Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co tu wszędzie tak leniwo i sielsko? Nie budujecie, nie dostajecie w tyłek od losu że się za to zabraliście? Myślałam że to standard, że nie tylko ja tak mam.

Ciskam się właśnie, bo robótkę kolejną odbieraliśmy - pięknie nam wycyklinowali parkiet, tyle że razem z oknami tarasowymi.Wczoraj tak super wszystko wyglądało, bo panowie chytrze zakleili nam okna taśmą ( choć wcześniej jej nie widzieliśmy).Dziś mąż ją oderwał i wyszła kolekcja sznytów na futrynach okiennych . Cholera.... cholera!!! Jutro ma przyjechać szef naszych speców, obejrzeć własnym okiem. Spodziewamy się że zaproponuje nam ćwierćwałek na łączenie okien z parkietem. Ale niech spada ze swoim ćwierćwałkiem, ja tego tam nie chcę. Niech naprawia!!! Zawsze uchodzi wszystko naszym budowlańcom płazem, prawie każdy odwala nam jakąś fuszerę, a my zwykle sami łatamy. Tym razem się wściekłam- cóż skupi się na parkieciarzach.

Poza tym rzeczywiście piękna ta wiosna

Magnolia kochana :oops:

jak chcesz sobie humor poprawic to zapraszam do mnie i zobaczysz z czym ja musze sie pogodzic w kwestii parkietu :evil: oraz jak mam zamontowane niektore drzwi wewnetrzne :cry:

Od razu Ci sie poziom zadowolenia podniesie !

wiec sie nie martw tyle bo zmarszczek dostaniesz i nie bedziesz juz taka piekna :lol:

A jak to mowilo wiekszosc moich budowlancow: "co sie pani przejmuje z tego sie przecie nie strzela :o wyszlo jak wyszko :roll: " no i moje najbardziej "ulubione" : a nie moze sie Pani do tego przyzwyczaic ?! :o :evil: :evil:

buziaczki Anielskie

barranki my mielismy fajnych. Nie wiem jak sie nazywa, bo mąż zapisał go w kajecie budowlanym pod hasłem - wylewki: 696-458-334.

Ładną, równą nam zrobili i nawet nie pękała. Oni chyba tez robili u RRmi i Zuberka bo namiar mamy od ich sąsiada i coś takiego mi się majaczy.

Pozdrawiam M

To są świetne buty do pływania w Adriatyku na przykład :D

Hejka, nie macie pod ręką sprawdzonego wylewkarza? Bo nam się perspektywa imprezy wali :-? :o

nam właśnie wczoraj robili.. :D szybko, sprawnie.. gościu polecany na FM: Eimund z forum, tel: 503 016 582.

Wylewki maszynowe, zacierane ręcznie. 225 m2 zrobili niespełna jeden dzień (o 15 skończyli)

koszt 12 zł/m2 robocizny (bez rozkładania styropianu), 30 zł/m2 z materiałem.

To są świetne buty do pływania w Adriatyku na przykład :D

Hejka, nie macie pod ręką sprawdzonego wylewkarza? Bo nam się perspektywa imprezy wali :-? :o

nam właśnie wczoraj robili.. :D szybko, sprawnie.. gościu polecany na FM: Eimund z forum, tel: 503 016 582.

Wylewki maszynowe, zacierane ręcznie. 225 m2 zrobili niespełna jeden dzień (o 15 skończyli)

koszt 12 zł/m2 robocizny (bez rozkładania styropianu), 30 zł/m2 z materiałem.

Już na niego polujemy :wink: I na twojego, magnolia też. Dzięki.

Barranki jak to się wali, nie chcę o tym słyszeć :lol:

No nie że wali, ale nie chcemy, żeby wsie szli skacząc po rurkach :D. Ale wygląda na to, że może dokładnie za tydzień przyjdzie miksokret i zmiksokreci co trzeba :wink: . A jak nie, to najpóźniej w next next poniedziałek. Więc damy radę, tylko trzeba będzie potem weekend dobry dobrać :D