak samo, bo jesteśmy w dołku między sąsiadami, ale nawet nie jest najgorzej i woda nie stoi Byliśmy w sobotę na działce z naszym wykonawcą i przy okazji oglądaliśmy Topaza, który się wybudował dwie ulice od nas. Współczuję tym właścicielom, bo dom jest wykonany masakrycznie. Nadproża nad drzwiami powyginane, schody nie wiadomo na czym się trzymają, wylewki popękane. Koszmar Lidszu dzięki nie ma to jak sprawdzony wykonawca, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.03.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Lidszu ja tylko mam nadzieję że jak nawieziemy ziemi i wyrównamy teren to będzie OK. Ehh szkoda gadać o tych pseudo-fachowcach których się namnożyło w ostatnich latach.... Mam tylko nadzieję że uda się nam wykończyć dom bez zbędnych przygód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.03.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ehh szkoda gadać o tych pseudo-fachowcach których się namnożyło w ostatnich latach.... Mam tylko nadzieję że uda się nam wykończyć dom bez zbędnych przygód Czego Wszystkim i sobie życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 24.03.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Swiete slowa RASIA oj swiete !!! Tym bardziej ze obie juz co nieco wiemy na te tematy niestety pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 24.03.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ehh szkoda gadać o tych pseudo-fachowcach których się namnożyło w ostatnich latach.... Mam tylko nadzieję że uda się nam wykończyć dom bez zbędnych przygód Czego Wszystkim i sobie życzę! Mi się wydaje, że nikogo one nie ominą... czy większe czy mniejsze, grunt, żeby umieć i móc sobie z nimi poradzić i nie poddawać gdy się je napotka Oby jak najmniej ich było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.03.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ehh szkoda gadać o tych pseudo-fachowcach których się namnożyło w ostatnich latach.... Mam tylko nadzieję że uda się nam wykończyć dom bez zbędnych przygód Czego Wszystkim i sobie życzę! ja również tego wszystkim i sobie życzę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts