Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

To jest piesa prawie_myśliwska. Piesa jest prawie wyżłem niemieckim odmiana mazowiecko-piskórska, kufę ma prawie jak rzeczony wyżeł, końcówki łapk ma dropiate, tylko ten ogon, przepraszam, po kimż on jest?

No i po polach to biega jak szalona, więc działa jak maszyna płosząca wszystko co się znajdzie w promieniu kilometra.

A w ogóle to znajda-przybłęda. Wyszła na nas z rowu, jak wyjeżdżaliśmy w ubiegłym wrześniu z budowy. Najukochańszy psiuk na świecie. Jest przy naszej sygnaturce na mapie forum muratora, którą mozolnie buduje piterazim.

A jak już jestem przy słowie, to powiem to wprost: rasia, masz obsolutnie zajefajną chałupę. Zero podlizu, czysty afekt! :D :D :D

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pogoda cacy trylko szkoda że jutro ma padać :(

Byłam w pgrodniczym winobluszcze po 12-15 zeta więc chyba zamówię na allegro

Ja potrzebuję jakieś 30 sadzonek do obsadzenia pod płotem, to jakbyś miała jakieś namiary na sprzedaż hurtową to ja bardzo poproszę... 8) :)

Ja to juz w zasadzie przestalam sie przejmowac swoim bagnem :-?

Kaczki juz sobie od dawna plywaja, jak troche poglebie to i jaka ryba sie moze zalegnie? A jak nie to bede karnety na basen sprzedawac a kapiele blotne jako lokalne SPA gratisowe :lol:

To my z błotnistych wsi... To co, zakładamy Klub Bagienne Spa? . Tygodniowe turnusy z zabiegami w kolejnych kurortach wokół miasta? U nas okłady z mokrej, ciapciastej gliny, jak znalazł na różne takie :D

Byliśmy dzisiaj na wsi - hydraulicy coś kują w ścianach i sobie z gruzu usypują groblę do furtki w naszym lokalnym zalewie. Można powiedzieć, że starają się być samowystarczalni... Bajora takie, że psa nie szło spuścić ze sznurka, bo suka by się z radością swej prawie wyżlej natury wykąpała i potem przeziębiła :cry: A że to glina, to może tylko wyschnąć. A jak ma padać, to buka i bagno i bue. Chyba znowu zamówimy wywrotę mielonego gruzu żeby się dało do chałupy podjechać.

A z innej beczki - popraszam się o wsparcie duchowe, bo mam dzisiaj nocny dyżur w robocie i w końcu postanowiłem swemi rencami zacząć Tworzyć Dziennik. A zwłaszcza komentarze :D Może się uda, jak się nic na świecie nie będzie waliło :D

.... ja jestem... :) a foresta już macałam :)

Z tym bagiennym spa - dobra myśl... jak co to i u mnie można robić :x

a takie śliczne migdałki jak ta fotka wyżej to teraz w OBI są :) i na pniu i w formie krzaka.... wiem bo mnie kusiło by kupić, ale w tym roku chyba nic z tego... za dom się trzeba brać :)