pasie 06.05.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Doberek kibelek chwilowo mam, zamówiłam w toi toi i rano mi przywieźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Hello Anielica, walcz kochana z partaczami, bo w końcu to twoje pieniądze. Trzymam kciuki i napisz co i jak po wizycie u rzecznika Pasie, widzę, że kibelek załatwiłaś Ja też się muszę porozglądać za toi tojem Może zrobię jak MonikaC i uda mi się jakiś używany kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.05.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Hello Anielica, walcz kochana z partaczami, bo w końcu to twoje pieniądze. Trzymam kciuki i napisz co i jak po wizycie u rzecznika Pasie, widzę, że kibelek załatwiłaś Ja też się muszę porozglądać za toi tojem Może zrobię jak MonikaC i uda mi się jakiś używany kupić ? U nas toi toi stał pół roku. Nie wychodziło to tanio - koło 330 zł za miesiąc z serwisem co dwa tygodnie - ale był święty spokój. I jak już zniknęli ów przybytek, nie został po nim żaden dół latrynny, tyłko ślady na ziemi... Generalnie najtańsza jest faktycznie WC Chatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.05.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Lidszu chcesz namiary - jak znajde to podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 09.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Potwierdzam, że WC chatka jest jak na razie najtańsza. z jednym opróżnianiem w miesiącu płacę 220 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 09.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 cześć, skąd braliście więźbę dachową. kogo możecie polecić? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.05.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 cześć, skąd braliście więźbę dachową. kogo możecie polecić? dzięki Najtaniej w okolicy AS-DACH Sulejówek, Hotelowa 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 11.05.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dziewczyny ! Swego czasu obwieszczałam wam że kominek będę miała malowany brokatem a oto i efekty poniżej na zdjęciach. Ta część pomiędzy marmurami (najlepiej to widać na drugim pikczersie ) to jest właśnie ten brokat Pięknie się odbija i błyszczy w różnym świetle, ale chyba najładniej w wieczornym świetle oraz w świetle ognia oczywiście !! http://i707.photobucket.com/albums/ww71/Anielica1/IMG_1550.jpg http://i707.photobucket.com/albums/ww71/Anielica1/IMG_1551.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 11.05.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Faktycznie piękny ten Twój kominek A co to za wkład jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 11.05.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Anielica - cudo!!!Ja po raz pierwszy zobaczyłam brokat na ścianach w domu u kumpeli w Piasecznie.Tak mi się coś mieniło w oczach w końcu się zapytalam i okazało się, że to właśnie brokat dosypany do farby.Fantastyczne wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 11.05.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A dziękować, dziękować Super że się podoba. Wkład to Spartherm czy jak to sie tam pisze. A jeśli chodzi o ten brokat to jest to specjalny produkt zdaje się Alpiny z Caparola (taki slonik w logo ) i to ma jakies trzy etapy robienia, trochę tak jak przy tynku strukturalnym - bo to moje też ma fakturę fajną , niestety nie widać na zdjęciach ino w realu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.05.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Anielico - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 .... mnie się tyż podoba a ten brokacik, mam teżi u siebie tyle, że nie kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 13.05.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Nituś kochany ! byłam na spotkaniu u pani rzecznik konsumentow - fajna kobitka powiedziała mi dokładnie jeszcze raz co i jak, musze teraz jeszcze jedno ostatnie juz przedsądowe wezwanie do ugody napisac a potem jesli to nic nie da to juz tylko pozew Ale pocieszyła mnie, bowiem w świetle przedstawionych jej przeze mnie dokumentów i innych dowodów powinnam być na zgóry upatrzonej wygranej pozycji Zatem ostrzę pazurki (a mam co ostrzyć ) i do ... boju ! Dziewczyny trzymajcie kciuki !!! A props brokatu - gdzie go używałaś jeśli mogę tak nieśmiało podpytać ? Bo ja jeszcze planuje małe "upiększacze" w postaci jakiś malunków szablonowych zrobić w łazience naszej i użyć właśnie tego złotego cudeńka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Nituś kochany ! byłam na spotkaniu u pani rzecznik konsumentow - fajna kobitka powiedziała mi dokładnie jeszcze raz co i jak, musze teraz jeszcze jedno ostatnie juz przedsądowe wezwanie do ugody napisac a potem jesli to nic nie da to juz tylko pozew Ale pocieszyła mnie, bowiem w świetle przedstawionych jej przeze mnie dokumentów i innych dowodów powinnam być na zgóry upatrzonej wygranej pozycji Zatem ostrzę pazurki (a mam co ostrzyć ) i do ... boju ! Dziewczyny trzymajcie kciuki !!! A props brokatu - gdzie go używałaś jeśli mogę tak nieśmiało podpytać ? Bo ja jeszcze planuje małe "upiększacze" w postaci jakiś malunków szablonowych zrobić w łazience naszej i użyć właśnie tego złotego cudeńka. witam co do boju to jak najbardziej.... bo walczyć o swoje trzeba... choćby po to by co po niektórym patałachom się nie wydawało, że mogą bezkarnie marnować nasze pieniądze... więc owszem kciuki trzymam natomiast muszę tylko poinformować, że nie ma czegoś takiego jak : "z góry upatrzona wygrana pozycja" - znajdź wątek TomkaJ i zrozumiesz o czym mówię co do brokatu to ja mam w domciu w kkotłowni... testowałam swoje talenta w kwestii tynków strukturalnych... i zrobiłam takie zakręcone ślimaczki, i na to właśnie dałam złotą alpinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 17.05.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 CZESC dziewczyny, gdzie kupywaliście wkłady do kominów? Jakie macie rozwiązania kominowe u siebie. My chcemy zrobić jeden komin spalinowy, jeden kwasowy (gaz) i 3 wentylacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 18.05.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ja nie pomogę - kominy mamy systemowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 18.05.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam po dlugiej przerwie przeepraszam za taka przerwe no ale coz Nareszcie sie ruszylo:))) Dostalismy pozwolenie:) W srode sie uprawomacnia no i w przyszly poniedzialek przyjezdza ekipa do budowania. Teraz czekaja mnie duuuze zakupy. Mozecie poleciec jakies hurtownie budowlane w dobrych cenach no i tarcica tez potrzebna. No i ruszamy:)) Pozdrowionka,Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 18.05.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Teraz czekaja mnie duuuze zakupy. Mozecie poleciec jakies hurtownie budowlane w dobrych cenach no i tarcica tez potrzebna. Monika to zależy jakie okoliceCię interesują. My zaopatrujemy się u kowalczyka z kampinosu, możesz sprawdzić też "skład" z Izabelina ul. 3 maja 88. skład drewna jest w Starych Babicach, jadąc z Wawy za rondem przy stacji paliw / po lewej stronie. cena za deski calówki 460 pln, wieźba 680 pln /m3. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.05.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Doberek dawno tu nie zaglądałam ale zajęta byłam...................budowaniem ale spadłyśmy na drugą stronę to czas się podnieść Anielica Twój kominek cudny, i baaaardzo w moim stylu, zdradź któż Ci go robił i czy mogę go sobie wkleić do dziennika, bo właśnie jestem na etapie kominkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts