Nefer 24.03.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Najgorzej, że to zawsze ruletka...Złota zasada : płacimy PO ROBOCIE. Nawet 5 zł przed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.03.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Najgorzej, że to zawsze ruletka... Złota zasada : płacimy PO ROBOCIE. Nawet 5 zł przed. Święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 cześć Dorci szukam ... była tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.03.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 cześć Dorci szukam ... była tu? nieee ale tu ostatnio są ogólne pustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.03.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 .... eeeee nie ma żle... Dorcię znalazłam Może wszyscy pracują nad wiosną i topia marzanne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.03.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 cześć Nitu jaka wiosna toż to środek zimy za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.03.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 jak za 2 tygodnie nie będzie 15 stopni na plusie przestaję oglądać TVN Meteo jadę kółko zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.03.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzień dobry Piękną mamy ku...wa zimę tej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.03.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 http://img291.imageshack.us/img291/9071/dsc9997.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.03.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 cholerka cały czas sypie śnieg kiedy w końcu ta wiosna się obudzi z tego zimowego snu, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.03.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam się z Paniami, dzień dobry!U mnie nadal mało się dzieje jeśli chodzi o budowę.Jak już byliśmy zdecydowani na budowanie z praefą to mąż stwierdził, że może jednak tradycyjnie.Blokuje też nas kredyt więc musimy przyjąć inną taktykę niż zakładaliśmy rok temu jak kupowaliśmy działkę.A ja tak bym już chciała ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.03.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Doberek ja dziś z domu się nie ruszam nawet na krok, ale za to mam plan starszakowi przetrzepać pokój i powyrzucać wszystko co dla mnie nie nadaje się do użytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 25.03.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Hej dziewczyny Ja do Was z pytaniem- znacie jakiegos fajnego kamieniarza, co nie jest tak koszmarnie drogi? Podpatrzyłam u klientki łupek Black Slate na blat i ....zakochałam się. Sam łaupek nie jest drogi, za to kamieniarz za pocięcie i montaz chce 3 x wartość łupka. No i przy takiej cenie wysiadam. Może za Wasza sprawą zdarzy się cud i będę miec ten blat? Choć prawdę mówiąc podłamałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.03.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Hej dziewczyny Ja do Was z pytaniem- znacie jakiegos fajnego kamieniarza, co nie jest tak koszmarnie drogi? Podpatrzyłam u klientki łupek Black Slate na blat i ....zakochałam się. Sam łaupek nie jest drogi, za to kamieniarz za pocięcie i montaz chce 3 x wartość łupka. No i przy takiej cenie wysiadam. Może za Wasza sprawą zdarzy się cud i będę miec ten blat? Choć prawdę mówiąc podłamałam się Niestety nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.03.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 dzień dobry Hej dziewczyny Ja do Was z pytaniem- znacie jakiegos fajnego kamieniarza, co nie jest tak koszmarnie drogi? Podpatrzyłam u klientki łupek Black Slate na blat i ....zakochałam się. Sam łaupek nie jest drogi, za to kamieniarz za pocięcie i montaz chce 3 x wartość łupka. No i przy takiej cenie wysiadam. Może za Wasza sprawą zdarzy się cud i będę miec ten blat? Choć prawdę mówiąc podłamałam się ja też niestety nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.03.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 ... kiedyś rozmawiałam z Kruelcią... ona ma ponoc jakiegoś znajomego którego miała wałkować... wiem bo my tez chcemy kilka rzeczy z kamienia. nie wiem co z tego wyszło, bo póki co każda z nas coś innego ma na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.03.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzieńdobrywieczór się z paniami. A chłopów co mają babę budowniczynę przy boku dopuszczacie do bandy? Bo fajnie się was podczytuje, a głupio tak zza węgła, zwłaszcza że z niektórymi z was się spotykamy w różnych forumowych miejscach. Na wkupne nie ma ani ciasteczek, ani szampana, ani prognozy pogody, bo tą katujemu co jakiś czas gośka na jego komentarzach, ale mam cytat ze strony www wykonawcy od rzeczy różnych i wszechstronnych. "Nasi pracownicy wykazują się doświadczeniem oraz kulturą osobistą, co podwyższa jakość wykonania usług". Uważam że jako słowo na niedzielę się nada Liczymy na pozytywne rozpatrzenie podania o certyfikat baby budowniczej (budowniczki? budowniczowej?, budowniczyny?) z okolic Piaseczna z tymczasową siedzibą na Ursynowie się kłaniając umykam, bo pora z roboty się zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.03.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzieńdobrywieczór się z paniami. A chłopów co mają babę budowniczynę przy boku dopuszczacie do bandy? ... to jak open bilet... Witanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.03.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 uou! No to szampan na tę zimę http://static.winespectator.com/Wine/Images/Graphics/Top100/2007/TOP-100_Krug-10.jpg Się poskarżę: piesa się omalże podczas spaceru nie poślizgła, bo podmarza. To z pewnością przez niedotopione marzanny. Tak sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.03.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Barranku, sądząc po cieniu, to jakaś myśliwska piesa, co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts