Maluszek 20.05.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Oj mnie też dawno tu nie było trzeba to koniecznie nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.05.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.05.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Coś tu trzeba kopytkiem pogrzebać, bo jakoś ciszą tu zawiało straszliwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 22.05.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Trochę mnie nie było na forum... bo zalatana trochę jestem.. wiadomo, wykończeniówka :) Poszukuje namiary na ekipy od ocieplenia i zrobienia elewacji. Macie jakieś sprawdzone? I jakie obecnie chodzą stawki? Pozdrawiam w pędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Hej, Duch mi mówił, że szukacie - my mamy rewelacyjną ekipę, i to akurat z naszej wspólnej okolicy, bo są z Głoskowa. Podeślę wam namiary na priva. Ceny plus minus takie (wszystko robocizna plus materiał, bo na taki wariant szliśmy):ocieplenie styro 12 cm plus tynk akryl - 100/mkwocieplenie styro 15 cm plus tynk akryl - 110/mkwocieplenie styro 15 plus tynk silikonowy - 115/mkw Sprawdzałem na cenach, takie uchodzą za przyzwoite od góry, ale nie przestrzelone. A szef i jego ekipa są naprawdę znakomici, można zresztą podjechać i zobaczyć, bo dzisiaj kończą klej, w poniedziałek - wtorek zaczynają kłaść tynk. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.05.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 A mnie czemu tu tak dawno nie było mjeziorska gratulacje dziennik koniecznie zakładaj i fotami się podziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 02.06.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 I gdzież znów wszystkich przepędziło? Toć przy takiej paskudnej pogodzie to dobre topwarzystwo przy kawie jest niezbędne........ Ja stawiam http://th.interia.pl/50,ba16fa4d31767545/kawa_rys.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.06.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Wszystkie baby, i nie tylko porozłaziły się do swoich domków A tu miejsce zbiórki było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dzień doberek Mam nadzieję, że nie wygasło zaproszenie otrzymane dawno-dawno od Neferci Ale może komuś się przyda? Za jakieś 3-4 tygodnie będę miała na zbyciu drzwi zewnętrzne 200x82 (jeszcze je zmierzę osobiście, bo jakoś mi się nie chce wierzyć w ten wymiar). Drzwi są stare, przedwojenne, pochodzące z Zakładów Lillpopa . Wykonane z nieodżywicowanej sosny. Aktualnie od zewnątrz są obite blachą (chyba z 5mm ), więc dość pancerne Ważą duuużo. Mogą robić za zamknięcie tymczasowe na budowie, albo nadadzą się może do jakiejś remontowanej starej chałupy W ramach renowacji trzeba by zdjąć tę blachę i oskrobać diabli wiedzą ile warstw farby. Po takim zabiegu będą się prezentować bardzo ładnie. W najbliższy weekend cyknę fotki Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to będą do odbioru osobistego Warszawa-Bielany (Chomiczówka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.06.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Wszystkie baby, i nie tylko porozłaziły się do swoich domków A tu miejsce zbiórki było Doberek zbiórka......................... no to się zbieram ale na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.06.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Cyknij fotki, bo to trudno zobaczyć oczkami wyobraźni. Ale kto wie, kto wie???? Gosiek, wygląda na to, że faktycznie życie zaczęło kwitnąć po domach, a na miejskim placu pustawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Cyknę, cyknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 MAM OGROMNĄ PROŚBĘ: U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek. Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki i oddajcie do rąk Kruelki ... uzbierać trzeba 7 ton a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka Wesprzyjcie kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Chwilowo dużo nie mam, ale już sie zastanawiałam, komu teraz mam zbierać Już odruchowo je odkładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Chwilowo dużo nie mam, ale już sie zastanawiałam, komu teraz mam zbierać Już odruchowo je odkładam To dla mnie teraz zbieraj a ja je potem przekaże dalej [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja teraz gdzie się pojawię giną koreczki ... wczoraj nawet rasi dwa gwizdnęłam ... dzięki OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.06.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 cześć słyszałam o jakiejś dzielnej kobietce z pragi co to chce wymienić plastik na wózek inw. zacznę zbierać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ta akcja głównie w szkołach i przedszkolach się rozgrywa, nie bardzo wiem do końca na czym to polega, ale zbierałam już dla moich dwóch bratanic, córki koleżanki, a ostatnio syna sąsiadki - właśnie się dowiedziałam, że u nich już koniec... A koreczki z przyzwyczajenia na swoje miejsce wędrują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 W najbliższą sobotę od godz. 15.00 zapraszam na pogaduchy do mnie na budowę. Jak kto ma ochote - niech po prostu przyjedzie. Bo z tego co widze to się już klika osób zbierze, wiec ogłaszam dla wszystkich chętnych :) Mam nadzieję wyrwać Zeljke z chałupy, Lidzia się zapowiada ... wpadajcie Robaczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts