Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej, Duch mi mówił, że szukacie - my mamy rewelacyjną ekipę, i to akurat z naszej wspólnej okolicy, bo są z Głoskowa. Podeślę wam namiary na priva.

Ceny plus minus takie (wszystko robocizna plus materiał, bo na taki wariant szliśmy):

ocieplenie styro 12 cm plus tynk akryl - 100/mkw

ocieplenie styro 15 cm plus tynk akryl - 110/mkw

ocieplenie styro 15 plus tynk silikonowy - 115/mkw

Sprawdzałem na cenach, takie uchodzą za przyzwoite od góry, ale nie przestrzelone. A szef i jego ekipa są naprawdę znakomici, można zresztą podjechać i zobaczyć, bo dzisiaj kończą klej, w poniedziałek - wtorek zaczynają kłaść tynk.

pozdro

Dzień doberek :D

Mam nadzieję, że nie wygasło zaproszenie otrzymane dawno-dawno od Neferci :oops:

Ale może komuś się przyda?

Za jakieś 3-4 tygodnie będę miała na zbyciu drzwi zewnętrzne 200x82 (jeszcze je zmierzę osobiście, bo jakoś mi się nie chce wierzyć w ten wymiar).

Drzwi są stare, przedwojenne, pochodzące z Zakładów Lillpopa :lol: . Wykonane z nieodżywicowanej sosny.

Aktualnie od zewnątrz są obite blachą (chyba z 5mm :o ), więc dość pancerne :lol: Ważą duuużo.

Mogą robić za zamknięcie tymczasowe na budowie, albo nadadzą się może do jakiejś remontowanej starej chałupy :roll: W ramach renowacji trzeba by zdjąć tę blachę i oskrobać diabli wiedzą ile warstw farby. Po takim zabiegu będą się prezentować bardzo ładnie.

W najbliższy weekend cyknę fotki :roll:

Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to będą do odbioru osobistego Warszawa-Bielany (Chomiczówka).

MAM OGROMNĄ PROŚBĘ:

U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek.

Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki ;)

i oddajcie do rąk Kruelki :)

... uzbierać trzeba 7 ton :roll: a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka :)

Wesprzyjcie kochani :)

Ta akcja głównie w szkołach i przedszkolach się rozgrywa, nie bardzo wiem do końca na czym to polega, ale zbierałam już dla moich dwóch bratanic, córki koleżanki, a ostatnio syna sąsiadki - właśnie się dowiedziałam, że u nich już koniec... A koreczki z przyzwyczajenia na swoje miejsce wędrują :lol:

W najbliższą sobotę od godz. 15.00 zapraszam na pogaduchy do mnie na budowę.

Jak kto ma ochote - niech po prostu przyjedzie.

Bo z tego co widze to się już klika osób zbierze, wiec ogłaszam dla wszystkich chętnych :):)

Mam nadzieję wyrwać Zeljke z chałupy, Lidzia się zapowiada ... wpadajcie Robaczki :):)