barranki2 25.03.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 To jest piesa prawie_myśliwska. Piesa jest prawie wyżłem niemieckim odmiana mazowiecko-piskórska, kufę ma prawie jak rzeczony wyżeł, końcówki łapk ma dropiate, tylko ten ogon, przepraszam, po kimż on jest? No i po polach to biega jak szalona, więc działa jak maszyna płosząca wszystko co się znajdzie w promieniu kilometra. A w ogóle to znajda-przybłęda. Wyszła na nas z rowu, jak wyjeżdżaliśmy w ubiegłym wrześniu z budowy. Najukochańszy psiuk na świecie. Jest przy naszej sygnaturce na mapie forum muratora, którą mozolnie buduje piterazim. A jak już jestem przy słowie, to powiem to wprost: rasia, masz obsolutnie zajefajną chałupę. Zero podlizu, czysty afekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.03.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Się witam I to tyle jak na razie Mam słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.03.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dzieńbry! Świeci Czas ruszyć i zobaczyć, co nabroili hydraulicy. Od trzech dni żerują bez kontroli . A dziwnie cicho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.03.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Eee tam słonko, rano było wszystko zamarznięte przy gruncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.03.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Eee tam słonko, rano było wszystko zamarznięte przy gruncie. To po co sprowadzać się od rana do parteru? Ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.03.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Eee tam słonko, rano było wszystko zamarznięte przy gruncie. Rasia - rozchmurz się witam słonecznie Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.03.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Doberek miłego tak słonecznego dnia wsyskim życzę no i witam świeżą krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Zapadłam przez chwilę na sen zimowy ale już się budzę i do świata wracam. Cześć dziewczynki i wiosnę zapodaję co to jej już nie mogę sie doczekać http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/WIOSNA4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.03.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Cześć i czołem z rana , nowych witam serdecznie O tej barbarzyńskiej porze zwlekam się z wyrka i lecę czynić śniadanie dla pociechy . Prognoza pogody mówi , że dziś ma być w miarę , a od jutra przez kilka dni ma lać deszczysko.Dziewczyny z bajorkami bądźcie w gotowości bojowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 26.03.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ja to juz w zasadzie przestalam sie przejmowac swoim bagnem Kaczki juz sobie od dawna plywaja, jak troche poglebie to i jaka ryba sie moze zalegnie? A jak nie to bede karnety na basen sprzedawac a kapiele blotne jako lokalne SPA gratisowe Juz teraz serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dzień dobry Wstałam i od razu paszcza zaczęła mi się uśmiechać od ucha do ucha, bo mam piękne słonko Jesteśmy już po śniadanku, więc niedługo pewnie ruszymy się na spacerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Anielica to ja chętnie do Twojego SPA wpadnę potaplać się troszkę A teraz śmigam w miasto zarobić trochę grosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.03.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Pogoda cacy trylko szkoda że jutro ma padać Byłam w pgrodniczym winobluszcze po 12-15 zeta więc chyba zamówię na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.03.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Pogoda cacy trylko szkoda że jutro ma padać Byłam w pgrodniczym winobluszcze po 12-15 zeta więc chyba zamówię na allegro Ja potrzebuję jakieś 30 sadzonek do obsadzenia pod płotem, to jakbyś miała jakieś namiary na sprzedaż hurtową to ja bardzo poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.03.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Pogoda cacy trylko szkoda że jutro ma padać Byłam w pgrodniczym winobluszcze po 12-15 zeta więc chyba zamówię na allegro Ja potrzebuję jakieś 30 sadzonek do obsadzenia pod płotem, to jakbyś miała jakieś namiary na sprzedaż hurtową to ja bardzo poproszę... Okiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.03.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ja to juz w zasadzie przestalam sie przejmowac swoim bagnem Kaczki juz sobie od dawna plywaja, jak troche poglebie to i jaka ryba sie moze zalegnie? A jak nie to bede karnety na basen sprzedawac a kapiele blotne jako lokalne SPA gratisowe To my z błotnistych wsi... To co, zakładamy Klub Bagienne Spa? . Tygodniowe turnusy z zabiegami w kolejnych kurortach wokół miasta? U nas okłady z mokrej, ciapciastej gliny, jak znalazł na różne takie Byliśmy dzisiaj na wsi - hydraulicy coś kują w ścianach i sobie z gruzu usypują groblę do furtki w naszym lokalnym zalewie. Można powiedzieć, że starają się być samowystarczalni... Bajora takie, że psa nie szło spuścić ze sznurka, bo suka by się z radością swej prawie wyżlej natury wykąpała i potem przeziębiła A że to glina, to może tylko wyschnąć. A jak ma padać, to buka i bagno i bue. Chyba znowu zamówimy wywrotę mielonego gruzu żeby się dało do chałupy podjechać. A z innej beczki - popraszam się o wsparcie duchowe, bo mam dzisiaj nocny dyżur w robocie i w końcu postanowiłem swemi rencami zacząć Tworzyć Dziennik. A zwłaszcza komentarze Może się uda, jak się nic na świecie nie będzie waliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.03.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Barranki - czekam na dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.03.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Barranki - czekam na dziennik Może być beletryztycznie, bo my take półliteraty jezdeźmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.03.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Barranki - czekam na dziennik Może być beletryztycznie, bo my take półliteraty jezdeźmy No i dobrze Pusto tu bo pewnie wszyscy u Nefci macają Foresta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.03.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 .... ja jestem... a foresta już macałam Z tym bagiennym spa - dobra myśl... jak co to i u mnie można robić a takie śliczne migdałki jak ta fotka wyżej to teraz w OBI są i na pniu i w formie krzaka.... wiem bo mnie kusiło by kupić, ale w tym roku chyba nic z tego... za dom się trzeba brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts