Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

Stwierdziłam, że zacznę poszukiwania od gazetowych projektantów. Z dwoma czy trzema najtańszymi się spotkam, żeby zobaczyć z czym to się je, a potem wezmę się za paszukiwania przez forum - pewnie da to sporo lepsze rezultaty, ale sobie nie odpuszczę sprawdzenia tych co lubiłam z gazet :) Powiedzmy, że górną rozpiętość cenową już zweryfikowałam :)

Jak byś mogła podać stronkę architekta i namiar na prv to fajowo by było. Zbieram adres do drugiej fazy. Od razu mogę Neferkę poprosić jak czyta :) i Wszystkie inne Panie tutaj, które są zadowolone ze współpracy.

A może podpytaj naszą Irmę z forum.

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć dziewczyny

Takie jestescie od samego rana rześkie? Mnie powaliła zmiana czasu. i w ogóle, czuję się jakby mnie ktoś pobił-wszystko mnie boli. Może dlatego że wczoraj przesadiliśmy z męzem nasz grab- całkiem spory, ze 3 metry wysokości, jakiś 6-latek. Nie wiem czy się przyjmie,mam nadzieję że tak.

heloł :)

jestem...

moje Bączki dzięki Bogu zdrowe, ale dziś byłam u KOnrada i już od jutra zaczynam się zabierac do roboty... nie ma na co czekać... samo się nie zrobi :)

Kruelcia... co prostujesz?

Nituś zaległą już pracę muszę napisać :( więc grzebię w papiórach notatkach ustawach i ich zmianach :evil: bo muszę ją szybko złożyć obronić i licencję od ministra dostać i mieć to z bańki :-? :roll: :lol:

A młody właśnie sie rozchorował :( ... ale aby nam lepiej i zdrowiej się działo :)

http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/maliny.jpg