BetaGreta 28.03.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Stwierdziłam, że zacznę poszukiwania od gazetowych projektantów. Z dwoma czy trzema najtańszymi się spotkam, żeby zobaczyć z czym to się je, a potem wezmę się za paszukiwania przez forum - pewnie da to sporo lepsze rezultaty, ale sobie nie odpuszczę sprawdzenia tych co lubiłam z gazet Powiedzmy, że górną rozpiętość cenową już zweryfikowałam Jak byś mogła podać stronkę architekta i namiar na prv to fajowo by było. Zbieram adres do drugiej fazy. Od razu mogę Neferkę poprosić jak czyta i Wszystkie inne Panie tutaj, które są zadowolone ze współpracy. A może podpytaj naszą Irmę z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.03.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 dzień dobry jak tam po sobocie... u nas było wielkie sadzenie jednego acz wielkiego krzaczka hortensji Witam witam, trudno się połapać w tych godzinach nitu, u nas dałoby się posadzić wczoraj nenufary albo moczarkę kanadyjską . Klub bagnistych, nie ma przebacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 29.03.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 BetGreta: myślę, że to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.03.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dzień dobry Weekend bardzo pracowity. Nawoziliśmy ziemię tamgdzie mieliśmy naszbasen i normalnie wszystko mnie boli. Kupiłam dwa winobluszcze trójklapowe na próbę i posadziłam i jeszcze kilka rzeczy zrobiliśmy ogólnie nawet doopsko mnie boli . Dobra mykam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.03.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dobrosi jaka ty ładna i jakie masz oczka zalotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.03.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dobroszko - znowu się zmieniłaś Poprzednie wersje były zdecydowanie lepsze (chociaż lubię świnkę Piggy ) miłego dzionka Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.03.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 ........... ja Cię Maluszku sorryyyy ale co Ty chcesz od Piggy? bardzo fajna babka i tyle i wiedziała jak kręcic Kermitem, a to w czasach rozpoczynającej się wkrótce budowy jest szalenie przydatne dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 30.03.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Cześć dziewczyny Takie jestescie od samego rana rześkie? Mnie powaliła zmiana czasu. i w ogóle, czuję się jakby mnie ktoś pobił-wszystko mnie boli. Może dlatego że wczoraj przesadiliśmy z męzem nasz grab- całkiem spory, ze 3 metry wysokości, jakiś 6-latek. Nie wiem czy się przyjmie,mam nadzieję że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.03.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 przyjmie się przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 30.03.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam sie i na dłużej znikam. Mam kilka spraw do wyprostowania ... pojawię się jak wiosna będzie w pełni ... pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.03.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Hej dziewczyny wpadłam się szybko przywitać, bo szpital mam w domu i brak czasu na forum Dziewczyny mają zapalenie spojówek, więc co chwila mam jazdę z zakrapianiem oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.03.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Kruelcia - wracaj szybko Lidszu - współczuję. Biedne dziewczynki : ( Moja gadzinka śpi od 14 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga1 30.03.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 heloł jestem... moje Bączki dzięki Bogu zdrowe, ale dziś byłam u KOnrada i już od jutra zaczynam się zabierac do roboty... nie ma na co czekać... samo się nie zrobi Kruelcia... co prostujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 30.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Hej dziewczyny wpadłam się szybko przywitać, bo szpital mam w domu i brak czasu na forum Dziewczyny mają zapalenie spojówek, więc co chwila mam jazdę z zakrapianiem oczu to chyba jakas epidemia, u mnie dopiero co zapalenie się skonczylo. Ale poleglismy prawie wszyscy - oprocz najmlodszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.03.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dzień dobry Pogoda za oknem cacy tylko te 2 stopnie - cuś maławo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 heloł jestem... moje Bączki dzięki Bogu zdrowe, ale dziś byłam u KOnrada i już od jutra zaczynam się zabierac do roboty... nie ma na co czekać... samo się nie zrobi Kruelcia... co prostujesz? Nituś zaległą już pracę muszę napisać więc grzebię w papiórach notatkach ustawach i ich zmianach bo muszę ją szybko złożyć obronić i licencję od ministra dostać i mieć to z bańki A młody właśnie sie rozchorował ... ale aby nam lepiej i zdrowiej się działo http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/maliny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.04.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dzień dobry Ale pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.04.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nituś zaległą już pracę muszę napisać więc grzebię w papiórach notatkach ustawach i ich zmianach bo muszę ją szybko złożyć obronić i licencję od ministra dostać i mieć to z bańki To kciuki trzymamy. I się witamy tysz popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.04.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Cały dzionek prawie na dworze. Uporządkowałam troszkę ogródek cioteczce tak dla wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.04.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Cały dzionek prawie na dworze. Uporządkowałam troszkę ogródek cioteczce tak dla wprawy to fajnie ja też zaliczyłam dzisiaj z dziewczynami prawie cały dzień na dworze , ale ogródka nie sprzątałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts