Malutka_ 01.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dziewczyny podpowiedzcie prosze z waszego doswiadczenia: gdzie powinna stac kuchenka w kuchni? musze zdeklarowac teraz i nie wiem gdzie byloby najlepiej. Oto moj projekt: http://images37.fotosik.pl/92/08864dc73325c17fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.04.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam się całkiem zapomniałam o babskiej ale lepiej późno niż później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dziewczyny podpowiedzcie prosze z waszego doswiadczenia: gdzie powinna stac kuchenka w kuchni? musze zdeklarowac teraz i nie wiem gdzie byloby najlepiej. Oto moj projekt: http://images37.fotosik.pl/92/08864dc73325c17fmed.jpg Zależy jak chcesz w niej zrobić zabudowę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 02.04.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 ale słoneczko świeci, aż chce się myśleć Zależy jak chcesz w niej zrobić zabudowę ... problem w tym że kompletnie nic nie mam jeszcze zaplanowane, nie wiem jak byłoby najwygodniej. a muszę to podać już teraz. chyba najlepiej byłoby przejrzeć jak wyglądaja kuchnie o podobnych kształcie i gdzie co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.04.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.04.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Cześć Kochane Dziewuszki kolejny piękny, słoneczny dzień Mam nadzieję, że taka sama pogoda będzie w ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 dziewczyny podpowiedzcie prosze z waszego doswiadczenia: gdzie powinna stac kuchenka w kuchni? musze zdeklarowac teraz i nie wiem gdzie byloby najlepiej. Oto moj projekt: http://images37.fotosik.pl/92/08864dc73325c17fmed.jpg ja bym postawiła przy ściance na dole (tej od schowka ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 02.04.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 dziewczyny podpowiedzcie prosze z waszego doswiadczenia: gdzie powinna stac kuchenka w kuchni? musze zdeklarowac teraz i nie wiem gdzie byloby najlepiej. Oto moj projekt: http://images37.fotosik.pl/92/08864dc73325c17fmed.jpg ja bym postawiła przy ściance na dole (tej od schowka ?) Ja też bym tam postawiła Zlew na ścianie z oknem, a lodówkę na wprost wejścia, koło tej ścianki podpierającej podciąg.... no chyba, że w kuchni chcesz mieć stół, to wtedy inaczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 02.04.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 stol bedzie stal w jadalni.Skłaniam się wlasnie ku tej wersji ze kuchenka na scianie od schowa a lodowka tam gdzie wystep tylko czy nie za duza droga od lodowki. Inna wersja to taka ze lodowka przy dwoch kolkach ale wtedy przesuwa sie kuchenka w bok i moze wtedy zlew pod oknem, tylko jak to okno otwierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 02.04.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 stol bedzie stal w jadalni. Skłaniam się wlasnie ku tej wersji ze kuchenka na scianie od schowa a lodowka tam gdzie wystep tylko czy nie za duza droga od lodowki. Inna wersja to taka ze lodowka przy dwoch kolkach ale wtedy przesuwa sie kuchenka w bok i moze wtedy zlew pod oknem, tylko jak to okno otwierac. Jeśli okno jest dwuskrzydłowe, to robisz kran na środku okna i wtedy jesteś w stanie otworzyć i jedno i drugie skrzydło bez najmniejszego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 02.04.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 dzieki za podpowiedzi bardzo cenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Mam podobny kształt - będzie tak : http://images6.fotosik.pl/448/d0b628eea349fcbfm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 02.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Mam podobny kształt - będzie tak : http://images6.fotosik.pl/448/d0b628eea349fcbfm.jpg kurcze fajnie. dzieki. zaczynam sie zastanawiac czy faktycznie nei zrobic jakiego stolika małęgo w kuchni, czy zawsze na sniadanie bedzie wynoszone do duzego stolu...? musze przemyslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 02.04.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 macie może w swoich projektach ustawioną łazienkę z waszej sypialni? Mówią, że to warto zrobić ale czy na pewno? są może jakieś uzytkowniczki tego rozwiązania żeby moglby polecic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Mamy Oczywiście, że warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.04.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzień doberek Malutka ja bym postawiła na tej ścianie przy schowku. Może pobaw się jakimś programem do projektowania kuchni - na wizualizacji zobaczysz czy ci się spodoba takie ustawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.04.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzień doberek Malutka ja bym postawiła na tej ścianie przy schowku. Może pobaw się jakimś programem do projektowania kuchni - na wizualizacji zobaczysz czy ci się spodoba takie ustawienie. chyba trzeba podziałać w tym temacie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 03.04.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 macie może w swoich projektach ustawioną łazienkę z waszej sypialni? Mówią, że to warto zrobić ale czy na pewno? są może jakieś uzytkowniczki tego rozwiązania żeby moglby polecic ? Ja mam wejście do łazienki z sypialni. Moim zdaniem jest to bardzo dobre rozwiazanie pod warunkiem, ze są dwie łązienki - jedna dostepna z sypialni a druga dla dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.04.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Witam Warszawianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 05.04.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 cześć dziewczyny, może macie do sprzedania używaną siatkę do ogrodzenia prowizorycznego na budowę. myslę głównie o leśnej. dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts