Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niestety nie. Ale jesienia pięknie się przebarwia- w pomarańczowy, czerwony .

Z zimozielonych pnączy to włąsciwie tylko hedera czyli bluszcz ( czasem są jakieś wiciokrzewy, ale są delikatne i czasem zrzucają liście).

Doberek :p

witam się popołudniowo i stawiam

http://j.luxlux.pl/l449/5288a71300156e0848d4faa8/152912.jpg

http://img.interia.pl/koneser/nimg/Najdrozszy_szampan_swiata_2408703.jpg

bo odebrałam PnB :D :D :D

GRATULACJE

http://www.sgh.waw.pl/kolegia/kes/aktualnosci/zyczenia_noworoczne/szampan.jpg

A ja właśnie skończyłamoglądać film - siedem dusz i się zryczałam jak goopia :roll:

A bo ta pogoda jakas taka beznadziejna ! nic sie czlowiekowi nie chce nie moze sie odnalezc a jeszcze leje mi sie ta woda na dzialke bez opamietania i za chwile sobie karpia na swieta bede mogla hodowac :evil:

Szlag by to wszystko trafil :evil: Generalnie to chyba jakas deprecha mnie lapie albo przesilenie wiosenn - jak zwal tak zwal ale moj lajf jest brutal and full of zasadzkas :cry: !!!

witam kobietki :D

pasie, gratuluję PnB

ManikaC, współczuję wody na działce. Ja się bałam, że u nas będzie tak samo, bo jesteśmy w dołku między sąsiadami, ale nawet nie jest najgorzej i woda nie stoi :D

Byliśmy w sobotę na działce z naszym wykonawcą i przy okazji oglądaliśmy Topaza, który się wybudował dwie ulice od nas. Współczuję tym właścicielom, bo dom jest wykonany masakrycznie. Nadproża nad drzwiami powyginane, schody nie wiadomo na czym się trzymają, wylewki popękane. Koszmar :evil:

pasie, gratuluję PnB

ManikaC, współczuję wody na działce. Ja się bałam, że u nas będzie tak samo, bo jesteśmy w dołku między sąsiadami, ale nawet nie jest najgorzej i woda nie stoi

Byliśmy w sobotę na działce z naszym wykonawcą i przy okazji oglądaliśmy Topaza, który się wybudował dwie ulice od nas. Współczuję tym właścicielom, bo dom jest wykonany masakrycznie. Nadproża nad drzwiami powyginane, schody nie wiadomo na czym się trzymają, wylewki popękane. Koszmar

Lidszu dzięki :D

nie ma to jak sprawdzony wykonawca, prawda :lol: :lol:

Ehh szkoda gadać o tych pseudo-fachowcach których się namnożyło w ostatnich latach.... Mam tylko nadzieję że uda się nam wykończyć dom bez zbędnych przygód :roll:

Czego Wszystkim i sobie życzę! :D :D :D

Mi się wydaje, że nikogo one nie ominą... czy większe czy mniejsze, grunt, żeby umieć i móc sobie z nimi poradzić i nie poddawać gdy się je napotka :)

Oby jak najmniej ich było :)