Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hello :D

Anielica, walcz kochana z partaczami, bo w końcu to twoje pieniądze. Trzymam kciuki i napisz co i jak po wizycie u rzecznika

Pasie, widzę, że kibelek załatwiłaś :D Ja też się muszę porozglądać za toi tojem :roll: Może zrobię jak MonikaC i uda mi się jakiś używany kupić ? :roll:

Hello :D

Anielica, walcz kochana z partaczami, bo w końcu to twoje pieniądze. Trzymam kciuki i napisz co i jak po wizycie u rzecznika

Pasie, widzę, że kibelek załatwiłaś :D Ja też się muszę porozglądać za toi tojem :roll: Może zrobię jak MonikaC i uda mi się jakiś używany kupić ? :roll:

U nas toi toi stał pół roku. Nie wychodziło to tanio - koło 330 zł za miesiąc z serwisem co dwa tygodnie - ale był święty spokój. I jak już zniknęli ów przybytek, nie został po nim żaden dół latrynny, tyłko ślady na ziemi...

Generalnie najtańsza jest faktycznie WC Chatka.

Dziewczyny !

Swego czasu obwieszczałam wam że kominek będę miała malowany brokatem a oto i efekty poniżej na zdjęciach. Ta część pomiędzy marmurami (najlepiej to widać na drugim pikczersie ) to jest właśnie ten brokat :lol: Pięknie się odbija i błyszczy w różnym świetle, ale chyba najładniej w wieczornym świetle oraz w świetle ognia oczywiście :D !!

http://i707.photobucket.com/albums/ww71/Anielica1/IMG_1550.jpg

http://i707.photobucket.com/albums/ww71/Anielica1/IMG_1551.jpg

pozdrawiam :wink:

A dziękować, dziękować :D

Super że się podoba. Wkład to Spartherm czy jak to sie tam pisze.

A jeśli chodzi o ten brokat to jest to specjalny produkt zdaje się Alpiny z Caparola (taki slonik w logo :wink: ) i to ma jakies trzy etapy robienia, trochę tak jak przy tynku strukturalnym - bo to moje też ma fakturę fajną , niestety nie widać na zdjęciach :( ino w realu .

Nituś kochany :oops: !

byłam na spotkaniu u pani rzecznik konsumentow - fajna kobitka :wink:

powiedziała mi dokładnie jeszcze raz co i jak, musze teraz jeszcze jedno ostatnie juz przedsądowe wezwanie do ugody napisac :roll: a potem jesli to nic nie da to juz tylko pozew :(

Ale pocieszyła mnie, bowiem w świetle przedstawionych jej przeze mnie dokumentów i innych dowodów powinnam być na zgóry upatrzonej wygranej pozycji :D

Zatem ostrzę pazurki (a mam co ostrzyć :lol: ) i do ... boju ! Dziewczyny trzymajcie kciuki !!!

A props brokatu - gdzie go używałaś jeśli mogę tak nieśmiało podpytać ? Bo ja jeszcze planuje małe "upiększacze" w postaci jakiś malunków szablonowych zrobić w łazience naszej i użyć właśnie tego złotego cudeńka.

Nituś kochany :oops: !

byłam na spotkaniu u pani rzecznik konsumentow - fajna kobitka :wink:

powiedziała mi dokładnie jeszcze raz co i jak, musze teraz jeszcze jedno ostatnie juz przedsądowe wezwanie do ugody napisac :roll: a potem jesli to nic nie da to juz tylko pozew :(

Ale pocieszyła mnie, bowiem w świetle przedstawionych jej przeze mnie dokumentów i innych dowodów powinnam być na zgóry upatrzonej wygranej pozycji :D

Zatem ostrzę pazurki (a mam co ostrzyć :lol: ) i do ... boju ! Dziewczyny trzymajcie kciuki !!!

A props brokatu - gdzie go używałaś jeśli mogę tak nieśmiało podpytać ? Bo ja jeszcze planuje małe "upiększacze" w postaci jakiś malunków szablonowych zrobić w łazience naszej i użyć właśnie tego złotego cudeńka.

witam :)

co do boju to jak najbardziej.... bo walczyć o swoje trzeba... choćby po to by co po niektórym patałachom się nie wydawało, że mogą bezkarnie marnować nasze pieniądze... :evil: :evil: :evil: więc owszem kciuki trzymam :)

natomiast muszę tylko poinformować, że nie ma czegoś takiego jak : "z góry upatrzona wygrana pozycja" - znajdź wątek TomkaJ i zrozumiesz o czym mówię :roll:

co do brokatu to ja mam w domciu w kkotłowni... testowałam swoje talenta w kwestii tynków strukturalnych... i zrobiłam takie zakręcone ślimaczki, i na to właśnie dałam złotą alpinę :)

Witam po dlugiej przerwie

przeepraszam za taka przerwe no ale coz

Nareszcie sie ruszylo:))) Dostalismy pozwolenie:) W srode sie uprawomacnia no i w przyszly poniedzialek przyjezdza ekipa do budowania.

Teraz czekaja mnie duuuze zakupy. Mozecie poleciec jakies hurtownie budowlane w dobrych cenach no i tarcica tez potrzebna.

No i ruszamy:))

Pozdrowionka,

Monika

Teraz czekaja mnie duuuze zakupy. Mozecie poleciec jakies hurtownie budowlane w dobrych cenach no i tarcica tez potrzebna.

Monika

to zależy jakie okoliceCię interesują. My zaopatrujemy się u kowalczyka z kampinosu, możesz sprawdzić też "skład" z Izabelina ul. 3 maja 88.

skład drewna jest w Starych Babicach, jadąc z Wawy za rondem przy stacji paliw / po lewej stronie. cena za deski calówki 460 pln, wieźba 680 pln /m3.

pozdrawiam.

Doberek :D

dawno tu nie zaglądałam :roll: ale zajęta byłam...................budowaniem :wink:

ale spadłyśmy na drugą stronę to czas się podnieść

Anielica Twój kominek cudny, i baaaardzo w moim stylu, zdradź któż Ci go robił :wink: :lol: i czy mogę go sobie wkleić do dziennika, bo właśnie jestem na etapie kominkowym :D