Nefer 24.04.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 No i tak ma być - proszę brać przykład z BarrankówDwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Czesc Babeczki. Dawno mnie tu nie było . Widzę, ze justyna_m tez Warszawianka . I Kaśka Maciej też.To miłe, ze nasza stolyca rozciąga się od morza az do Tatr. Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.04.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 ... witam się po dwóch dniach zaraz idę po śladach Barranków buziaczki dla wszystkich na cały dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.04.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam z rana Życzę miłego weekendu i zmykam na działeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.04.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Dobry wieczór!Ja cały dzień miło spędziłam z rodzinką na działce.Tylko czemu rano były takie korki?Nie dało się wyjechać z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.04.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Hejka spadłyśmy normalnie na 2 stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 29.04.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No właśnie - cisza tutaj aż huczy... Czyżby wiosna odegnała wszystkich od komputerów? Mam nadzieję, że właśnie taki jest powód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Asiek i Jacuś No właśnie - cisza tutaj aż huczy... Czyżby wiosna odegnała wszystkich od komputerów? Mam nadzieję, że właśnie taki jest powód u mnie połowicznie taki dziś dzieciory wygnałam na trawę, koc rozłożyłam, zabawek nanosiliśmy, jedzenia i picia i prawie cały dzień tak się byczyliśmy, a potem w kościele trzeba było listę podpisać a teraz głowa mnie tak napieprza, za dużo powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 dzień dobry.... ja to od kiedy Monsz ma urlop to w ogóle nie mam czasu na nic... tak mi pieroniec czas zorganizowac potrafi, że nie mam się kiedy do monitora zbliżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.04.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Nitu u nas odwrotnie jak on ma urlop to już ja dbam o to aby się biedak nie nudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ja też tu dawno nie zaglądałam dziewczyny miałam chore, więc i zajęć w domu miałam dużo więcej Teraz jak się zrobiło ciepło, to całe dnie spędzamy na ogródku, żeby się trochę dotlenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.04.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 ... i doświetlić... że przypomnę o wit D ja nie wiem jak to jest, ale On jest w domu to czas jakoś inaczej płynie, tzn tak zapierdziele, jakby mu kto za to extra płacił wydawało nam się fiuuuuuu dwa tygodnie byczenia się ohoho.... a teraz dziś i jutro i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.04.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No to już chyba tylko kawa jest w stanie chociaż na moment kogos tu przytrzymać http://media4.mojageneracja.pl/oioewpoeut/mediumk51ptz5648962e072297126175.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.04.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 O! Ja kawusię zawsze chętnie i o każdej porze! Dzień doberek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 30.04.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 FAKT kawke zawsze i chetnie ale moze nie ... w nocy buziaczki majowe i "majówkowe" od waszego Aniołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 04.05.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzień doberek. I jak tam u Was po majówkach? Kawka zapewne mile widziana http://www.nicole-geyer.homepage.t-online.de/Kaffee006.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.05.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam po majówce a w zasadzie po dłuższej nieobecności w tym wątku. Tak zarzucę luźny temat bo mnie ostatnio intryguje."Dopieszczacie" swoich fachowców? Tzn. gotujecie im coś, przywozicie obiadki, picie a może jeszcze jakieś inne fanaberie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam i ja po dłuższej nieobecności i mam pytanko o namiary na kogoś do obłożenia komina i słupa piaskowcem??? Może ktoś coś wie?? Pozdrawiam i z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.05.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 coś tu wewnontek nam zamiera... i nie wiem czy to źle - bo lludziska tu nie zaglądają.... czy to właśnie dobrze - bo nie zaglądają bo pracują np w ogródkach i ręcami machać juz sił nie mają :P tak czy siak dziś nową kawkę mam http://images30.fotosik.pl/98/7b9b35d136c32f0a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 05.05.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam po majówce a w zasadzie po dłuższej nieobecności w tym wątku. Tak zarzucę luźny temat bo mnie ostatnio intryguje. "Dopieszczacie" swoich fachowców? Tzn. gotujecie im coś, przywozicie obiadki, picie a może jeszcze jakieś inne fanaberie? U nas nic z tych rzeczy żadni fachowcy sobie nie życzyli. Sami sobie przywozili prowiancik i niczym się poczęstować nie dali - oczywiście poza imprezą wiechową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts