MonikaC 26.03.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 aaaa ja się też piszę na bagno-spa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.03.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Barranki - czekam na dziennik Juhuuuuu! Zrobiłem, zrobiłem, zrobiłem!!!!!! Działa, kręci się, miga i w ogóle. Chudziutki na razie taki, malutki, ale zacząty! zapraszamy my barranki2 PS. A na tym bagno-Spa to może jakiś biznesik? Ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.03.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 .... ja jestem... a foresta już macałam Z tym bagiennym spa - dobra myśl... jak co to i u mnie można robić a takie śliczne migdałki jak ta fotka wyżej to teraz w OBI są i na pniu i w formie krzaka.... wiem bo mnie kusiło by kupić, ale w tym roku chyba nic z tego... za dom się trzeba brać Nitus a ja będę miała migdałka w formie krzaczka i jeszcze duzo innych pięknych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.03.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witanko U mnie jest jescze słonko Dostałam rano wycenę na instalację odkurzacza centralnego - punkt z Bartyckiej EUROPOL I tak I etap: Wykonanie instalacji centralnego odkurzania zakończone próbą ciśnieniową i odbiorem technicznym w obecności inwestora lub osoby upoważnionej. Podejście do gniazda- 4 x 280 zł = 1120 zł Podejście do aut. 1 x 250 zł= 250zł Podejście do odkurzacza + wylot 250 zł Razem koszt wykonania instalacji zł (części + robocizna) 1620 zł brutto Drogo to czy nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Monia my instalcję dfo odkurzacza robiliśmy sami.Koszt 3 wyjść wyszedł niecałe 300 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.03.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witanko U mnie jest jescze słonko Dostałam rano wycenę na instalację odkurzacza centralnego - punkt z Bartyckiej EUROPOL I tak I etap: Wykonanie instalacji centralnego odkurzania zakończone próbą ciśnieniową i odbiorem technicznym w obecności inwestora lub osoby upoważnionej. Podejście do gniazda- 4 x 280 zł = 1120 zł Podejście do aut. 1 x 250 zł= 250zł Podejście do odkurzacza + wylot 250 zł Razem koszt wykonania instalacji zł (części + robocizna) 1620 zł brutto Drogo to czy nie??? Trudno powiedzieć, bo my zrobiliśmy tenże właśnie pierwszy etap z tą samą firmą . Tylko mamy dwie automatyczne szufelki - w kuchni i wiatrołapie. Generalnie panowie sprawili się przyzwoicie - w niecałe cztery godziny wszystko było pozamiatane. I dzińbry wszystkim Tylko dlaczego trzeba iść do roboty? A, bo dom budujemy, dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 27.03.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Hej Barranki2 ! a wy na ktorym bagnie tak dokladniej sie budujecie? Bo moze jakies bagniste konsorcujm powolamy do zycia? taki np. Shrekowy kartel se zalozymy I wtedy to dopier bedzie diabelsko bosko pozdrawiam mimo wszystko nadal anielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.03.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 .... ja jestem... a foresta już macałam Z tym bagiennym spa - dobra myśl... jak co to i u mnie można robić a takie śliczne migdałki jak ta fotka wyżej to teraz w OBI są i na pniu i w formie krzaka.... wiem bo mnie kusiło by kupić, ale w tym roku chyba nic z tego... za dom się trzeba brać Nitus a ja będę miała migdałka w formie krzaczka i jeszcze duzo innych pięknych ,.... już mi nic nie mów.... ja tu się biję z myślami i kalkulatorem w ręce... bo raz dom, a dwa idzie wiosna i tyle krzaków i kwiatów się pojawia w sklepach, że już zaczynam chora być.... a wiem, że albo rybki, albo pipki... i z ogródka na ten rok to się skończy tylko projektem i odwodnieniem ale będę jeżdzić do Ciebie się nadychać roślinkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.03.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Monia to malutko A ile gniazd i na jkaich częściach??? Barranki - oooo dobrze słyszeć - lecędo waszego dzienniczka Nitu - u mnie teraz przed domem mam piękne dwa migdałowce przeszczepione na pniu zajefajnie wyglądają jak kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.03.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Monika piękne sa szczepione na pniu ... ja narazie bede miała krzaczora ale nic nigdy nie wiadomo [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.03.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Nitu - u mnie teraz przed domem mam piękne dwa migdałowce przeszczepione na pniu zajefajnie wyglądają jak kwitną wiem, wiem.... naoglądałam się ich u Toli... aż mnie wierci by gdzieś pojechać pomacać... ale siedzę twardo na tyłku bo jak pojadę to z pustymi rencami nie wróce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.03.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Hej Barranki2 ! a wy na ktorym bagnie tak dokladniej sie budujecie? Bo moze jakies bagniste konsorcujm powolamy do zycia? taki np. Shrekowy kartel se zalozymy I wtedy to dopier bedzie diabelsko bosko pozdrawiam mimo wszystko nadal anielsko W błotno-gliniastej okolicy w środku trójkąta Łoś Andżeles - Pęchęry - Krupia Wólka, czyli w Piskórce, 4 kilosy za Zalesiem Gie. Cudna, mlamlaśna glina. Sąsiad, żeby się podnieść, nawiózł 50 kamazów ziemi (50*7 = 350 ton, że błysnę jako humanista-matematyk ). Nas to też czeka, ale to na razie siódma kolejność odśnieżania, podobnie jak ogród, o którym z zazdraściam podczytujemy. My na razie kończymy projekt ogrodu i na tym na razie się skończy. Może ze cztery klony zasadzimy tam, gdzie już żadne złe nie dojdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.03.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 No to na koniec dnia pracy, zanim zgaśnie fabryczny monitor, taki obrazek szanownym zasyłam. Bo pojutro o tej porze to będzie jeszcze jasno http://lh4.ggpht.com/_TkEmGoAUT-I/Scz8zgk99mI/AAAAAAAAAR8/LA5NWniFBBE/s720/Ciovo%20135.jpg Wsiadam na miotłę i spadam. Narapa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.03.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 No to na koniec dnia pracy, zanim zgaśnie fabryczny monitor, taki obrazek szanownym zasyłam. Bo pojutro o tej porze to będzie jeszcze jasno http://lh4.ggpht.com/_TkEmGoAUT-I/Scz8zgk99mI/AAAAAAAAAR8/LA5NWniFBBE/s912/Ciovo%20135.jpg Wsiadam na miotłę i spadam. Narapa! O kurna jutro zmiana czasu tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.03.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 O kurna jutro zmiana czasu tak??? uhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 28.03.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 witam weekendowo, czas się budowaniem zająć Dobroszka no niedażam za Twoimi awatarami Cóż kobieta zmienną jest, a tu wiosna... Zabrałam się za szukanie architekta wnętrz - dostałam pierwsze ceny i z krzesła spadłam ... rekordzista mi zakwotował z 500 zł za m2. Niezła jazda co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.03.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Cześć Dzewczynki i Chłopaki McMagda , no to faktycznie pojechał gość z tą kaską z metra. U nas cena była średniawarszawska - płaciliśmy 140 zeta z metra A avatar zmieniłam na weekend ku pokrzepieniu serc i humorków Smutasków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.03.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Dzień doberek dobroszka, podpowiesz jakiś namiar na tego po 140 z metra? Dobrze myśli? Bo to czas by skonsultować z kimś różne odjechane pomysły PS. czujemy się pokrzepieni, mimo braku smutowatości. I pędzimy na wieś wybiegać psa i zobaczyć co się porobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 28.03.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Stwierdziłam, że zacznę poszukiwania od gazetowych projektantów. Z dwoma czy trzema najtańszymi się spotkam, żeby zobaczyć z czym to się je, a potem wezmę się za paszukiwania przez forum - pewnie da to sporo lepsze rezultaty, ale sobie nie odpuszczę sprawdzenia tych co lubiłam z gazet Powiedzmy, że górną rozpiętość cenową już zweryfikowałam Jak byś mogła podać stronkę architekta i namiar na prv to fajowo by było. Zbieram adres do drugiej fazy. Od razu mogę Neferkę poprosić jak czyta i Wszystkie inne Panie tutaj, które są zadowolone ze współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.03.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 dzień dobry jak tam po sobocie... u nas było wielkie sadzenie jednego acz wielkiego krzaczka hortensji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts